Görücü usulümü, aşkmı, mantık evliliğimi yapardınız Avustralyalı bir adam, Çinli bir şirketten sipariş ettiği 'Emma' adlı yapay zeka robotuna pırlanta yüzük takarak evlendi. Emma' isimli bir robotu satın almaya karar veren Gallegher çinli şirket tarafından üretilen Emma adlı robotu, 6 haftalık bir tanışma sürecinden sonra satın alarak sade bir törenle dünya evine girdi.
Bir robotla dünya evine girer miydiniz? Girecek olursanız ebeveynleriniz nasıl tepki verirdi?
Evet girerdim ben türk kızından daha zeki olurdu en azından :D çünkü türk kızı paraya tapar serseri sever bu yüzden de robot kadın ile evlenmek isterdim ben ne güzel gerçek aşkı da buluşmuş olurdum. mkksdf yani robota bile razıyım artık..
Bu kişi iş insanı, cok da zengin, böyle bir şeye niye ihtiyaç duydu acaba? Gerçek olmayan, duyguları olmayan yapma bir bebekle niye evlenmeye lüzum gördü? Bu adam tecrübeli, olgun bir adam, niye çocukken oynadığımız evcilik oyununu şimdiki yaşında oynamak istiyor acaba? Bü kadar mı yalnız , yapay bir robottan teselli alacak kadar mı çok yalnız , çünkü uçkuruna düşkün bir adam olduğu için yapsa bunu, parası var yatar kalkar, acaba boşanma hasıl olursa 🙂 mal talebinde bulunmasın diye mi böyle bir yol izledi? Normal gördüğüm bir durum değil , psikolojik sebebleri olsa gerek, hoş çoğu kişi robottan daha beter kişilerle evli, en azından o robot hakaret etmez, sövmez, robotluğunu bilir yani, belki o robotun duyguları yok lakin duygusuz, ruhsuz bir eşle kimler evli değil ki, belki de kendini böyle güvende hissediyor bu beyfendi
Robotla evlenmekte çok enteresan bir şey olurdu. Düşünsenize bir robotla evliliği? - Hanım gelirken ne alıyım, eksik var mı evde? + Benim mazot bitti bey, gelirken 5 litre mazot alıver. Asıl olaysa gecede. Gıcırdamalar falan (bunu sizin hayal gücünüze bırakıyorum)
Artık insan yerine robotlar daha uygun görülecek zaten. Ne duygu var ne aile problemi ne bi isteği.. Bizim torunlarimiz görür artık bunları. Bizim zamanimizda olsa keşke.
Şaka mı ya. O kadar para vermeseydi bari boşuna. Gidip kendine oyuncak dükkanından küçük barbie bebeklerden alsaydı. Yaptığı hareket bu kadar saçma ya. İleri gideceğine dünya aslında geriye gidiyor