Sizce
25
26
27
28
29
30
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Maksimum 6 7 yaş fark olmalı diye düşünüyorum ama bu kişisel bir görüştür. Benim böyle düşünme nedenim arada jenerasyon farkı olunca hayattan alınan zevklerin türü de değişiyor yani birisi senin eğlendiğin hobilerini zaten çoktan deneyimlemiş ve o tokluğa ulaşmış olunca senin de o eylemi yapasın gelmez.
Bir ilişkide yaş farkı 10 u geçmediği sürece yaşın bir önemi olmaz. Önemli olan iki kişinin arasındaki sevgi, saygı ve her anlamda birbirini tatmin edebilme durumunun olumlu sonuçlanmasıdır. Ama tabi dediğim gibi yaş farkı 10 un altında olması benzer kuşakların ilişkisi olması açısından önemlidir.
Çok malca soru. 26 ve 27 var şıklarda. 26 diyen neden 27 demiyo. 27 diyen de neden 26 dememiş. Bunu belirleyecek olan senin o kişiye duyduğun sevgin.
😂😂😂
Cevap
18Cevap
Aşkın yaşı yoktur arkadaşlar.. Önemli olan birbirini anlayabilen ve problemler karşısında çözüm sunabilen çiftlerin bir araya gelmesidir.
Doğru kişiyi bulduğun da illa Bi yaş demek mantıksız insanların geri kafalı zihniyet insanlarım derdi, illa yaşa takılıp aaa hemen evlilik diye mantık hatası, doğru insan çıkınca
canım siz ya bu nasıl soru seviyorsan 20 25 30 35 40 50 60 fark etmez ama sevmek onemli bence sen geçmişsin ama3lutfen erkekleri yarı yolda bırakma da naparsan yap bu arada ben senden 5 yaş büyüğüm onuda deyim
Yavrucum pazardan elma mı seçiyorsunuz? Kimle kafan uyarsa tabi ki.
Evlenmeli mi :d evlilik konusu için yaş değil eş gerekiyor :D
En az 3 en fazla 10 olmalı bence
23 e 30 mu demek istiyorsun?
26 yaşa kadar olabilir diğerleri fazla oluyor
Bence 20 yaşındaki biri evlenmemeli
En az 27 en fazla 34
30 bence
25 iyidir ama kesin bir şey diyemem
20 yaşında daha bebeğiz ne evlenmesi.
25-26 falan.
26 27 olabilir
Çok fark olmamalı