• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

23 yaşındaki kız kaç yaşında erkekle evlenebilir?

Ddldkdldkdk
Ddldkdldkdk Takip Et
Xper 2 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
23 yaşındaki kız kaç yaşında erkekle evlenebilir?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • İvank
    İvank Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

18'den tutun, 50 yaşına ulaşmış birine kadar evlenebilirsiniz.

İnsanın 'bu yaşta evlenmeliyim, şu yaşta biriyle olması gerek' dememeli. Erişkin ve belirli bir karakter olgunluğuna ulaştığında evlenebilecek, hayatını paylaşabilecek bir durumda olur. Bu yüzden yaşa takılmamalı. Yeterki iki tarafda olgun, planlı ve düşünceli olsun.

0
    4 Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

50ye ulaşmış biri 23 yaşında kıza denk değildir aklını başına alda konuş. Bir taraf kırışık yaşlı bir taraf genç kafanızı kullanın siz erkekler 23 yaşınızda 50 yaşında kadınla evlenin o halde

Yorumla
    • İvank
      İvank
      1 yıl

Farklı boyutlar da anlamışsınız. Size tutun da 50 yaşında biriyle evlenin demedim. Okur yazarlığını var ise bir de buna okuduğunu anlamayı ekleyin. Biz erkekle veya siz kadınlar gibi de cinsiyetci davranışlarınızı, düşüncelerinizi kendinize saklayın. Şu bir şeyleri bir tarafa çekmeyi toplum olarak bırakmalıyız, fakat bunları anlayacak biri ile konuşmayı yeğlerim.

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Aklı başında zekası normal seviyede olan birisi buradaki yazıları okuyorsa karşıdakinin okur yazarlığını sorgulamaz belli ki düşük değer zekaya sahipsin.

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Bir beyin nakli ol tavsiyem burada yorum yapandan öcne

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Aşkın yaşı yok derim, yeter ki kalpler uyumlu olsun 🥰! Ama tabii yaş farkı dediğimiz şey, birazcık ilişkiye etki edebilir. Önemli olan yaş farkından çok; birbirinizi anlamanız, ortak bir hayat kurabilecek olgunlukta olmanız. Sen kendini kaç yaşında birisiyle mutlu hissediyorsun, ona bak bence. Bir de aradaki yaş farkı hiç problem yaratacak mı, bir düşün ona göre hareket et. Peki senin gönlünden geçen yaş aralığı nedir? 😏💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

9

Cevap

• gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Olgun bir erkek ile evlenir 30+ 40 a kadar yolu var

0
    51 Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Olgun erkekle evlenemez denk değildir hele 30 40 amca durur.

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

23 yaşındaki kız napsın o yaştaki adamı yaşlanınca da huzur evine yollayacak herhalde

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

@tukenmisIiksendromu ne yapsın dengiyle mi evlensin Türkiye burası zengin değilsen anca olgun olan biri sana iyi bir şekilde bakar ve sorumluluk sahibi olur genç adam ne yapsın gözü dışarda olur arada vardır sayılı

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

genç olmakla gözünün dışarıda olmasının ne ilgisi var karaktersiz olan da böyle bahaneler bulmasın

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Tabi ki dengimle evleneceğim.

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

40 30 yaşındaki adamın dengi kendi yaşıtı sen genç erkeklere aldatır diyorsunda genç kızın 30 40 yaş andropozlu amcaya sadık kalıp aldatmayacağını kim dedi

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Git evlen ozaman ben sana tavsiye verdim çok boşanan oluyor o şekilde olgun adam görmüş geçirmiş kendini hazırlamıştır daha rahat edersin bizim buradaolgin kişilerle evlenenler hala evliler

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Olgun adam boynuzlanır. Ki kadınlarda bu yüzden aldatma oranı fazla. Olgun adamlarla evlendikleri için. Ne yapacaktı yaşlı adamın ağız kokusunu mu çeksin

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Ben amcamıyım hayırdır hala aslan gibiyim sen onlara amca dede demen doğrumu sence 40 dan sonra neyse de 30 ve üstü ideal

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

O zaman da demekki kız karaktersiz boynuzlar diyorsun burada bir mantık arama

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Bana göre doğru. 30 ve üstü bana göre amcadır. Çöküş başlamıştır. İki cinsiyette 30dan sonra yaşlanır çöker

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

E sende genç erkek aldatır diyorsun genç kız neden yapmasın niye yaşlı erkeğin ağız kokusunu çeksin

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Tabi senin düşüncen ben hala genç hissediyorum valla taşı sıksam suyunu çıkartırım ama bende kendi yaşıtımla evlenmem şahsen

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Muhtemelen yaşıtın kadınlarda genç güzel fit hissediyor kendini. Bende yaşlı 30 üstü erkeklerle evlenmem şahsen.

