Selamlar.. Seni elde etmek mi daha zordur yoksa elde tutmak mı? Keyifli günler.. ✨🤘
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar.. Seni elde etmek mi daha zordur yoksa elde tutmak mı? Keyifli günler.. ✨🤘
Beni elde etmek kişiye göre değişir yani eğer anlaşabileceğim türden bir kızsa zaten elde etmesi çok kolay olur elde tutması da kendi davranışlarına bağlı ama zıt karakter de bir kızsa muhtemelen elde edemez zaten. bunun dışında ben aşık olduğum zaman gerçekten kalpten severim kalpten sevdiğim zamanda zaten kimseye bakmam sadece sevgilimi ya da eşimi severim gözümde başka kimseyi görmez zaten yani elde tutmak için fazladan bir şey yapmasına gerek yok sevmesi ve gerçekten güvenmesi yeterli zaten.
İnsan ilk başta duygularına hakim olamıyor ve bir bakmışsın karşılıklı gönlü kazanmış oluyorsun. İlk başlarda her şey toz pembe gözüktüğü için at gözlüğü misali sadece görmek istediklerimizi görüyoruz.
Ama zamanla ak koyun kara koyun belli oluyor. O yüzden elde tutmak daha zor diyorum.
Cevap
24Cevap
Benim açımdan "elde" kelimesi zor. Yani hem elde edilirken zor biriyim hem de hemen sonrası için elde tutulma kısmı zor olan biriyim. Ele avuca sığmayan bir yapım var. Köklerin güven ile beslendiği için onu almadığım zaman güven de vermeyen bir tipim işte
Selam gadası 🙃
Benim için elde etmek tutmak kelimesi zor bir kelimedir. Avuç içinde olan bir kuş gibiyim. Fazla sıkılırsa ölme ihtimalim, gevşek bırakılırsa kaçma ihtimalim varrirt.
elde etmek elde tutmak bunlar biraz kaba kelimeler bana göre
birisiyle birlikte olmayı seçmek iki insanın isteğidir bunu sürdürmekte iki kişinin gerekli ihtimamı göstermesiyle mümkündür aksi takdirde mümkünatı yoktur
Aslında elde etmek, kazanmak anlamında bence.. Tabi ki herkesin karşılıklı rızası ile yaşanır bazı şeyler lakin birbirimizi kazanmak için de çeşitli şeyler yaptığımız yadsınamaz bir gerçek.. :)
Seviyorsam ve seviliyorsam zaten elde etmiştir elde etmişimdir ama elde tutmak tabiri çok bana göre değil. Hoppa bir tip değilim ki elde tutulmayayım kaçayım ya da birisini elde tutayım diye bir düşüncem olmaz. Gereklilikleri yaparım elbette ama yanımda olmak isteyen zaten yanımda olur. Yanımda olmak istemeyen ise elini sımsıkı kapatsan bile kaçmanın bir yolunu mutlaka bulur
Kolay elde edilirim, ayran gönüllü mu denir ne öyleyim..
Ama işte elde de durmam😅Kolay da giderim, gönlüm başka bir yöne akıverir..
:D vayyyyy yine zor sorulardan birisi daha
her iksii demiyorum elde etmek kolay ama elde tutmak için kendisi olması gerekiyor başka kimlik başka karakter sergilemeyecek (elde ettikten sonra)
Asla zor değilimdir ve beni elde etmem zor değildir ama işin özü ilk anlarda ki beni her zaman görebilmek. Çabuk sıkılırım çabuk bunalırım elde tutmak daha zordur beni.
Elde etmek ve elde tutmak cümlesi çok kötü... Seven insan gönül olarak hep bağlıdır. Ancak güzel yaşamak ve yaşlanmak tabiri de güzel sevip, sevilirse devam eden bir durumdur...
Beni elde tutmak daha zordur. Çapkın olduğum anlamında değil ama. Temas bağımlısı, aşırı ilgi manyağı, aşırı kıskanç, çok aşko kuşko biri beni elinde tutamaz. Ayrılırım
Elde etmek. Kolay tav olmam ama diyelimki etkiledi beni bu kezde hayatta bırakamam akrep içgüdüsü sevdimmi yapısırım
İkisi de zordur , çabalaması ve inanmam , güvenmem lazım
Elde etmek çok kolay, elde tutmak ise zordur.
İkisi de zor alışamadığım yabancı olduğum
hiçbir yerde duramam
İkiside ilk elde edemiyrlar sonra oluyor bu seferde elde tutamiyorlar bn gittikten sonrada çok uğraşıyorlar ama geri donmedim hiç. bnim lugatima ters adam olaydı
Elde tutmak zor
Elde tutmak 🤭🤭🙈
İkiside olmasa? Sadece iyi zaman geçirip sonrada kimse kimsemin hayatına salça olmadan medenice herkes kendi otağına dönse?
Beni sevmek zor. Öyle elde dersek kendimi şeker gibi hissederim ama fgddsgfdg
Elde etmek daha zor
Elde etmek çok zor..⭐️⭐️
Ulasilabildigim kadarda her uzaklasabilirim
Elde etmek elde ettikten sonrasi kolay
İkisi de kolay değil aslında😄
Her ikisi de zor
Beni haketmeyen elde tutamaz
Elde etmej ayri zor elde zaten tutamazsin
Elde etmek zordur Elde dururum ben 😂
Bu soruya verilebilecek en korkunç doğru ve objektif cevabın için tebrik ediyorum 😄👍 vallahi sesli güldüm 😂
Tutmak. Elde etmek çok kolay)
Daha elde edebilen çıkmadı
Elde etmekte tutmakta, bağlanmaktan korkuyorum
Elde tutmak daha zor
İkiside imkansız gibi geliyor.
her ikisi de ne yazık ki 🔪
Elde etmek
İkisi de ayrı zor
Elde tutmak.
İkisi de
Elde tutmak
İkiside zor