Özellikle 30 yaş üstü erkeklere soruyorum. patronuma karşı aşirı sınırlarımi zorluyorum sizce neden kızamıyor?

Köpeği var ben bakiyorum defalarca bana ıslak mama verme dedi bende peki dedim ama arada veriyordum dünde gelmiyicek zannettim gittim verdim tam yedirdigim esnada yakalandim el hareketi yapti ne demek oluyor gibisinden başta cok korktum sonra dedi goedugum iyi oldu bak laf dinlemiyorsun kiyamiyorsun kopege ama iyi yapmiyorsun mamasini yemiyor laf dinlemiyor sebebi var bunlarin dedi sonea dedi bundan sonra verdigini gorursem kimse kurtaramaz seni dedi guldü. Sonra ofise abur cubur aliyordum alma diyiyordu defalarca aliyordum onuda zor kestim sözünh dinlemiyorum ona karşi sinirlarımi çok zorluyorum ama bana kızamiyor birde yüzume bakmamaya calisiyor goz goze geldigimizde otomatikmen gulumsuyorum hatta gergin ortmlarda bile bazen istemsizce gumsuyorum. Beni personel olarak seviyor işimden memnun ama bazen böyle yapiyorum kızmıyor sizce neden ve açıkcası şansımı zorlamak hoşuma gidiyor. Yapma dedigi seyi yapmak gibi
Özellikle 30 yaş üstü erkeklere soruyorum. patronuma karşı aşirı sınırlarımi zorluyorum sizce neden kızamıyor?