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Yaw 40 yaşlımı demek 50-60 desek tamam da ikincisi genç erkek aldatır demedim gözü dışarda olur dedim yani sorumluluk bilincinde olamıyorlar olgunlaşması geç oluyor erkeklerin ya da küçüklükten gelme eğitim ve şartlarla ancak sorumluluk sahibi olurlar erken yaşta ama Türkiye de ben nadir olsada görüyorum genç yaşta çalımak istemen eve bakmak istemeyen erkeleri nasıl güvenip bir yuva kurucaksın?

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

40 30 yaşındaki amcalarda ofiste yaşıtı kadınlarla aldatıyor genç eşlerini. Ayrıca bu olgun erkeklerde daha fazla aldatma var.

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Bak sorun bence kab etmemekle alakalı herkes aldatır diye bir şey yok yanına yakıştıramıyorsan birlikte olmazsın olur biter ben tavsiye verdim. Aldatma olayı dersen de genç biri kadar olmaz emin ol olgun adam doymuştur genç daha yolun başındadır arasında böyle bir fark var ama kim aldatırsa aldatsın ben zaten karşıyım böyle şeylere

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Olmuyor işte ben görüyorum olgunlar hep aldatır

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

40 yaş *23 yaşındaki bir kıza göre* gayet de yaşlıdır. yaşınıza başınıza bakmadan kendinize genç kız pardon sizin bilinçaltınızdaki karşılığıyla 'taze mal' arıyorsunuz. çok iğrenç.
      bir de evliliğin ilerleyen evrelerini düşünün erkek kaç yaşındayken kız kaç yaşında olacak.

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Nerede yaşıyosun sen merak ettim nerde bu gvt merkezi

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

@tukenmisIiksendromu bak işye ya olaya o şekilde bakarsan ben sana irandan örnek vereyim 14 yaşında kızı 40 yaşında birine vermek mesela ben onu mu dedim. Taze mal ne demek zaten namusuna nefsine sahip çıktıysan kaç yaşına gelirsen gel aynı kalırsın bu yaşla bir ilgisi yok tecrübe ve aile kurmakla ilgili

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Olgun erkek bunun bilinciyle hareket eder herşeyi görmüş geçirmiştir deneyimlidir. Kariyerinde iyi bir noktada olmasada sorumluluğu üstlenir ben 32 yaşında günde 16 saat çalışan biriyim ilerde eşimin eli soğuk suya deymesin diye mücadele ediyorum genç adam da çalışır ama belli bir zamana kadar Türkiye genelinde genç erkekler hepsi için konuşmuyorum ama sorumluluktan kaçar ve istemez sadece takılmak ve ilişkiye girmek isterler evlilik diyince bir adım geri giderler

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

offf yazıp yazıp siliyorum. ne kendimi açıklayacağım ne tartışacağım. sinirlenmek istemiyorum çünkü sizin iki yüzlülüklerinizi anlatıp. en iyisi burada sonlandıralım yorumları

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

@tukenmisIiksendromu sizin diye konuşma yapma istersen ben öyle senin sandiğinerkeklerden değilim benim elime kız eli deymedi sen ne demeye getiriyorsun

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

😂🤣

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

@tukenmisIiksendromu haklıysan kendine haklısın ben bir fikir sundum ister yapar istersen kendinden küçükle olursun zerre ilgilendirmiyor beni ben herkesin sağlıklı bir aile olmasından yanayım dediklerimi kendi gözlerinle görürsen anlarsın belki

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Kusura bakma senin dengin yaşıtın kadın. Yaşıt kadınla evlenmen daha makbul

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Evet haklısın ama bulabilirsen bul o yaşta kız erkek kız ben istemiyormusun kendindengimle evlnemeyi sanki ama kaç kişi ile olmuş biri nasıl olcak?

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Nerden biliyorsun biriyle olduğunu Kızlar daha çok temiz kalıyor erkeklerden

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Ayrıca şuanda genç Kızlar senin yaşıtın kadınlardan daha çok geçmişe sahip. Sana senden küçüklerin temiz olduğunu kim dedi genç Kızlar neler yapıyor neler şu devirde. Olgun kadınlar daha yalnız genç kızlardan. Zaten genç Kızlar erkek olgun olunca tek kişiyle yetinmez sıkıcı geliyorlar

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Ya şimdi bunu mu konuşucaz banane ne halt yerse seninler ben diyorum ki genç olucak benim tercihim bu seçneğim bu sen diyorsun genç kızlar da yaşıyor banane yollulardan cehnnemin dibine kadar yolları var biz canım malmiyiz anlamazmiyiz hayırdır yiyosa gelsin bana yuttursun bakalım. Temizleri de var aralarında ama olgun istemem kalsın benden uzak olsun ne kadar erken yaş o kadar az yaşamışlık nokta hesap kitap biliyorsan bunu da bilmen gerek boşuna klavyeden yazma bana

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Tek kişiyle yetinemiyorsa da o onun o... Luğudur anasınin babasının önüne atarım ne bk oldugnu da söylerim pisliğin içinde gbrsin gitsin zerre umrumda olmaz

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Abicim senin hesabına göre tutmuyor boşuna zorlama ne kadar erken yaş o kadar tecrübe artık. Şuanki nesilde senin neslinin kadınları gibi baskı yok bunu hesap et. Senin yaşın kadar tecrübesi var genç kızların

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Sana denk olan kendi yaşıtın kadın çünkü senin yaşıtların baskı yaşayıp kimseyle olamadı baba korkusundan. Temiz birini istemiyor muydun al sana temiz.

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Genç seninle evlenmez boşuna genç arama. Sen evlenebildin mi bu yaşına kadar gençle. Hayır. Çünkü genç kızların niyeti evlilik değil. Gezip tozup eğlenip yaşıtı erkekle evlenir zamanı gelince

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Sende boşuna bilmişlik yapma evlenir sne kafanı yorma bilmediğin şeylere evlenir ve mutlu bir şekilde yaşar net ama sen bunu bilemezsin bunu ben bilirim çünkü senin hayatın seni ilgilendirir anlaşıldımı

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Herkes senin gibi ya da senin düşündüğün gibi değildir o yüzden bilmediğin şeylere yorum yapma olgun istemiyorsan bu senin sorunun bulamazsın diye de akıl verme istesem 18 yaşında biriyle de evlenirim kimse karışamaz anlaşıldımı hadi eyvallah

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Abicim ben gerçekleri söylüyorum zoruna gidiyor genç istiyorsun ama gerçekler bunlar. Kızlar hayatını yaşıyor ben içlerindeyim biliyorum hiçbiri evlenmiyor sevgili yapıyor buluşuyorlar. Serbestler. Sen bilmezsin. Bilmediğin şeylerde de hayal kurma üzülürsün. Kendin erkekleri biliyorsun bak erkekler evlilik bilincinde değil gençken kızlarda öyle genç erkeklerin takıldığı senin mutluluk hayali kurduğun genç kızlar. Namuslu mutlu kadın istiyorsan yaştına bakman makul

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Yok abicim senin istemenle olmuyor. 18 yaşındaki kız seninle evlenmez. Giyer üniversiteye erkek arkadaş edinir sana çocuk yapıpta hayatını eve bağlamaz gider partiler sana gerçekleri diyorum sonunda üzülen sen olursun red yiyince o 18 yaşındaki kız seninle evlenmez büyük hayaller kurma. Dengin evlilik isteyen 30 yaş olgun kadın sana çocuk doğuracaktım bilinçte

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Erkekler için 30 yaşından sonra olgun kadınlarla evlenir 30+90 yaşa kadar yolu var

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

İş size dönünce sinirlenmeyeceksin öyle. Burası Türkiye genç Kızlar sizinle evlenmez yaban hayaller kurma kadınlar 30 yaşında evlenmek istiyor zorla mı evleneceksin kendinden küçükle

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Senin düşüncen bu sen hala bana bilmiyorsun diye akıl veriyorsun hala bak nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama senin çevren bozuk yani öyle bir anlattınki sanki es. kortlarla oturup kalkıyorsun resmen iyi kişilerde var sen hala genç kız gezer tozar onla bunla yiyişir kafasındasın arkadaş banane onun gzemesinden tozmasından ne bk yerse yesin ben öyle birine niye bakayım malmiyim aynı şeyleri sürekli söylettirme bana döngü gibi kendini hakli çıkarmaya çalışma sen haklı felan değilsin olamazsın da çünkü dünya büyük yer sen küçük yerden bana akıl veriyosun senin bile bilmediğin insanlarla oturup kalktim ben kendime iyi bir kız bulurum sen hala bulamicam zannediyosan git arkadaşlarina anlat o zaman beni sitede böyle biri var diye gülün geçin inanki zerre umrumda değilsin sadece sinir ettin beni o kadar. Senin düşüncen beni hiç ilgilendirmiyor ben kendimden eminim bulurum da benim işim bu insan bulmak zorla evlenmicek zaten severek aşık evlenicek olgun erkek arayan çok kız var ama sen hep kötü yollu olanlara denk gelmişsin ben bile Antalya gibi yerde bulabiliyorum. Sadece şu an zor durumdayım maddi açıdan kendimi toparladığımda bakıcam hatta şu an dediğim şartlarda 2 tane hanım kız buldum ve kararlı sorumlu yapıdalar bana boşuna genç kız şöyle böyle yapar deme onların ne bk yediği beni ilgilendirmiyor tekrar söylüyorum. Benden uzak Allah'a yakın olsunlar elbet onlarda cezalarinı çekerler onla bunla yatan kişinin de hakettiği onla bunla yatan kişi olur ne ekersen onu biçersin ben yolumdan dönmem ondan eminim bir dahada mümkünse benle tartışma git kime atar yapıyorsan yap şimdi

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Abicim genç kızlar böyle sen nasıl ki genç erkekler sorumluluk almıyor diyorsun genç kızlarda almıyor niye zoruna gidiyor he

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

30 yaş adama +30 +40 +50 gider olgun adama olgun kadın olur

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Kendin genç erkekler hakkında gözü dışarda diyorsun olgunlaşması geç diyorsun e kızlarda öyle gözü dışarda bir sürü erkek var sen kızlara hepsi öyle değil diyorsan genç erkeklerinde hepsi öyle değil o zaman. Ekmeğinde işinde gücünde çok genç erkek var kızlara bakmayan 30+ 40+ yaş amcaların altına bez mi takalım 10 sene sonra andropoza giriyorlar yaşlı duruyorlar 20 yaşında ki kızla aynı görünmüyorlar utanmadan 30 40+ yazmışsın çökmüş suratına mı bakayım iğrenççç

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Arkadaşın dediği gibi inatla genç kız diyorsun amacın taze mal

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Genç kız taze bedenini size ziyan etmez

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Ya s. g ya gerçekten senin gibi insanlar miğdemi bulandırıyor git ne bk yersen ye suratsız kpk senj ne bk olduğun ortaya çıktı burada senin ml öküz bynli

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Sana kim bkr grzkeali ml aptl senin pis karkteine kim surtsiz tipne tukurdugumn kzi

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Sana kim bakar itin dölü beyinsiz karaktersiz o pis karakterine kim bakar he kadınları ayrıştırıp genç kız arıyor yaşlı Abaza anasının tipine yüzüne sçtımın oğlu o tipsiz yüzüne işediğimin oğlu.

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Yaşlı domuza bak genç erkekleri aldatıyor diyor genelliyor genç kızlar aynı şeyi diyince hepsi yapmaz diyor sen evlense genç kızlardan boynuz yiyince görürsün ananın nikahını ömür boyu nafaka ödersin itin doğurduğu

Yorumla
  • Mert_Ankara
    Mert_Ankara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl

İstediği yaştaki erkekle evlenir. Bu konuda kural mi var?

0
    0 Yorumla
  • C_İ_H_A_T
    C_İ_H_A_T Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.

Günümüzde öyle bir yaş skalası yok be iyce midesizleştik

1
    0 Yorumla
  • Cioarslann34
    Cioarslann34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.

İstediği beğendiği anlaştıgı

0
    6 Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Kendimden küçük diyorum ne diyorsun

Yorumla
    • Cioarslann34
      Cioarslann34
      1 yıl

Nasıl yaniiii

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

21 yaşında biri

Yorumla
    • Cioarslann34
      Cioarslann34
      1 yıl

Anlaşabileceğinizi sanmıyorum

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Sebep

Yorumla
    • Cioarslann34
      Cioarslann34
      1 yıl

Erkekler geç olgunlaşır

Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Teyzesi var mi

0
    2 Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Var

Yorumla
    • nomorebets35
      nomorebets35
      1 yıl

O zaman olur bu iş

Yorumla
  • göklerdengelenşey
    göklerdengelenşey Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.

