Selammmmm✌️
Hoşlanmadığına sabretmedikçe, hoşlandığını elde edemezsin. -hz. iSa

#sosyetic
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selammmmm✌️
Hoşlanmadığına sabretmedikçe, hoşlandığını elde edemezsin. -hz. iSa

#sosyetic
Elde etmek zor çünkü kolay ısınmam, kalbimi kazanması lazım. Ama elde tutmak da o kadar kolay olmaz kaybettiyse kaybeder. Ve ben de özlüyorsan niye bitti o zaman derim özler çünkü..
İlgi duyduğum detaylar, çok fazla ilgimi çeken tutumlar ve duruşlar vardır. Bana öyle yaklaşan kalbimi fethedebilir kısa sürede ama elinde tutmak bambaşka bir olay. Eğer ki beni hak etmediğini, hak etmediğimi yaşatan birini görürsem anında da soğurum, uzaklaşırım...
Allah elbette her şeyin hayırlısını versin.
Amin gizli
Elde etmek zordur, elde tutması için bir çaba harcamasına gerek yok çünkü sevdiğim insandan başkasını zaten görmüyor gözüm. Kendisi rahat dursun yeter, benden yana bir sorun olmaz.
Elinde tutabiliyorsa tutsun. Bir insanı sevme sürem 3 saniye nefret etme sürem 1 salise..
shsjsh süper :D
Cevap
68Cevap
Beni elde etmek zordur. Elde ettikten sonra gitmem sevdim mi tam severim.
Çünkü o bir sadık boğaaa 🥹
Evet🥰
Elde etmesi bence daha zor kolay kolay aşık olmuyorum çünkü ama elde tutması çok kolay olur bir kere aşık olunca o kadar fedaker oluyorum ki
Bana aşık olan biri beni kolay elde edebilir. ama beni sevmeden aşık olamıyorum kimseye
İkiside, ayrıntıcı oldum artık, herşeyden nem kapan , güvenmeyen ve en küçük detay olan bir hataya tahammülüm yok.. Özgürlüğüme düşkün bir insan olarak küçüklüğümden beri baskıdan nefret eden , ısrardan hoşlanmayan bir insanım.
Serçe, kafese kapatılmaz bende öyleyim..
Bu böyle biline 🤚😌
2 side zira şüpheci, güvenmeyen, ilgisiz, soğuk, ters ve anti-sosyal (asosyal değil farklı şey 2 si) biriyim aynı zamanda açgözlü, bencil, ben-merkezci, inatçı, dediğim dedik, eyvallahı olmayan ve bağımsız biriyim 1. saydıklarımdan dolayı beni elde etmek büyük sıkıntıyken 2. yazdıklarımdan dolayı elde tutmakta çünkü kafama esmediği vakit eğer hazır durumdaysam arkamı dönmeden çekip gidebilirim
Beni kazanan, tamamen kazanır. Bir kalbin içindeyken gözü disarda olan birisi değilim. Kazanmak sıkıntılı çünkü kolay kolay dikkatimi çekmiyor kimse
Elde etmesi zor, elde tutması daha da zor. Ben komple zor bir adamım..
Beni elde etmek çok zor çünkü çok seçici biriyim beni elde edecek kadının mutlaka elit olması gerekir yoksa sırf bir kadınla beraber olayım diye abuk subuk kadınlarla beraber olmam ve onların tekliflerini kabul etmem
Elde etmesi zor fakat olursa tutarsa elinde tutması için kızgin kumlarda ciplak ayakla yürümek kadar imkansız gibi biriyim halsizliga gelemem çok açık sözlüyum pat pat pat icabı. bu da sanırım karşı tarafı çabuk yoruyor
Elde etmek hoş bir tabir değil.
İkisi de normal insan evladı gibi açıkça söylenirse bendede öyle bir şey varsa olur. Fazla yormadan devam ederse edilir yoksa her insan gibi ayrılınır. Klasik yani.
benim doğamda insanlara güvenmek ve inanmak var.. belli etmem ama çok fazla gözlemlerim.. kimseyi yarı yolda bırakacak kadar onursuz biri değilim
Ben kolay ve basit bir insanım çabuk inanırım ve tek istediğim karşımdaki saf ve temiz duygular la yakşaşsın çünkü sonra çok üzülüyorum
Her ikiside kolay elde edilemeyen ve bir hatasında çekip gidebileceğin bir kız olursan bi erkek senin peşinden o zaman koşturur işte.
Elde edilmesi zor , elde tutmasına gerek yok çünkü bir şey yapmadığı sürece , helede hiçbir şey olmadığı sürece gitmem ve severim her zaman.
Elde etmesi epeyce zor olur ama elde tutması aynı oranda kolay zira epeyce sadık ve sorumlu bir kişiyim.
İkisi de çok zor, birini sevip hoşlanmam düşük ihtimal. Elde ettikten sonra da en ufak ters hareketinde de soğurum.
Bence de elde etmek zor biri elde ettikten sonra kişiyi tanırsın ona göre davranabilirsin ama hiç tanımıyorsan nasıl davranacağını da bilemezsin mesela
Elde etmesi bence. Birisini sevdiğim takdirde elde tutulma tabirinin içinde bile olacak biri değilim. Zira ben gitmem O'ndan, gidemem.
Her türlü elde edersin yeterki insan istesin gel gör ki elinde tutmak marifet...
Elde etmesi. Sevince yumuş yumuş biriyim 😂 huyumada giderse karşı taraf mis 🌝
Beni elde etmek çok zor elde ettikten sonra tutmak kolaydır. Bağlı ve sadıktır yapım.
Elde etmesi zor biriyim. Elde tutmak kolay aklını kullanana.
Elde etmek, elde tutmak diye bir şey yok. Sevmek ve sevilmek vardır. Seversin ve kalırsın.
Her ikiside, sevilmediğimi hissettiğim hiçbir yerde durmam
Elde etmesi kolaydır artık ama elde tutması zordur diyebilirim.
Elde tutmak zor çünkü insanları kolayca silebiliyorum
Elde etmesi zordur heralde. İlişki içerisinde sorun çıkartan bir yapım yoktur.
Elde tutmak daha zor sanriim
Her şeyden çabuk sıkılıyorum 😅
Elde etmesi zordur, sadece beni değil her insanı elde etmek zordur
Tutmak zor aniden her şeyi yıkıp, gitmeye meyilli biriyim
İkisi de zor kolay beğenmem çok takıntılı hesaplarım vardır
Elde etmesi imkansız hadi kendim geldim farz edelim tutması zor
Sanırım her ikisi de birazcık zor 🙄
Elde etmesi biraz zor 😃
Elde etde görelim
shsjssh işim olmaz
Herkesi elde etmek zormuş güldüm Soso :D
Zordur bebe sen ne biliyooon
elde tutması için önce nasıl elde edeceğini öğrenmeli
Elde tutması muhtemelen çünkü ben üzülürsem anında silebilirim birisini ki yaptım çokça
elde etmesi de elde tutması da hem zor hem kolay yeter ki biraz tanımaya çalışsın
Ben isteyim yeterki ikiside kolaydır
İkisi de kolay zor bir insan değilim ben öyle
Hiç kız arkadaşım olmadi, içimde ukte kaldi
Her ikiside zor
Kesinlikle her ikiside✌️
Elde etmesi
ikiside. kasa+zeka kullanımı olması lazım
ikisi de zor beni
Zorum ben çokk zorrrr
Beni elde etmeside zor elde tutmasida zor
Elde etmek zor tutmak çok daha zordur
Goren uzaklasır cok tersım
Elde etmesi sanırım 😁😁
Elde tutması daha zor çabuk sıkılırım
İkiside birbirinden beter😂
Benim zihnimi elde eden elde de tutar.
İkisinide başarmak önemlii
İpucu vermek istemiyorum 😀
Önemli olan elde tutabilmektir.
İkiside çünkü ben kolay biri değilim.
Ama elde tutmanın yolu kolaydır. Rahatsız olduğum şeylerden uzak durmak ki ben bunu başında söylerim ki sınırlarım belirli olsun.
Elde tutması daha zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?