Beni tavlamak zordur bilen bilir. Beni elde tutmak ise bir yere kadar kolaydır bir yerden karşımdaki nin sevgisine göre aynı kalır ya da elde tutamaz çünkü beni çok üzmüştür artık yalnız kalmak istiyorumdur.
Hımm :) Benim kalbimi kazanmak daha zor esasında. Kimsenin elinde olduğum duygusuna kapılmadım ama yüreğinde volta atarsam parmak ucunda dahi durur kalırım.
Sevmek zor. Çünkü tavlamak da elde tutmak da kolay. Oysa sevmek, en zoru. Çünkü sevdiğin zaman kusurlarıyla, yetenekleriyle bütünüyle kabul etmiş olursun ₪
Konu Türk kızı ise elde tutmak "en sıradan kezban bile olsalar, çok fazla hayranları ve peşinden koşanlar var. Kendileri de onları parmağında oynatıp, ilgi açlığını doyurup, eğlenmekten hiç de çekşnmezler; aralarından yakışıklı ve paralı biri çıkarsa da kızı elinizden alır."
Konu Türk erkeği ise" kız tavladığını zannederken, aslında kızın kendisine yaptığı kaş/göz hareketleriyle ve popo/baş oynatmalarla kendinden geçerek, kızın ayağına gittiğinin ve kız tarafından çoktan avlandığının farkında olmadan; kolayca avlanabilir. "
Cüneyt Arkın filmlerinde yerle bir ettiği düşmanlarına bakarken ne diyor? "Neaaaaahhhhh..."Cümlemi tamamlıyorum: "Beni tavlamak için uğraşan erkekler, cehenneme gitmeyi tercih ederler yavrum... Çünkü hayattan bezdiririm"😂😂
Tavlamak evet ancak elde tutmak daha zor. Etkilenebilirim belki fiziki olarak ancak elde tutmak için belli bir olgunlukta ve kültür seviyesinde olmak gerekir.
Tavlamak kolay. İki samimi bakış, gülüş, karizma bir duruş bir yakışıklılık hemen hosuma gider tav olabilirsin ama elde edemezsin hoslandım diye. O zor. Güven, sadakat vs. İster de isterrr
Şu tavlamak ne kadar kötü bir kelime. Bir tek bana mı itici geliyor. Tavlamak kelimesi ile aldatmak, kandırmak, gözünü boyamak aynı anlamda düşündürüyor bana.
Ben evlenmeden önce tavlamak çok kolaydı ama artık boşandıktan ve bu tarz olaylardan sonra beni tavlamak aşırı derecede kolay ama elde tutmak, bu gördüklerim yaşadıklarımdan sonra çok ve çok zor 😊
Ikiside zordur. Elde tutmak daha zordur. Bir şeyi yapıyorsan devamını da getirmelisin. Öyle Ben üstüme düşeni yaptım gerisini sana bıraktım yoktur. Peki sizi @Sosyetic_SheqiiL