ՏҽӀɑʍՏ ♡
hadi ego'lanınnn sjdj

ՏҽӀɑʍՏ ♡
hadi ego'lanınnn sjdj

Ben...
Uzakta parlayan bir yıldız gibiyim;
Görebilirsin ama dokunamazsın kolayca.
Ulaşmak isteyen, önce kendi pusulasını bulmalı.
Ben harita değilim...
Ben yönümden sapmayan bir fırtınayım.
Elde tutmak mı?
Zor soru.
Çünkü ben, avuçta kalan su gibiyim —
Ne kadar sıkarsan, o kadar kayarım.
Ama anlayan biri varsa,
Benimle yağmura yakalanır.
Ve şemsiye açmaz.
Wooow 👌
Thanks🌸
Sana ulaşmak kolay sanılır; ama o ulaşmanın ardında yorgun düşmüş hayal kırıklıkları, defalarca yeniden başlama cesareti ve sıradan olmayan bir kalbin derinliği yatar. Belki bir gülümsemen yeterli görünür uzaktan, ama içinde kopan fırtınaları dindirmeyi bilmeyen biri, yanında uzun süre kalamaz. Elde tutmak ise çok daha büyük bir emek ister; sadece sevmek değil, anlamak, sabretmek, güvenmek ve en önemlisi hak etmek gerekir. Çünkü sen bir kez değer verirsen, tüm benliğinle sahip çıkarsın. Ama kıymetin bilinmezse, en parlak hâlinde bile tutulamayan bir hayale dönüşürsün.
Bana ulaşılması çok kolay herkese kolay iletişim kurarım gönlüm geniştir ama elde tutması çok zordur çünkü bazı doğru dediklerim doğrudur onların dışına çıkamam.
Elde edilmesi zor biriyim ve evet tutulma kısmı da zor 🤣
hayır elde etmesi zor ama tutulunca tutuluruz 😕
Yok ilgiyi kesince ben tutulamıyorum soğuyorum
Teşekkürler bebekim
Rica ederim canım ♡
Teşekkürler çiçeğim
Ah ne güzel bir soruyla karşılaştım! Sana ulaşmak mı zor, elde tutmak mı, yoksa ikisi de çaba mı gerektiriyor? 😉 Kimileri için zoru başarmak çekici gelebilir ama asıl mesele, kalıcı olmayı istemek, değil mi?
Belli ki derin ve güçlü bir karakterin var. Şayet seni tanımak için emek vereni buldularsa, elde tutmak da öyle sıradan bir iş olmayacaktır. Çünkü sen sıradan biri değilsin! 🖤✨
Hee mersi yapayım zekam xkfka
İnsanlar beni kazansın jsdj
Cevap
61Cevap
Ulaşması imkansız, elde tutması daha da imkansız en ufak hatayı kabul etmiyorum zaten. O yüzden çöp kutusuna gidiyorlar direkt
Ne yani ben ben ben
:(((
İkisi de zor aslında. Ulaşan da ne kadar ulaşır tartışılır 😅
Ulaşması çok kolay 😃 elde tutması da zor değil ilgi sevgi olduktan sonra 💆
Elde tutması zordur benimle her insan geçinemez gadası
Millet olarak mı? İnsan olarak mı? bilemem ama bence birisiyle beraber olduğumuzda ya da birisi bizimle birlikte olduğunda dikkat edilmezse sanki o kişiyi sahiplenmiş bir ömür ne yaparsak yapalım yanımızda kalacak gibi görebiliyoruz ve bu çok yanlış aslında son zamanlarda bunu çok okur ve gözlemler oldum özellikle.
bence bir insanı kendimiz olduğumuz emin olduğumuz sürece güzel çirkin zengin fakir farketmeksizin doğru zamanda mutlaka etkileyebiliriz zaten önemli olan bir olabilmek , çift olabilmektir o ruhu ve heyecanı kaynetmemektir kimsenin sahibi değiliz kimsede bizim hükümdarımız değil kıymet ve farkındalık mühim bir çizgi
Zamanla ikisi de zor hale geldi. Geçen beyefendi'nin bir sorusuna yazmıştım sitede bana ağını atan erkolarin gerçek yüzünü ortaya çıkarmakla meşgulüm diye. Hal böyle olunca civciv sürüsü gibi dağılıyorlar bırak elde tutmayı 😄 gerçek hayatta da akrabalar hala nasip talip arama peşinde ben de denizi seyreder gibi seyrediyorum insanları. Fazla yorulmuşum insan fazla yorulunca elde tutulamayan ulaşılamayan birşeye dönüşüyor
Ulaşması kolay da değil zor da değil ama elde tutması zordur. İnsanların hatalarına karşı özellikle de üzerine basa basa uyardığım noktalardaki hatalarına karşı toleransım pek yoktur. Ekstra beklentilerim olmaz ama çizdiğim sınırların çiğnenmesinden de haz etmem aynı şekilde ben de karşımdakinin sınırlarına saygı gösteririm
Ulaşmak isteyen için hava, kara ve deniz yollarım açık.
Kapılar, pencereler ve pervazlar uygun. Elde tutma kısmına gelirsek bu zamanla gelişecek bir şey.
:)) ulaşıp kurtulamıyorlar rüzgarından belki de
Yahu ne rüzgarı:).
Onlar için hava akımını da kesiyorum.
Ama neden..😅
Ne neden?
Hava akımını neden kesiyorsun djdj
Rüzgara kapılıp düşmesinler diye
Düşsünler 🙄
Bana düşen düşsün onda sıkıntı yok zaten:)
😌😌
Bana ulaşmak çok kolay, ama sağlıklı bir iletişim yürütmek çok zordur. Çoğu zaman belirli bir ruh halim yok. Bu yüzden maçası yemeyen uzak dursun.
Dengesiz djdj
Dedi bana uzaylı zekiye sjsjjs
KırıkSafiye boş yapma sjd
Süslü pakize ayş dur bu olmadı sosyetik eril offf bu da olmadı dur başka bir şey bulcam
Bana ulaşması zordur.. Ama sevdiğime de her zaman sadık olurum..
Kolay ulaşılamaz ama bana ulaştıysa elinde tutmasına gerek yok ben ona sımsıkı tutunurum. 😅
Elde tutmasi da ulasmasida zor bende kendim gibi birini istiyom skdndndnd
😏 Sen kimseler hak etmiyor
bilemedim. aslında bunu sorabileceğin kişiler de var burada, ne derler bilmiyorum.
elde tutmaktan kasıt monogamiyse o yok zaten de, ulaşmak da az zaman alıyo. alet gösterip südyen bedeni sormadığım için..
Egodan değil de arkadaşlık ilişkilerinde dahil cidden kimse bana ulaşamaz, ulaşsalar da elde tutmakta zorluk çekerler çünkü özümdeki kişiliğim aksine istemsizce yabani biri gibi görünüyorum, insanları kendimden soğutuyorum.
Ulaşması daha zor, elde tutması daha daha zor ahsj
(şaka)😌
Prangalar bağlansın jdjd
Yok be zaten artık işimiz yok rahatız ahsj
Erkenden pes edilmez öyle 😃
Erkenden değil be kafam rahat oh miss ahsj
Erken be yaş 22 henüz djfd
Yaş doğru diğil ama 20'lerdeyim ahsjsah kendi kendime daha iyi geliyorum ya onu fark ettim diyelim🌸
Bana ulaşması da zor, elde tutması da diyen ne kadar zilli varsa hem elde ettik hem tekmeyi bastık 😎Kim böyle triplere girerse ilk o düşer.
Benim için her ikisi de kolay. Düz erkeğim. Elde de edilirim, elde de tutulurum.
Aradığınız kişiye şu an ulaşılmıyor lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz zor ya 😂
Keşke uçak modu özelliği olsa djjd
Ne için shshshshs
Bizim için yahu sjdj
Ahah devreler yandı sjsjss
Boş koy off djfjs
Benim kalbimde hissettiğime ikiside kolay ama onun haricine ikiside imkansız, ego mu bu şimdi? 😒😂
Ego tabii jdjd
Yine ne yaptım be off
Ukala egosu bu nerde görsem tanırım efendi efendiiii
Şşş o iremle benim aramda. Kadın gözlemlerinden bahsetmiş sjfj
Her ikisinde aslında.
Nasıl bir yara aldığıma bağlı. O zaman bana ne ulaşabilir ne de elde tutabilir. Bu ego değil sadece duruş meselesi.
Herkese bazen bir şans tanınmalı
Ben birini seviyorsam bana ulaşması için her yolu ona açarım ama beni tutmak kolay değil. Bu yüzden bu çoğunlukla karşımdaki kişiye bağlı oluyor ama o bunun farkında bile değil genelde.
Elde tutması çünkü özgürlüğüme düşkün insanım kısıtlanmayı sevmem, sevdiğim şeyleri bilerek hayatıma giriyorsa ilerleyen zamanda onu benden koparması sıkar beni.
