Köpeği var ben bakiyorum defalarca bana ıslak mama verme dedi bende peki dedim ama arada veriyordum dünde gelmiyicek zannettim gittim verdim tam yedirdigim esnada yakalandim el hareketi yapti ne demek oluyor gibisinden başta cok korktum sonra dedi goedugum iyi oldu bak laf dinlemiyorsun kiyamiyorsun kopege ama iyi yapmiyorsun mamasini yemiyor laf dinlemiyor sebebi var bunlarin dedi sonea dedi bundan sonra verdigini gorursem kimse kurtaramaz seni dedi guldü. Sonra ofise abur cubur aliyordum alma diyiyordu defalarca aliyordum onuda zor kestim sözünh dinlemiyorum ona karşi sinirlarımi çok zorluyorum ama bana kızamiyor birde yüzume bakmamaya calisiyor goz goze geldigimizde otomatikmen gulumsuyorum hatta gergin ortmlarda bile bazen istemsizce gumsuyorum. Beni personel olarak seviyor işimden memnun ama bazen böyle yapiyorum kızmıyor sizce neden ve açıkcası şansımı zorlamak hoşuma gidiyor. Yapma dedigi seyi yapmak gibi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beni personel olarak seviyor işimden memnun
Bu zamanda iyi çalışan zor bulınur. Sorunun cevabını vermişin
Iyi patronda bende ondan çok memnunum çok seviyorum insan olarak
Adam iyi biri bence çok zorlama istersen. Susar susar kötü bi zamanına denk gelirsin sonrası üzer seni
Aslında cok sinirli biri yapi olarak ama bana karşı yumuşak :) buda hoşuma gidiyor acikcasi ve her sınırlarinı zorlamamda kendini zor tutuyor oluşuda :)
Şu siralar bir şey yapmam bazen korkuyorum hele bunun ustune yine bir sey yaparsan kotu kizacagindan eminim o yuzden bisey yapmam artik sozunu dinlerim
Su istimal etmemek lazım
Su'yu niye ayrı yazdım ki
En son iyi niyeti suistimal edecek kisiyim cok dikkat ederim oyle seylere ama benim yaptigim seylerde kimseye zarari olmayan seyler kopegine kiyamiyorum kedilere mama verirken cok masum bakiyor kiyamayip onada veriyodum islak mama abur cubur konusuda sadece kendim alip tek yemek yerine genel olarak ortaya aliyordum
Kopegine bakmak zorunda degilsin baktigin icin bide sana kizmak istemiyor
Evet zorunda degilim ama benimde işime geliyor zaman geciriyorum birde hayvanlari seviyorum birde zorunda olmadigim halde baktigim icin bunun icin ekstra ucret odemesi yapmaya karar verdi ama sadece köpek değil başka konularada kızamiyor
Centilmen biri
Yapi olarak cok sinirli biri ve benden oncede kadin personel vardi kiz arkadasim ikimiz arasinda en çok bana karşi iyiydi muhasebeci kadınla telefonda resmen kavga ediyorlar bana karşı daha yumuşak
Senden hoslaniyor ozaman
Bilmem bana ayricalikli davraniyor ama kaciyorda
Var bir ilgisi
Adamla cilveleşiyon mu yoksa işini mi yapıyon anlamadım. Adamında kafası karışmıştır.
Ona karşi cok heyecanlaniyorum oda zaten benimle pek muhattap olmamaya calisiyor yuzumede bakmiyor goz goze gelmiyor cilve olsun diye yapmiyorum
Ozaman farkına varmadan cilveleşiyorsun.
Dediklerini yapmadigim cilvemi olmus oluyor yani o oylrmi anlar
Adamın dediklerini yapmayıp gülersen öyle anlar tabi.
Zaten en son dedi gulunecek bir şey yok diyip oda guluyor o gulunce bende gulumsuyorum birde genel hayatimda da cok gulumseyen biriyim
İşte adam onu bilmez. Nasıl davrandığın ile alakalı bu durum ilerler yakında çıkarsınız siz.
O mumkun degil 2 yil calisiyorum o benden ben ondan uzal duruyorum sadece aramizda bazen boyle seyler oluyor
Kafanın dikine gittiğini ve aptalca şeyler yaptığını düşünmesin de
Aslinda yaptigim seylerde kimseye zarari olmayan seyler kopegine kiyamiyorum kedilere mama verirken cok masum bakiyor kiyamayip onada veriyodum islak mama abur cubur konusuda sadece kendim alip tek yemek yerine genel olarak ortaya aliyordum
Ama hayvanlara sadece ıslak mama vermenin onlarına doğasına aykırı olduğunu ve bunun da onlara zarar verdiğini bilerek hareket etsen , bence patronu daha kolay etkileyebilirsin , diğer türlü senin bilgisiz ve aptal olduğunu düşünecek
3 tane kedim var her gün tabikide vermiyorum ıslak mama vr etkilemek icinde yapmiyordum aksine kizacak korkusuda olsa haftada 1 kere veriyordum ki buda cok normal dogasina ne zararli ne zararli degil biliyorum yani
Bu kadar açıklayana kadar biraz kafanızı yorup düşünseniz ne güzel olurdu.
Benden hoşlanma ihtimalini dusunemiyorum cunku selam sabah bile vermiyor ve kaciyor benden uzak duruyor yuzume bile bakmamaya calisiyor
Patronlar kardeş işçiler kalleş✌️
Niye oyle dediniz simdi
Bende patron olduğum için😅
Ben patronumu seviyorum onu bu sekilde ugrastirmak istemem ama yaptiklarimin genel olarak bir zarari yok kimseye
Okudum evet bir zararı yok anladım zaten 😊
Patronumda bundan dolayi sanirim bir sey demiyor
Tabiki ondan
Ama yinede patron olarak defalarca sozunu dinlemedim sözu hep havada kaldı
Aklın başka yerde senin. Patronun evli mi
Hayir aklim baska yerde degil sadece hosuma gidiyor bana karsı kendini tutması
Neyse ilerde başka şeylerde hoşuna gider
Ben hoşlanıyorum senden olması gereken birisin
Patronum sizce ne dusunuyordur
Gicik oluyormudur ya da kafasimi karisiyordur