''Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın. O kişi yaralıdır ve yarabandı olarak sizi kullanır...'' Siz aşk acısı çekmiş birine aşık olur musunuz?
Not: Yönetici lütfen sorumu kaldırma. :)
Not: Yönetici lütfen sorumu kaldırma. :)
Aşk acısı çekmiş birine gerçek anlamda sevgim varsa aşık olmam kaçınılmaz olur.
Ve sonuçları:
1)Aşk acısı çeken biri beni seviceğini bilse emin olsa benimle olmayı göze alır tabi bu insan mantıklıysa.Bir umutumdur onun için ama gelmeliyse herşeyi silip yada silmeme yardım et diye gelmeli .Sana güveniyorum demeli bana. Ve güvendiğini gerçekten hissettirmeli, kalbini bana açmalı..
2) Yada aşk acısı çeken biri o halde bile beni sevdiğini düşünüyorsa hatta söylüyorsa o insandan uzak dururum çünkü beni seven insan bana acı çektirmeyecek kendi ateşinin yanında benide yakmayacak biri olmalı.Gel gelelim aşk acısı çekenlerin başka birini sevmesi beklenemez, bu iş sevme değil vakit geçirme olur.
Geçirdiği vakitler diğer taraf için güzeldir. mutludur. ama işi bitince çöp muamelesi görür.atılırbir kenara savrulur hiç bilmediği yerlere. bunların tersini yaşatacak bir insan olduğuna gerçekten emin olduğumuz zaman sevdiğimizin aşk acısını yok etmeliyiz.yoksa diğer türlü, onun aşk acısıyla beraber seninde aşk acın. senin aşk acınla bir başkası...bu böyle sürüğ giderse dünyada mutlu insan görülemez ki :)
Uzun oldu ama içimdekileri yazdım oh sonunda :)
sen oku diye sırf :)
Herkes aşk acısı çekebilir. Aşk acısı çeken biri illa seni kullanıcak diye bişey yok.
Ve aşık olmayı kendimiz seçmeyiz. Gönül kimi seçerse.. Aşk acısı da bundan çekilmez mi zaten.
nerden bileceksin ki onu mesela ilk defa gördüğün birinden çok etkilendin sonra bir daha gördün felan yeni tanıyorsun ve çok bağlanmışsın ne varsa kabul edeceksin ama o aşk acısı çekmiş bi kere herkesi aynı sanıyor korkağın teki bebe aklıyla devam ediyor eskiyi unutamıyor felan ama benden sana tavsiye ilk söylediğim gibi değil de tanıdıkça seviyorsan, aşk acısı çekmiş birine fazla yüz verme bırak o koşsun peşinden
Ne alakası var. Hayatında aşk acısı çekmemiş kaç tane insan var ki? O zaman kimse kimseye aşık olmasın. Herkesin hayal kırıklıkları olmuştur, önemli olan ona sünger çekip geleceğe bakabilmek. Ayrıca insanın içindeki tek yara bu değildir, ailevi, mesleki, ruhsal bir sürü sorunlar olabilir, birbirini seven iki insan birbirinin tüm yaralarının ilacı olur, olmalıdır.
Cevap
12Cevap
ben aşk acısı çekmiş biriyim şimdi bu soru benim kişiliğime dokunan bir soru olmuş aşk acısı çektikten sonra kişilik kaybı yaşamaz insan
.İhtimaller havuzunda seçenek çok ama bna göre Hiçbir yara sonsuza kadar yarabantlı kalmaz. Yani elbet bi gün yarabandı olarak kullanmak dışında da alablir szi hayata. Neyin, ne olacagı tartışılır :)
yaa bende aşk acısı çektim diyebilirim şimdi mutluyum bence sorun olmaz olan oldu geçmişe çok takılmamak gerek bence :)
O kişini bana vereceği hiç bişey olamaz. Aşık kişi çağırırsa derhal gidebilir. Seni seviyormuş gibi görünür ama esasında terk edip gideni sever. Uzak olsunlar. Sadece arkadaş olabilirler benle.
nıye onunda sevmeye hakkı yokmu
bır kez yanlıs ınsanı sectı dıye , onemlı olan senın ona ne verebılecegın ,bence onyargılı davranmayın
Olmamak için senin nedenin bana yeterli gelmedi.Ayrıca öyle bile olsa; en azından bir kişiyi tanımış olurum sonunda.Son olarak bir insanı iyi tanımadan aşık olmam.
bu hatayı bir kere yaptım bir daha Allh bu hataya düşürmesin. ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. çok doğru bi söz ayrıca. Hele birde tam çıkma aşamsna gelip eski sevgilisne döndüyse işler fena oluyor.
unutmaki gizli hazineler hep yıkıntılar arasındadır,ne varsa harap bir kalpde var...
Belki o kişiye gideni unutturacak olan kişi benim. Olurum.
Hayat bu ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor olmuyacak diye bişey diyemiyeceğim
aşk acısı çeken birisine nasıl aşık olcak onun derdi baştan aşmış zaten birde başka bir dertmi alacak başına uzak durmak lazım unutmuşsa sorun yok :)
asla diyemem ama tercih edebileceksem ilk tercihim olmaz sanırım
Doğal olarak gerçek acı çekiyor ve sizden mutluluk bekliyor. Mantıken doğru ama bana göre yanlış.
çekip bitmişse olabilir. ama hala başka birine aşıksa olmam
Haklısın da bende aşık oldum bırakamıyorum beni sende bırakma diyor benimle ciddi mi onu unutmak için mi birlikte onuda bilmiyorum
tabiki olurum bu herkez için geçerli değildr. daha önce aşık oldu diye öyle bişey olacak değil ya.
Bende olmam . Bencede yaralarını sarmak için beni kullanabilir.
Bencede doğru... Çünkü yaşadığı aşk acısının hırsını senden çıkarmak isteyebilir.
ben su saatten sonra melankoliye gelemem..
aşk acısını unutmus bırını sevebılırım
sürekli ağlamıyorsa olabilir
çivi çiviyi söker bunu bilir bunu söylerim :))
kimsenin bakıcısı olamam
O kişi kesinlikle tehlikelidir.
Büyük konuşmayalım .
kişilikle alakalı bişey bence
Kesinlikle katılıyorum. Çok doğru bir söz.
Yok ya ugraşılmaz.
Olurum.
Katılıyorum bu söze
aşk adam seçer mi?
aşık olurum seversem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar