- Aile & Toplum konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kekoluk değildir. bence sevgi göstergesi olabilir daha çok :D benimde sevgilim olsa tabi ki de telefonda duvar kağıdı yapardım sürekli görmek için ama telefon ekranını öpmezdim. yani o kadar da değil ama wp olabilir telefon olabilir ya da bilgisayar olabilir resmini her yerde duvar kağıdı yapabilirim ki böylece her gün o güzelliğini göreyim :D ama nerede bende öyle aşkı yaşayacak şans
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQM10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıymet bilene yapılır, yapmışlığım var 😅
Ama daha ergence geliyor tabi, şimdi olsa gerek var mı derim ki bence yok. Elimde fotoğraflarının olması, ya da canlı kanlı yanında olmak bana daha güzel geliyor. Özlüyorsam hemen yanına giderim, yanaklarını sıkarım. 😄
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOna özel galerim olur fakat duvar kağıdı olmaz çünkü birincisi, başkalarının olur olmadık görmesinden kıskanırım, iki, sevgilimin suratında uygulama kutucukları olmasını istemem ekranda 🙄🙄
13 Yorumla- +1 yıl
Haha bakış açına bayıldım 😅
- +1 yıl
Çok teşekkürler 😂
- +1 yıl
Uygulama kutucukları hshs ona çok güldüm, ricalar 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen narsistim galiba kendim dururken onu yapmam🤣🤣
37 Yorumla- +1 yıl
Ben de single takılınca öyleyim :D
- +1 yıl
Ben evliyken bile kendimi yapmıştım ekran koruyucu🤣🤣 kendimi çok seviyorum yaaa🤣🤣 çocuklar olunca onları yapmistim. Whatsapp ve mesaj duvarımda benim yüzüm var. 🥰❤️🍓🥳🎊💫
- +1 yıl
Elinle resmin üzerinden geçip “ay ne tatlı şeysin sen” diyorsan tamamdır dhsjs
- +1 yıl
Tamamım tamam🤣🤣
- +1 yıl
Narsistim benim :D 💙
- +1 yıl
Ebet o ben❤️🎊🥳
Kekoluk mudur bilmiyorum ama şahsen ben böyle bir şey yapmayı mantıklı bulmuyorum Eğer çok özlersem açar resimlerine zaten bakarım.
20 Yorumla
+1 yılNeden kekoluk olsun ki bence her tlfnu aldığında görmek çok güzel.. Eskiden birlikte olan fotoğrafımızı yapardım ama artık meleklerim dışında yapmam.. Okuldayken özledikçe bakıp bakıp seviyorum.. 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Oyş :D galeriye girip “neye benziyordu bu” diye bakılan döneme geçmişiz
- +1 yıl
Biraz öyle gibi oldu arada birlikte de oluyor canım okadar da değil.. 😅
- +1 yıl
haha şaka kız
- +1 yıl
😅😅
+1 yılBi ortamda farkında olmadan telefonu çıkarıp bir şey göstermem gerektiğinde telefonu açtığımda nal gibi sevdiğimin resmi görünüyorsa kıskanırım.
Temelleri titrek olan zayıf noktamdır.11 Yorumla- +1 yıl
Aşırı kıskanç hareketler 😃
İlk sevdiğim kıza bende öyle yapmıştım sonra olmadı sildim artık daha kıza aşık olmuyorum bekliyorum kendisi gelecek ayağıma
10 YorumlaRiskli bence kavga edip sinirlenince ekranda onun resmini görüyosun telefonu fırlatasın yoksa bile fırlatırsın duvara ya😂😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
Yok ya yumuşuyorsun oy oy
- +1 yıl
Pahallı telefon kıyamam sjjs
+1 yılAltta ki fotoğraf ne alaka onu anlayamadım.😂
Neyse ben yapmam. Daha eski kafalıyım.
Zaten galeride fotoğraflarımız vardır, gerek yok ki...14 Yorumla- +1 yıl
Alttaki fotoğraf Yusuf’u mu kastediyorsun
- +1 yıl
Yusuf senin askerlik arkadaşın mı onu diyorum iste 😂
- +1 yıl
Hayır aşkım o benim djsj
- +1 yıl
😃😃 peeeeki
+1 yılKekoluk değil de "ne gerek var?" Mantığında bakıyorum ben. Niye duvar kağıdım olsun yanii? Saçma geliyor bana. 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Şeffaf kapağın arkasına resim iliştirenlerden ol sen de djjd
- +1 yıl
Ahshsjs yok yahu, ben sadece cüzdanıma koyardım resmini. 😂
- +1 yıl
Zaten hiç açıp bakılmayan tek yer djdj
+1 yılyapabilirsin aşkım senin hayatın kekolukla alakası yok benim eski manitte beni duvar kağıdı yapmisti
21 Yorumla- +1 yıl
Haha dimi beybisi
- Aile & Toplum konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılBen o romantiklik seviyesine hiç gelemedim yaa 😀😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ama çok ormantik 😃
- +1 yıl
Mıç mıçlık olarak görüyorum ben 😀
- +1 yıl
Birazcık 🙄
yok ya bana ergence geliyor 😂 o benim fotomu ekran yapsın ben onunkini neden yapıyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Ha o yapınca ergence değil dimi
- +1 yıl
😮💨
- +1 yıl
Ney kız tövbe estağfurullah:D
- +1 yıl
Ben hiç değilim 😛
+1 yılNeden olsun? ama ben Wallpaper tercih ederim ya da Fenerbahce logolarini 😁😁
12 Yorumla- +1 yıl
Haha kanaryam benim
- +1 yıl
Önemli olan o kisiyi bulmak.. 😑😑 o kadar degeri hak edeni..
Doğru adamı bulursak bırak TF evin bütün duvarlarına komple onun resimleri ile kaplarım aksnsnnss
12 Yorumla- +1 yıl
Yürü be shsj
+1 yılWalla ilk sevgilime yaptım, kekoluk değil ya. Ya ben nasıl desem, böyle onsuz bir dakikam olsun falan istemiyordum, wp duvar kağıdımda oydu, ekranımda oydu. Tuhaftı :d Ayrıldık gerçi, tüh asşlkdjlkşasda
10 Yorumla
+1 yılKendi resmini yapmak bile kekoluk olabilir
Eskiden zil sesini şarkı yapmak gibi bir şey sanırım19 Yorumla- +1 yıl
Hahah herkesin telefonu şey çalıyordu al yazmalım :D
- +1 yıl
Hhshsh sorma özellikle teyzelerin ilahileri
- +1 yıl
:D sordum sarı çiçeğeee
- +1 yıl
Sarı çiçek kim kız 😅😅
- +1 yıl
İlahi ya uff :D şey vardı bi de telefonu eline tutuşturuyorlardı kod gibi bir şey veriyordun k12 b5 6k gibi 😂
- +1 yıl
Vallahi hatırlayamadım 😂😂
- +1 yıl
Nokia 3310 var mıydı sende?
- +1 yıl
Yoo ben onu hiç kullanmadım ben pembe Nokia ile başladım Hani şu kaydırmalı var ya🤣
- +1 yıl
Pardon pardon Samsung jsjs
Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sevgilim yaparsa değil ama ben yaparsam kekoluk. 😮💨 Öhhöm
15 Yorumla- +1 yıl
Hahah sen kullanma artık o emojiyi, benim oldu o
- +1 yıl
Aramızda. Artık benim oldu 😅😮💨
- +1 yıl
Hep kullanabilirim hep. Sen asıl iftara kadar kullan, sonra bir daha görmeyeyim 😮💨😮💨
- Aile & Toplum konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber çekildiğimiz fotoğraf olsaydı koyardım kekolukla bi alakası yok çünkü
O yüzden bende böyle bir ekran fotosu yaptım
20 Yorumla
+1 yılDuvar kağıdı resmi ekleme özelliği olan ilk cep telefonları çıktığında yapmıştım : ))
16 Yorumla- +1 yıl
Sene bilmem kaç :D
- +1 yıl
2005 li yıllar olması gerekiyor 🤔 Zaten ilk cep telefonum 2000 yılında oldu : )) Antenli kibar karizmatik bir telefon vardı : ))
- +1 yıl
Benim telefonum neydi 3310 galiba 😅 ama onda öyle bir özellik yoktu tabii
- +1 yıl
Oooo 3310 daha geç çıktı, sen geç telefon sahibi olmuşsun 😂 Hem takozun tekiydi 3310 😂
Sen benim ilk göz ağrım olan Panasonic Gd92 deki zerafeti görmelisin : )) - +1 yıl
Google yaptım ahah güzelmiş 😅
- +1 yıl
Efsaneydi : )) Oturduğum ortamda masanın üstüne koyup hava atardım 😂
+1 yılHiç yapmadım şimdi keko olmuyor mu oluyorum 🤔
117 Yorumla- +1 yıl
Olmuyorsun demek ki
- +1 yıl
Bana yakışmaz zaten 🙃
- +1 yıl
Niye sen sevmeyi bilmiyon mu
- +1 yıl
Yani diyorsun ki : insan seviyorsa sevdiğinin fotoğrafını duvar kağıdı yapmalı
- +1 yıl
Evet 😅
- +1 yıl
Sende canısı o zaman 🙃 senin soruna cevap vericek olursam , kimi çok seversen G. Kalkar bu yüzden dozajında sevmek lazım
- +1 yıl
😅 dozaj ayarlamakla uğraşamam, Allah ne verdiyse
- +1 yıl
Üzerler seni soso 😳🤣
- +1 yıl
Kına yakarsınız :D cümleten
- +1 yıl
Yok ben düşene vurmam 😬
- +1 yıl
Ben düşerken de ağız burun kırabilirim misal 😏
- +1 yıl
😳 😳 aman sen düşme bi burun ameliyatı 30 k 🙄
- +1 yıl
Komple estetik olmak zorunda kalınabilir, düşmeyeyim ben :D
- +1 yıl
😳 yenisi daha ucuza gelir masrafsız 😬😬
- +1 yıl
Düşme 🤣
- +1 yıl
Hahaha sus be 😅
- +1 yıl
🦧🙊🙊
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kekoluk değildir. Onu önemsediğini göstermektir. Aşktır. Bu bir sevgidir. O benimdir kanıtını göstermektir. Benim başım bağlı sevgilim var demektir.
20 Yorumla şimdi fotoğraf vardır fotoğraf vardır yani apaçık kameraya gülüyorsa yok ama onu habersiz çektiğim veya yüzünün belli olmadığı bana o günü ve o anı hatırlatan fotoğraf olabilir tabi sevgilimle belli bir seviyeyi gecmissek yaparım 1 senelik ilişkide olmaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , bence değildir ben insanı anlamıyorum ne yapılırsa yapılsın hemen keko damgası koyan andavallar kibir aynalarında kendinden geçen insanlardan ibaret…
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBence öyle. Şahsen anca en sevdiğim ünlüleri duvar kağıdı yaparım. Mesela şu anki duvar kağıdım bu
10 Yorumla
+1 yılben yapmadım yapmam..
çünkü gün içerisinde telefonum ortalarda olabiliyor ve mahremimi niye başkaları görsün ki..
dost var düşman var :)
24 Yorumla- +1 yıl
Majeste döndünüz mü? 😅
- +1 yıl
bakınıyorum öyle diyelim :)
- +1 yıl
İyi hoş geldin yeniden 😅
- +1 yıl
teşekkür ederim, hoşbuldum :)
+1 yılSevgilim yok ama değildir bence onu sevdiğini gösteriyorsun hoş bir şey ama böyle muck muck diye ekranı openler var onları anlamıyorum mesela
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı. ben yapmam galiba ama yapana da keko demem. Tabii yapacak olsam ikimizin şirin bir fotoğrafı olabilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin fotoğrafını telefonun ana ekranına ya da sohbet ekranına koymak direkt kekoluktur ya ben 18 yaşındayken bile yapmıyordum
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Sadece sevgilimin fotoğrafını telefon duvar kağıdına koymam ama wp duvar kağıdımda ikimizin fotoğrafı var
10 Yorumla
+1 yılben fabrika ayarlarında kullanıyorum :) uğraşmıyorum duvar resmi falan. telefon hangisin seçtiyse onunla devamediyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Ne alaka benim telimde eşimle resmim var ve ben özledikce bakıyorum ama keko olduğumu düşünmüyorum valla
10 Yorumlaerkek sevgiliye manita denmesi son 10 yıldaki dil sapmalarından biridir...
20 Yorumla
+1 yılYok ya telefona baktıkça sevdiği insanı görmek mutlu eder
20 Yorumla
+1 yılBana görgüsüzlük gibi geliyor.
11 Yorumla
+1 yılAslında güzel hareket ama başkası görsün istemem..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı. Kekoluk devilde abartanlar var onları absürt buluyorum
10 YorumlaBen sevdiğim kızın fotosunu bilgisayar masaüstüne yapmıştım canım şödi düşününce
10 Yorumlasevdiğini yaparsın
mesela johnny depp benim duvar kağıdımdı hala öyle
10 Yorumla
+1 yılDuvar kağıdı yaparsan herkes görür. Sen özlediğin zaman açacaksın fotosunu ya da gözünün önünde canlanacak sevdeceğin
He bu arada reynmen mi o 😂13 Yorumla- +1 yıl
Evet reynmen enişten sjsj
- +1 yıl
Vay bee enişteme bak bshdjwiw
- +1 yıl
Beğendin mi bebemiz de resimdeki gibi olur 😃
+1 yılKekoluk olarak nitelendirilebilecek o kadar çok şey varken bunu kekoluk saymamalıyız bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 655 cevap paylaştı. hayır kekoluk değil neden olsun, bence çok güzel bişey :))
10 Yorumla
+1 yılAradığında resmi çıkacak şekilde ayarlarım. Kimsenin resmini duvar kağıdı yapmıyorum zaten.
10 Yorumla
+1 yılKekoluk değil ama ben de koymayı tercih etmem özledikçe açar bakarım daha güzel
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Ben bebeklik fotosu yapmıştım bi ara var bende o kekoluk
10 Yorumla
+1 yılResim koymuyorum ekrana kendi orjinal ekran koruyucuları kullanıyorum
10 YorumlaHerkesin tercihi kendine göre bana abartı gelen başkasıne gelmeyebilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili değil de bence kendi resmini yapanlar öyledir
10 Yorumla Kekoluk değildir elbette ama ben yaparmıyim hayır.. ona özel galeri yapar bakardım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yapmadım ama O benimkini yapmişti. Hala öyle midir bilmiyorum ayrıldık.
10 Yorumla
+1 yılBen Barbara palvini bile duvar kağıdı yapmadım. Yemişim sevgiliyi 😂
10 Yorumla
+1 yılEvet abla hey bakın bakın benim sevgilim varr sizin yok ki yok ki
10 Yorumla
+1 yılYani değildir bence ama ben koymam ya benlik değil 😂
10 Yorumla
+1 yılHayır kekoluk değil ama ben yapmıyorum. Telefonu alınca ne varsa onu kullanıyorum hâlâ daha
10 YorumlaYok yapmam ben. Başkaları görmesin 😂
30 YorumlaBence çok güzel ve düşünceli bir şey , sonuçta telefon ekranı en çok baktığımızı şey her baktığında sevdiğin insanın yüzünü görmek beni mutlu ederdi. Üstelik beraber bir fotoğrafınız varsa ona bakması daha güzel olur.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapılabilir, sevgilim olsa yaparım ben neden kekoluk olsun ki.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki de değil, görmek istiyorsan koyabilirsin :)
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 37b cevap paylaştı. Telefona birlikte olan reamimizi koyarım cüzdanda vesikalık fotoğrafını taşırım
10 YorumlaHayır kekoluk değil seven insan sevdinin sürekli yanında olmasını ister ama sevdiği yanın da olamadığı zamanlar için resmine bakar
Buda onlardan biri izledikçe bakarsın duvar kağıdındaki fotoğrafa10 YorumlaNeden kekoluk olsun ki insan sevdiğini görmek ister ben de sevdiğim oyun karakterlerini v. b. arka plana koyuyorum bakıp mutlu oluyorum seni mutlu eden bir şey bence kekoluk olamaz -_-
10 YorumlaBen yapmam ama o yapabilir)
10 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne