Ben genelde eşyalara zarar veririm ya da sakinleşmek için yalnız kalırım. Karşı tarafa asla zarar vermem. ( Bana karşı şiddet vs. uygulamadıysa tabi. )
Birine aşırı sinirlenince karşı tarafa mı yoksa etrafınızdaki eşyalar vs. mi zarar verirsiniz?

Ben genelde eşyalara zarar veririm ya da sakinleşmek için yalnız kalırım. Karşı tarafa asla zarar vermem. ( Bana karşı şiddet vs. uygulamadıysa tabi. )
Birine aşırı sinirlenince karşı tarafa mı yoksa etrafınızdaki eşyalar vs. mi zarar verirsiniz?
Eşyalara ya da karşımdaki kişiye zarar verecek bir yapım yok. O anki ruh halime göre yalnız kalırım ya da felsefik ve psikolojik bilgilerle dolu bir tartismayla kendimi ifade ederim. Karşı tarafin da beni neden sinirlendirdigini anlamaya çalışırım. Albert Einstein kıvamındayim bu aralar😂😂 Ömrüm boyunca böyle kalsam😂😂
Felsefe ve edebiyat dolu takılıyorsun bu aralar zaten. :D Öyle de kalma hep, karşımda sürekli divan edebiyatı istemem hahaha. :D
Beynim ağrıdı zaten merak etme mezun olmak için böyleyim😂
Fiziksel olarak tabi ki hayır, kendimi sakinleştirmeye çalışırım en yapmam gereken bu olur.
Cevap
6Cevap
Ortamdan uzaklaşmayı deniyorum
birisine aşırı sinirlenince kulaklarımı takar yürüyüşe çıkarım sakinleşirim kimseye zarar vermeme konusunda prensiplerim var.
Iyyyyyy oda ne ben bir tekme atıyorum sandalyeye yamuk sandalye düzeliyor😄😄😄 hadi bana musade 😬👋👋
Hiç bir yere. Uzaklaşırım oradan ki sinirim geçsin.
Kimseye zarar vermem.. içime atar kendime zararım olur genelde
hiç birşeye zarar vermem, uzaklaşmaya çalışırım
Genelde zarar vermekten uzak dururum.
daha dün elimi cama soktum. sinirlendiğimde ve 10 dakika içinde geçmediğinde gözüm hiçbir şey görmüyor.
Kendi içime atarak kendimi yiyip bitiririm genelde
Karşıya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar