#selammillet

Aşkı hissetmek bile acziyetin bir türüdür, siz ne dersiniz?
#selammillet

Aşkı hissetmek bile acziyetin bir türüdür, siz ne dersiniz?
Hayır, aşık olmak asla bir mağlubiyet anlamına gelmez. Aşık olmak, insanın duygularının yoğunluğu ve gücüyle ilgilidir. Aşk, iki kişi arasında bir bağ oluşması için harika bir vesile olabilir. Aşk, bir kişinin diğerini tamamlama ve onunla birlikte mutlu olma arzusudur. Bunu bir mağlubiyet olarak adlandırmak yerine, bir deneyim olarak düşünmelisiniz. Aşk, hayatın anlamlarından biridir ve insanların hayatındaki en güzel duygulardan biridir.
Alakadı yok, aşık olursun ama mantıklı aşık olursan mağlup olmazsın çünkü karşılığı olmadığını anladığında bırakırsın ve gururla aşkını içinde taşıyarak yoluna bakarsın, körkütük ve mantıksız bir aşık olursanız o başka tabi, o zaman Allah kolaylık versin yardımcınız olsun😄
Aşk bir savaş ya da yarışma değildir. Aşk dediğimiz; karşılıklı olarak iki insanın birbirine olan sevgisini samimi ve içten bir şekilde sunması ve bunu sadece karşı tarafı sevdiği için yapması anlamına gelir.
Aşk konusunda hiç böyle edebi şeyler düşünemiyorum ya. Mağlup olmak falan ne bileyim. Ben aynı zamanda hiç aşık da olamadım. Nasıl becerip de aşık olunuyor anlayamıyorum gerçekten.
Cevap
17Cevap
Hayır tabi ki de tam tersi aşık olamamak ya da terk edilmek kaybetmek demektir
Aşkı hissetmek değil, aşk nedeniyle karakterden ödün verilmesi acziyettir. Eğer aşık olunan kişiye karakter değerlerini aşan kayıtsız şartsız bir bağlılık hissediliyor ve bu kişi vazgeçilmez görülüyorsa bu acziyettir.
Eğer karşindaki hak etmeyen birsiyse o duruma getirebilir seni, ama diger türlü iki tarafli bir duyguysa söz konusu bile değil
O kişiye hakkından fazlasını verirsen mağlup hale gelirsin.
cut.
Kesınlıkle hayatım boyunca ilk defa bi kiz yüzünden aglamıştım, dusunun ben ve aglamak. d
aynen o anlama gelir aşk yenilgidir zaten... yalan bir direniş
Insani aciz düşürür
Ama zamanla da kaybolan bir duygu
Iyi ki...
Evet aşk mağlup olmak demektir ama hiçbir zaman galibi yoktur.
Evet aşk aşk mağlup olmuş bir hayranliktir
Bence Aşk mağlubiyet değildir, teslimiyettir...
Kesinlikle öyle
Duygularını idare etmene bağlı aslında
Aşk acizliktir gurursuzluktur.
Melamet hırkasını giymek anlamina gelir
hayır, direnin yoldaşlar
Aşktan ne anlamlar çıkarıyonuz bea haha
Güçsüzlüktür. Boyun eğmektir. Taviz vermektir.
Karşılıklı ise, hayır.
Evet.
Bence evet
Evet
Yo tam tersi olaylar çorba olur gibi geliyor bana
Evet
Hayır
Yoo double zafer 🫶
Yok bnce
Evet
Bence öyle
Yanlış kişiyse evet