Son Yaşanan tatsız olayları unutup güzel zamanları hatırlayıp özlerse döner mi sizce hastalığımı bilmiyor😓 ?

6,5 aydır tanışıyoruz sevgiliden farkımız yoktu ilk 4 ay aramız çok iyiydi uyumumuzda öyle beraber gülüyorduk sohbet ediyorduk dertleşiyorduk güzel ve kaliteli zaman geçiriyorduk son 2 ay tartışmalarla geçti genellikle tartışmaları hep uzattığım ısrar ettiğim üstelediğim ya da bir şeyi on kere söylettiğim için aramızda soğuma oldu benden uzaklaştı eski samimiyetimiz olmadı en son baya kavga ettik ve baya sinirlendi ilk kez sesi yükseldi konuşmak istemiyorum her defasında aynı davranışları yapmaya devam ediyorsun kendinden uzaklaştırıyorsun soğutuyorsun nefret ettiriyorsun dedi ve ben üst üste 2-3 mesaj atınca ilk kez engelledi 3. Kişiler falan yok ön yargı yapmayın 2,5 haftadır konuşmuyoruz görüşmüyoruz yaşanan son olumsuz olaylar illaki ilk zamanki etkisini kaybedecek bu sefer yaşadığımız o güzel zamanları hatırlarsa özleyip döner mi? bir şeylerin değişmediğini olmadığını benim davranışlarımdan dolayı ısınamadığını gördü bu yüzden adım atmayabilir diye düşünüyorum ama benim neden öyle yaptığımı bilmiyor hastalığımı gizledim ondan ilişki uzmanları nefretle sevgi eş değer duygudur eğer önemsemese umursamasa öfkelenmez nefret ettiriyorsun demezdi nötr olurdu diyorlar ilk kez engellemesi bir daha kaldırmayacağını göstermez diyorlae

Son Yaşanan tatsız olayları unutup güzel zamanları hatırlayıp özlerse döner mi sizce hastalığımı bilmiyor😓 ?