18'den tutun, 50 yaşına ulaşmış birine kadar evlenebilirsiniz.
İnsanın 'bu yaşta evlenmeliyim, şu yaşta biriyle olması gerek' dememeli. Erişkin ve belirli bir karakter olgunluğuna ulaştığında evlenebilecek, hayatını paylaşabilecek bir durumda olur. Bu yüzden yaşa takılmamalı. Yeterki iki tarafda olgun, planlı ve düşünceli olsun.04 Yorumla- 1 yıl
50ye ulaşmış biri 23 yaşında kıza denk değildir aklını başına alda konuş. Bir taraf kırışık yaşlı bir taraf genç kafanızı kullanın siz erkekler 23 yaşınızda 50 yaşında kadınla evlenin o halde
- 1 yıl
Farklı boyutlar da anlamışsınız. Size tutun da 50 yaşında biriyle evlenin demedim. Okur yazarlığını var ise bir de buna okuduğunu anlamayı ekleyin. Biz erkekle veya siz kadınlar gibi de cinsiyetci davranışlarınızı, düşüncelerinizi kendinize saklayın. Şu bir şeyleri bir tarafa çekmeyi toplum olarak bırakmalıyız, fakat bunları anlayacak biri ile konuşmayı yeğlerim.
- 1 yıl
Aklı başında zekası normal seviyede olan birisi buradaki yazıları okuyorsa karşıdakinin okur yazarlığını sorgulamaz belli ki düşük değer zekaya sahipsin.
- 1 yıl
Bir beyin nakli ol tavsiyem burada yorum yapandan öcne
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı yok derim, yeter ki kalpler uyumlu olsun 🥰! Ama tabii yaş farkı dediğimiz şey, birazcık ilişkiye etki edebilir. Önemli olan yaş farkından çok; birbirinizi anlamanız, ortak bir hayat kurabilecek olgunlukta olmanız. Sen kendini kaç yaşında birisiyle mutlu hissediyorsun, ona bak bence. Bir de aradaki yaş farkı hiç problem yaratacak mı, bir düşün ona göre hareket et. Peki senin gönlünden geçen yaş aralığı nedir? 😏💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1 yılOlgun bir erkek ile evlenir 30+ 40 a kadar yolu var
051 Yorumla- 1 yıl
Olgun erkekle evlenemez denk değildir hele 30 40 amca durur.
- 1 yıl
23 yaşındaki kız napsın o yaştaki adamı yaşlanınca da huzur evine yollayacak herhalde
- 1 yıl
@tukenmisIiksendromu ne yapsın dengiyle mi evlensin Türkiye burası zengin değilsen anca olgun olan biri sana iyi bir şekilde bakar ve sorumluluk sahibi olur genç adam ne yapsın gözü dışarda olur arada vardır sayılı
- 1 yıl
genç olmakla gözünün dışarıda olmasının ne ilgisi var karaktersiz olan da böyle bahaneler bulmasın
- 1 yıl
Tabi ki dengimle evleneceğim.
- 1 yıl
40 30 yaşındaki adamın dengi kendi yaşıtı sen genç erkeklere aldatır diyorsunda genç kızın 30 40 yaş andropozlu amcaya sadık kalıp aldatmayacağını kim dedi
- 1 yıl
Git evlen ozaman ben sana tavsiye verdim çok boşanan oluyor o şekilde olgun adam görmüş geçirmiş kendini hazırlamıştır daha rahat edersin bizim buradaolgin kişilerle evlenenler hala evliler
- 1 yıl
Olgun adam boynuzlanır. Ki kadınlarda bu yüzden aldatma oranı fazla. Olgun adamlarla evlendikleri için. Ne yapacaktı yaşlı adamın ağız kokusunu mu çeksin
- 1 yıl
Ben amcamıyım hayırdır hala aslan gibiyim sen onlara amca dede demen doğrumu sence 40 dan sonra neyse de 30 ve üstü ideal
- 1 yıl
O zaman da demekki kız karaktersiz boynuzlar diyorsun burada bir mantık arama
- 1 yıl
Bana göre doğru. 30 ve üstü bana göre amcadır. Çöküş başlamıştır. İki cinsiyette 30dan sonra yaşlanır çöker
- 1 yıl
E sende genç erkek aldatır diyorsun genç kız neden yapmasın niye yaşlı erkeğin ağız kokusunu çeksin
- 1 yıl
Tabi senin düşüncen ben hala genç hissediyorum valla taşı sıksam suyunu çıkartırım ama bende kendi yaşıtımla evlenmem şahsen
- 1 yıl
Muhtemelen yaşıtın kadınlarda genç güzel fit hissediyor kendini. Bende yaşlı 30 üstü erkeklerle evlenmem şahsen.
- 1 yıl
Yaw 40 yaşlımı demek 50-60 desek tamam da ikincisi genç erkek aldatır demedim gözü dışarda olur dedim yani sorumluluk bilincinde olamıyorlar olgunlaşması geç oluyor erkeklerin ya da küçüklükten gelme eğitim ve şartlarla ancak sorumluluk sahibi olurlar erken yaşta ama Türkiye de ben nadir olsada görüyorum genç yaşta çalımak istemen eve bakmak istemeyen erkeleri nasıl güvenip bir yuva kurucaksın?
- 1 yıl
40 30 yaşındaki amcalarda ofiste yaşıtı kadınlarla aldatıyor genç eşlerini. Ayrıca bu olgun erkeklerde daha fazla aldatma var.
- 1 yıl
Bak sorun bence kab etmemekle alakalı herkes aldatır diye bir şey yok yanına yakıştıramıyorsan birlikte olmazsın olur biter ben tavsiye verdim. Aldatma olayı dersen de genç biri kadar olmaz emin ol olgun adam doymuştur genç daha yolun başındadır arasında böyle bir fark var ama kim aldatırsa aldatsın ben zaten karşıyım böyle şeylere
- 1 yıl
Olmuyor işte ben görüyorum olgunlar hep aldatır
- 1 yıl
40 yaş *23 yaşındaki bir kıza göre* gayet de yaşlıdır. yaşınıza başınıza bakmadan kendinize genç kız pardon sizin bilinçaltınızdaki karşılığıyla 'taze mal' arıyorsunuz. çok iğrenç.
bir de evliliğin ilerleyen evrelerini düşünün erkek kaç yaşındayken kız kaç yaşında olacak. - 1 yıl
Nerede yaşıyosun sen merak ettim nerde bu gvt merkezi
- 1 yıl
@tukenmisIiksendromu bak işye ya olaya o şekilde bakarsan ben sana irandan örnek vereyim 14 yaşında kızı 40 yaşında birine vermek mesela ben onu mu dedim. Taze mal ne demek zaten namusuna nefsine sahip çıktıysan kaç yaşına gelirsen gel aynı kalırsın bu yaşla bir ilgisi yok tecrübe ve aile kurmakla ilgili
- 1 yıl
Olgun erkek bunun bilinciyle hareket eder herşeyi görmüş geçirmiştir deneyimlidir. Kariyerinde iyi bir noktada olmasada sorumluluğu üstlenir ben 32 yaşında günde 16 saat çalışan biriyim ilerde eşimin eli soğuk suya deymesin diye mücadele ediyorum genç adam da çalışır ama belli bir zamana kadar Türkiye genelinde genç erkekler hepsi için konuşmuyorum ama sorumluluktan kaçar ve istemez sadece takılmak ve ilişkiye girmek isterler evlilik diyince bir adım geri giderler
- 1 yıl
offf yazıp yazıp siliyorum. ne kendimi açıklayacağım ne tartışacağım. sinirlenmek istemiyorum çünkü sizin iki yüzlülüklerinizi anlatıp. en iyisi burada sonlandıralım yorumları
- 1 yıl
@tukenmisIiksendromu sizin diye konuşma yapma istersen ben öyle senin sandiğinerkeklerden değilim benim elime kız eli deymedi sen ne demeye getiriyorsun
- 1 yıl
😂🤣
- 1 yıl
@tukenmisIiksendromu haklıysan kendine haklısın ben bir fikir sundum ister yapar istersen kendinden küçükle olursun zerre ilgilendirmiyor beni ben herkesin sağlıklı bir aile olmasından yanayım dediklerimi kendi gözlerinle görürsen anlarsın belki
- 1 yıl
Kusura bakma senin dengin yaşıtın kadın. Yaşıt kadınla evlenmen daha makbul
- 1 yıl
Evet haklısın ama bulabilirsen bul o yaşta kız erkek kız ben istemiyormusun kendindengimle evlnemeyi sanki ama kaç kişi ile olmuş biri nasıl olcak?
- 1 yıl
Nerden biliyorsun biriyle olduğunu Kızlar daha çok temiz kalıyor erkeklerden
- 1 yıl
Ayrıca şuanda genç Kızlar senin yaşıtın kadınlardan daha çok geçmişe sahip. Sana senden küçüklerin temiz olduğunu kim dedi genç Kızlar neler yapıyor neler şu devirde. Olgun kadınlar daha yalnız genç kızlardan. Zaten genç Kızlar erkek olgun olunca tek kişiyle yetinmez sıkıcı geliyorlar
- 1 yıl
Ya şimdi bunu mu konuşucaz banane ne halt yerse seninler ben diyorum ki genç olucak benim tercihim bu seçneğim bu sen diyorsun genç kızlar da yaşıyor banane yollulardan cehnnemin dibine kadar yolları var biz canım malmiyiz anlamazmiyiz hayırdır yiyosa gelsin bana yuttursun bakalım. Temizleri de var aralarında ama olgun istemem kalsın benden uzak olsun ne kadar erken yaş o kadar az yaşamışlık nokta hesap kitap biliyorsan bunu da bilmen gerek boşuna klavyeden yazma bana
- 1 yıl
Tek kişiyle yetinemiyorsa da o onun o... Luğudur anasınin babasının önüne atarım ne bk oldugnu da söylerim pisliğin içinde gbrsin gitsin zerre umrumda olmaz
- 1 yıl
Abicim senin hesabına göre tutmuyor boşuna zorlama ne kadar erken yaş o kadar tecrübe artık. Şuanki nesilde senin neslinin kadınları gibi baskı yok bunu hesap et. Senin yaşın kadar tecrübesi var genç kızların
- 1 yıl
Sana denk olan kendi yaşıtın kadın çünkü senin yaşıtların baskı yaşayıp kimseyle olamadı baba korkusundan. Temiz birini istemiyor muydun al sana temiz.
- 1 yıl
Genç seninle evlenmez boşuna genç arama. Sen evlenebildin mi bu yaşına kadar gençle. Hayır. Çünkü genç kızların niyeti evlilik değil. Gezip tozup eğlenip yaşıtı erkekle evlenir zamanı gelince
- 1 yıl
Sende boşuna bilmişlik yapma evlenir sne kafanı yorma bilmediğin şeylere evlenir ve mutlu bir şekilde yaşar net ama sen bunu bilemezsin bunu ben bilirim çünkü senin hayatın seni ilgilendirir anlaşıldımı
- 1 yıl
Herkes senin gibi ya da senin düşündüğün gibi değildir o yüzden bilmediğin şeylere yorum yapma olgun istemiyorsan bu senin sorunun bulamazsın diye de akıl verme istesem 18 yaşında biriyle de evlenirim kimse karışamaz anlaşıldımı hadi eyvallah
- 1 yıl
Abicim ben gerçekleri söylüyorum zoruna gidiyor genç istiyorsun ama gerçekler bunlar. Kızlar hayatını yaşıyor ben içlerindeyim biliyorum hiçbiri evlenmiyor sevgili yapıyor buluşuyorlar. Serbestler. Sen bilmezsin. Bilmediğin şeylerde de hayal kurma üzülürsün. Kendin erkekleri biliyorsun bak erkekler evlilik bilincinde değil gençken kızlarda öyle genç erkeklerin takıldığı senin mutluluk hayali kurduğun genç kızlar. Namuslu mutlu kadın istiyorsan yaştına bakman makul
- 1 yıl
Yok abicim senin istemenle olmuyor. 18 yaşındaki kız seninle evlenmez. Giyer üniversiteye erkek arkadaş edinir sana çocuk yapıpta hayatını eve bağlamaz gider partiler sana gerçekleri diyorum sonunda üzülen sen olursun red yiyince o 18 yaşındaki kız seninle evlenmez büyük hayaller kurma. Dengin evlilik isteyen 30 yaş olgun kadın sana çocuk doğuracaktım bilinçte
- 1 yıl
Erkekler için 30 yaşından sonra olgun kadınlarla evlenir 30+90 yaşa kadar yolu var
- 1 yıl
İş size dönünce sinirlenmeyeceksin öyle. Burası Türkiye genç Kızlar sizinle evlenmez yaban hayaller kurma kadınlar 30 yaşında evlenmek istiyor zorla mı evleneceksin kendinden küçükle
- 1 yıl
Senin düşüncen bu sen hala bana bilmiyorsun diye akıl veriyorsun hala bak nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama senin çevren bozuk yani öyle bir anlattınki sanki es. kortlarla oturup kalkıyorsun resmen iyi kişilerde var sen hala genç kız gezer tozar onla bunla yiyişir kafasındasın arkadaş banane onun gzemesinden tozmasından ne bk yerse yesin ben öyle birine niye bakayım malmiyim aynı şeyleri sürekli söylettirme bana döngü gibi kendini hakli çıkarmaya çalışma sen haklı felan değilsin olamazsın da çünkü dünya büyük yer sen küçük yerden bana akıl veriyosun senin bile bilmediğin insanlarla oturup kalktim ben kendime iyi bir kız bulurum sen hala bulamicam zannediyosan git arkadaşlarina anlat o zaman beni sitede böyle biri var diye gülün geçin inanki zerre umrumda değilsin sadece sinir ettin beni o kadar. Senin düşüncen beni hiç ilgilendirmiyor ben kendimden eminim bulurum da benim işim bu insan bulmak zorla evlenmicek zaten severek aşık evlenicek olgun erkek arayan çok kız var ama sen hep kötü yollu olanlara denk gelmişsin ben bile Antalya gibi yerde bulabiliyorum. Sadece şu an zor durumdayım maddi açıdan kendimi toparladığımda bakıcam hatta şu an dediğim şartlarda 2 tane hanım kız buldum ve kararlı sorumlu yapıdalar bana boşuna genç kız şöyle böyle yapar deme onların ne bk yediği beni ilgilendirmiyor tekrar söylüyorum. Benden uzak Allah'a yakın olsunlar elbet onlarda cezalarinı çekerler onla bunla yatan kişinin de hakettiği onla bunla yatan kişi olur ne ekersen onu biçersin ben yolumdan dönmem ondan eminim bir dahada mümkünse benle tartışma git kime atar yapıyorsan yap şimdi
- 1 yıl
Abicim genç kızlar böyle sen nasıl ki genç erkekler sorumluluk almıyor diyorsun genç kızlarda almıyor niye zoruna gidiyor he
- 1 yıl
30 yaş adama +30 +40 +50 gider olgun adama olgun kadın olur
- 1 yıl
Kendin genç erkekler hakkında gözü dışarda diyorsun olgunlaşması geç diyorsun e kızlarda öyle gözü dışarda bir sürü erkek var sen kızlara hepsi öyle değil diyorsan genç erkeklerinde hepsi öyle değil o zaman. Ekmeğinde işinde gücünde çok genç erkek var kızlara bakmayan 30+ 40+ yaş amcaların altına bez mi takalım 10 sene sonra andropoza giriyorlar yaşlı duruyorlar 20 yaşında ki kızla aynı görünmüyorlar utanmadan 30 40+ yazmışsın çökmüş suratına mı bakayım iğrenççç
- 1 yıl
Arkadaşın dediği gibi inatla genç kız diyorsun amacın taze mal
- 1 yıl
Genç kız taze bedenini size ziyan etmez
- 1 yıl
Ya s. g ya gerçekten senin gibi insanlar miğdemi bulandırıyor git ne bk yersen ye suratsız kpk senj ne bk olduğun ortaya çıktı burada senin ml öküz bynli
- 1 yıl
Sana kim bkr grzkeali ml aptl senin pis karkteine kim surtsiz tipne tukurdugumn kzi
- 1 yıl
Sana kim bakar itin dölü beyinsiz karaktersiz o pis karakterine kim bakar he kadınları ayrıştırıp genç kız arıyor yaşlı Abaza anasının tipine yüzüne sçtımın oğlu o tipsiz yüzüne işediğimin oğlu.
- 1 yıl
Yaşlı domuza bak genç erkekleri aldatıyor diyor genelliyor genç kızlar aynı şeyi diyince hepsi yapmaz diyor sen evlense genç kızlardan boynuz yiyince görürsün ananın nikahını ömür boyu nafaka ödersin itin doğurduğu
1 yılİstediği yaştaki erkekle evlenir. Bu konuda kural mi var?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Günümüzde öyle bir yaş skalası yok be iyce midesizleştik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılİstediği beğendiği anlaştıgı
06 Yorumla- 1 yıl
Kendimden küçük diyorum ne diyorsun
- 1 yıl
Nasıl yaniiii
- 1 yıl
21 yaşında biri
- 1 yıl
Anlaşabileceğinizi sanmıyorum
- 1 yıl
Sebep
- 1 yıl
Erkekler geç olgunlaşır
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılTeyzesi var mi
02 Yorumla- 1 yıl
Var
- 1 yıl
O zaman olur bu iş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl30 falan herhalde en fazla
01 Yorumla- 1 yıl
30 çok jenerasyon farkı
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 18-99
04 Yorumla- 1 yıl
Aynı şeyi erkeğe de yazıyor musun 23 yaşındaki erkek 18-99 arası evlenir mi
- 1 yıl
Erkekler erken çöker 30dan sonra olmaz
1 yıldaha erken
011 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ama çevre
- 1 yıl
çevren ne diyor ki çevrenden kim karışıyor
- 1 yıl
Herkes evlendi be kuduruklar
- 1 yıl
benim çevremde yaşıtlarımdan evlenen kimse yok. evlenen biri olsa şaşırırım hatta gdgks daha küçüğüz 😌🥹😴
çevre baskısı yüzünden evlenmen çok saçma olur sen yaşayacaksın bu hayatı onlar değil - 1 yıl
Bizimkiler 18de evlendi biri 22de evlendi benim niyetim 27 falan ama 26ya bile yaşlı diyorlar ya
- 1 yıl
ne bu evlenme merakı ya. sen ne zaman istiyorsan o zaman evlenirsin onlar hayatlarında saçma tercihler yapıyor diye sen de yapmak zorunda değilsin
- 1 yıl
İşte bakmıyor o yaşlarda erkeklerde
- 1 yıl
değişik bir çevren varmış
- 1 yıl
Çok yobazlar erkekler kızlar evde kaldı diyip 30dan sonra gitmez kendini 20lik kızlarla denk görür midesizler
- 1 yıl
ıyyy iğreniyorum öyle iki yüzlü karaktersiz kendini bir halt sanan erkeklerden. genç kızlar da o erkeklerin yaşlılığı aksırığını tıksırığını mı çekecek 🤢 kendi yaşına bakmadan genç kız peşinde koşan erkeğin kadınlara bakış açısı problemlidir bir kere net
ayrıca kendi çevrenden biriyle evlenmek zorunda değilsin ki - 1 yıl
Öyle ama dışarıda da kimse bakmıyor pek. Tanışamıyorsun ille bir tanıdık arkadaş olacak ki tanışayım yoksa imkan yok hep ciddi olanlar çevremden oluyor ve anneleri oğlundan küçüklere bakıyor halbuki oğlu benden 3 yaş büyük ama 15 yaş büyük gibi duruyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yıl25 olur
00 Yorumla
1 yıl30 a kadar olur..
05 Yorumla- 1 yıl
30 yaşlı durur.
- 1 yıl
Ben yaşlı duruyor muyum
- 1 yıl
Bana göre evet 27 yaşındaki kadına göre değil
- 1 yıl
Sen çocuksu duruyorsan o dediğin doğru
- 1 yıl