30 falan herhalde en fazla

0
    1 Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

30 çok jenerasyon farkı

Yorumla
  • EfeÇerkez
    EfeÇerkez Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

18-99

0
    4 Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Aynı şeyi erkeğe de yazıyor musun 23 yaşındaki erkek 18-99 arası evlenir mi

Yorumla
    • EfeÇerkez
      EfeÇerkez
      1 yıl

18 yaş ve üstü reşit olduğu için dileyen dilediğiyle evlenir.

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Erkekler erken çöker 30dan sonra olmaz

Yorumla
    • EfeÇerkez
      EfeÇerkez
      1 yıl

Sen de dilediğinle evlen. Dileyen de 70 yaşındakiyle evlensin. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Yorumla
  • tukenmisIiksendromu
    tukenmisIiksendromu Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

daha erken

0
    11 Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Bende öyle düşünüyorum ama çevre

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

çevren ne diyor ki çevrenden kim karışıyor

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Herkes evlendi be kuduruklar

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

benim çevremde yaşıtlarımdan evlenen kimse yok. evlenen biri olsa şaşırırım hatta gdgks daha küçüğüz 😌🥹😴
      çevre baskısı yüzünden evlenmen çok saçma olur sen yaşayacaksın bu hayatı onlar değil

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Bizimkiler 18de evlendi biri 22de evlendi benim niyetim 27 falan ama 26ya bile yaşlı diyorlar ya

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

ne bu evlenme merakı ya. sen ne zaman istiyorsan o zaman evlenirsin onlar hayatlarında saçma tercihler yapıyor diye sen de yapmak zorunda değilsin

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

İşte bakmıyor o yaşlarda erkeklerde

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

değişik bir çevren varmış

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Çok yobazlar erkekler kızlar evde kaldı diyip 30dan sonra gitmez kendini 20lik kızlarla denk görür midesizler

Yorumla
    • tukenmisIiksendromu
      tukenmisIiksendromu
      1 yıl

ıyyy iğreniyorum öyle iki yüzlü karaktersiz kendini bir halt sanan erkeklerden. genç kızlar da o erkeklerin yaşlılığı aksırığını tıksırığını mı çekecek 🤢 kendi yaşına bakmadan genç kız peşinde koşan erkeğin kadınlara bakış açısı problemlidir bir kere net

ayrıca kendi çevrenden biriyle evlenmek zorunda değilsin ki

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Öyle ama dışarıda da kimse bakmıyor pek. Tanışamıyorsun ille bir tanıdık arkadaş olacak ki tanışayım yoksa imkan yok hep ciddi olanlar çevremden oluyor ve anneleri oğlundan küçüklere bakıyor halbuki oğlu benden 3 yaş büyük ama 15 yaş büyük gibi duruyor

Yorumla
  • Freedown54
    Freedown54 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

25 olur

0
    0 Yorumla
  • -_Akreps-_
    -_Akreps-_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

30 a kadar olur..

0
    5 Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

30 yaşlı durur.

Yorumla
    • -_Akreps-_
      -_Akreps-_
      1 yıl

Ben yaşlı duruyor muyum

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Bana göre evet 27 yaşındaki kadına göre değil

Yorumla
    • -_Akreps-_
      -_Akreps-_
      1 yıl

Sen çocuksu duruyorsan o dediğin doğru

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Evet öyleyim

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 23 yaşındaki kız kaç yaşında erkekle evlenebilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

28 yaşında bir kız kaç yaşındaki erkekle evlenebilir? 227 cevap verildi
20 yaş kız maksimum kaç yaşında bir erkekle evlenmeli? 29 cevap verildi
25-26 yaşında evlenmek isteyen kız sevgilisini kaç yaşında bulmalı? 37 cevap verildi
23 yaşındaki erkeğin nişanlısı kaç yaşında olur? kız erkekten büyük olur mu? 7 cevap verildi
Hangi yaşlarda evlenilir? 29 cevap verildi
Kızlar, 36 yaşındaki bir erkek en az kaç yaşındaki bir kızla evlenir? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