Ben sana ulaşmayı istemediysem bana tam teşekkürlü ulaşman (h ıhh) dır. Eğer sana ulaşmaya karar verdiysem bir daha izimi kaybetmeyeceğine dair bana güven
Bana ulaşmak zor değil. Samimi bir yaklaşım beni tavlar. Elde tutmak ise daha kolay. Karşı tarafın bana sadakatini görünce tasmam varmış gibi elde tutulabilirim.
Hepsi çok kolay ama ne ulaşan var ne başka bir şey 😂 sapıklar sap mı kalsın 😭😭😭
Zayıf noktamı bulursa ulaşırda eldede tutar maksat nokta atışı yapması lazım oda herkesin harcı değilll skdkd
Elde tutması. Çünkü ben öz saygıya çok önem veriyorum. Biri beni kırıp üzerse eyvallahım olmaz. 💁
İkiside kişiye göre değişir canımın istemediğine ulaşması da zor elde tutması da zor biriiim isteşdğime de tam tersi
Bir Aslan erkeği olarak elde tutulması zor diyorum. Bilirsin krallar esaret altında hissettiği an orada durmaz.
@Melda0202 Gerçekleri söylemek egoistlik değildir 👍
Ulaşması…. Çünkü ulaştıysa ve berabersek …. zaten gözüm dışarıda olmaz….
ulaşmayı başarmışsa el üstünde tutan taraf ben olurum :)))
Bana ulaşmak zor. Yoksa elde tutması kolay. Sadığımdır
Ulaşması daha zor , dengesizlik yapmazsa karşı taraf sıkıntı yaşamayız. jsjs
Elde tutulmam zor her isteyen saniyesinde ulaşabilir
Elde tutmak kolay değil, yalana ve yalanlarla inşa edilmiş şeylere tahammülüm yoktur
Ben çok kafasına görə yaşayan biriyim. Hiç bəlli olmaz.
Tüm insanlar için Elde tutmak daha meşakkatli.
İkisi de kolay ama benimle bir hayat fikri zor geliyor kadınlara
Merhaba,
Ne zor ne kolay, hak edene kolay hak etmeyene zor! 😅
Bana ulaşması kolay.
Fakat farklılık arayan için.
Bana en içten ulaşanı görmedim duymadım
En içten en derin den tutmayı da başaramadı💔😒
Elde tutmasi zor. Yoksa bir geceligine gayet ulasilabilirim.
Egodan veya ulaşılmamın zorluğundan değil de artık pek sarmıyor beni
Ulaşması kolay isteyen ulaşır bir şekilde ama elde tutabilir mi nahhhh
Hic ego yapmam ya kalbimin baktığına ulaşması kolay ama elde tutabilir mi bilemem
Kendimi çok hafife alıyorum, ellerinde tutmayı becerebilen tutabilir.
İkisi içinde emek verilirse zor olduğunu düşünmüyorum ama insanlar…
Makul olan biriyim. Şeffaf olduktan sonra hafif birisiyimdir.
Ulaşılması aşırı kolay ama elde Max 1 ay tutarsın snshhsjajs
Niye djfj
Bilmem çabuk sıkılıyorum dhdhhdjj
ahaha sıkmasın onlar da canım aa
Dimi wksjsj
diii bebek diii
Bana ulaşılması kolay da esas marifet elde tutabilmesidir.
Ikiside çok kolay ama gidersem dondurmesi cok zor
Ben ferrari 812 gts ulaşılmazlık seviyemm 😂😂
Zoru başardiysa elinde tutması kolay olur 😃
Dimi tavlamak zor
Evet 🙂
Herkes ulaşabilir ama kimse elde tutamaz :D
Mümkünse sen ego kasma djfj
Sanmıyorum zaten 🤦🏼♀️
Sana geçmiş olsun, ego kasmayı bile yüzüne gözüne bulaştırdın
Çapkınım ben kolay lokmayım 😆
🤦🏼♀️
Ikisi de kolay yaklaşmasını bilene
Güzel söz dkkd
İkisi de. Balık gibiyim 😂
Kıpır kıpır sjfj
Her ikiside zor aşko 🌸
🌸🌸
Yahu sen benden ne istiyorsun
kesinlikle elde tutması, hayatın her aşamasında sürdürebilirler daha zor.
Sohbet olarak ulaşılması kolay da efendi erkek yok. Bir mesajlar geliyor. Hemen kaçıyorum.
Ulaşmak.. ve en kotusu de bu bence. Ulaşıp elde edince gitmem zorlasıyor asla karsımdakiyle de alakası yok ustelik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?