Aşk İlişkileri Sevgilinize yan bakan kişiye yapacağınız şey şiddetli mi olur sözlü mü? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgilinize yan bakan kişiye yapacağınız şey şiddetli mi olur sözlü mü 🤔#Aşkİlişkileri Şiddetli Sözlü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinize yan bakan kişiye yapacağınız şey şiddetli mi olur sözlü mü? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İkisini harmanlayıp önüne sunarız. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Ben uyarırdım sorun çıkmasın diye ilk önce 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sözlü olur, bugüne kadar kimseyle şiddet kullanarak konuşmadım. 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey yapmam. Sevgilimin kendisi geri çevirmeli. 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gözüm döner ve bir daha yan bakacak göz bırakmam..🙄 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Önce sözlü şiddet uygularım, sonra da ümüğünü sıkarım 🔪 1 0 Yorumla
ninisa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl bu dönemde yok öyle sözlü uyarma falan anlamıyorlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkisini harmanlayıp önüne sunarız.
Ben uyarırdım sorun çıkmasın diye ilk önce
Sözlü olur, bugüne kadar kimseyle şiddet kullanarak konuşmadım.
Hiçbir şey yapmam. Sevgilimin kendisi geri çevirmeli.
Gözüm döner ve bir daha yan bakacak göz bırakmam..🙄
Önce sözlü şiddet uygularım, sonra da ümüğünü sıkarım 🔪
bu dönemde yok öyle sözlü uyarma falan anlamıyorlar
Şiddet yanında soft kalır
Bir şey yapmıyorum henüz
Siddete hayir
Sozlu olur