İnternet & Teknoloji Bir robot üretseydiniz, ondan neler bekler, neler yapmasını isterdiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir robot üretseydiniz, ondan neler bekler, neler yapmasını isterdiniz? :>) Bir robot üretseydiniz, ondan neler bekler, neler yapmasını isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sofrayı kaldırıp bulaşıkları yıkamasını. Biliyorum çok vizyonsuz bir hayal :/ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yok çok mantıklı :D ve muhtemelen ileri de gerçekleşecek bir hayal . bunu illaki yapacaklardır .>) iyi akşamlar Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl O zamana kadar kim öyle kim kala. İyi akşamlar Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ev temizliği ile bulaşık ve yemeği yapsın yeter. erkekler tamamen evlilikten vazgeçer muhtemelen. kadınlar bozar bu makinaları 1 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Ev işlerini yapsın yeter be ya daha ne isterim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Çay ve kahve yapıp ıkram etsın yeter. 1 0 Yorumla
lsosipatra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yemek hazırla sil süpür vs angaryaları alsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sofrayı kaldırıp bulaşıkları yıkamasını. Biliyorum çok vizyonsuz bir hayal :/
yok çok mantıklı :D ve muhtemelen ileri de gerçekleşecek bir hayal . bunu illaki yapacaklardır .>) iyi akşamlar
O zamana kadar kim öyle kim kala. İyi akşamlar
ev temizliği ile bulaşık ve yemeği yapsın yeter. erkekler tamamen evlilikten vazgeçer muhtemelen. kadınlar bozar bu makinaları
Ev işlerini yapsın yeter be ya daha ne isterim
Çay ve kahve yapıp ıkram etsın yeter.
yemek hazırla sil süpür vs angaryaları alsın
Ekmek almaya gitse kafi
seksi kaslı yakisikli olsn isterdim