Güncellemeler
+1 yıl
İlk karşılaşma mahalledeki bi parkta oldu orada bakışıyorduk baya uzun süre bakıştık ben ondan sonra adım atmaya karar verdim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen kafam çok karışık neden mesajıma bi cevap bile vermez insan bi selam dahi atsa istemiyorum dese yine tamam diycem ama çok belirsizlik var böyle çok kötü oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bana göre seni takipten çıkardığı zaman ve isteğini sildiği zamanlarda sevgilisi vardı sana gülüp mimik yaptığı zamanda ona olan ilgini kaybetmemen için öyle davrandı yani seni cepte tutmaya çalışıp sevgili yaptığı zamanlarda sende tamamen uzaklaşıyordu mesajlarına cevap vermiyorsa onu gördüğünde cesaretini toplayıp onunla konuşabilirsin bu belirsizlikte onu beklemen hayatından giden bir zaman sadece
Biliyo musun çok mantıklı konuştun ya aklıma da geldi ama bilmiyorum o da çok utangaç gibi duruyor sevgilisi olduğunu düşünmüyorum hesabında çok az kız var takip ediyorum fake hesaptan illa haftada bir sürekli kızları siliyor öyle çok ilişki yapıp ayrılcak bir çocuk gibide durmuyor evden dışarı çıkmıyor en yakın arkadaşını takip ediyorum mesela hiç kafelere gitmiyor onlarla
Ama bende çok utangacım ayrıca ya nasıl yapabilirim ki ya konuşmazsa ne diycem yüzüne direk duygularımı mı söyliycem
Peki onun cebinden çıkmış gibi bir şeyler yapsam hani umursamasam falan sonradan onun beni hani yoklamak için adım atma ihtimali var mıdır sence ya
Kusura bakma ya biraz uzun yazdım yine bir şey sordum ama müsait olunca cevap yazarsan çok sevinirim
Şimdi anlattığın hikaye benim hikayeme çok benziyor
Benim beğendiğim çocuk beni hiç fark etmemişti çok utangaç çekingen bir çocuktu ilişkisi olmaz felan sanıyordum ama sonra da öğrendim ki gayette ilişkisi olmuş
Bende böyle konuşmalardan çekinirim o yüzden bir gün biraz alkol alıp kafamı rahatlattım ve karşısına çıkıp senden hoşlanıyorum dedim ve öyle konuşmaya başladık
Söylediğin şey mantıklı aslında eger karşılaşıyorsanız bir süre umursamıyor gibi yap eğer buna da tepki vermediyse benim yaptığım gibi yap ne olacaksa olsun en azından belirsizlik içinde kalmazsın
Ya gerçekten mi çok denk gelmişiz o zaman halimden anlarsın ya 🥹
Ya olabilir tabiki o da bi insan sonuçta şu an var mı bilmiyorum kıskanç birisiyimdir de hani böyle söylediğime bakma belkide gizli gizli konuşuyor hatta hesabında hiç fotoğraf paylaşmayan bi çocuk kendisi o yüzden bilemediğim için hani kıskanma duygusu yaşayamıyorum
Ama varsa yani yıkılırım bu kesin jdkxkx 🫠
Ben alkol de kullanmıyorum ama bi gün cesaretimi toplayabilirsem bilmiyorum ya denerim belki
Evet bu arada sürekli karşılaşıyoruz birde küçük bir şey daha sorabilir miyim ya sana hazır hani sende buna benzer bir şey yaşamışsın
Dinliyorum sorabilirsin
Yıkılacak bir şey yok ya kısmetinde varsa illa olur zaten
Yok yani yıkılırım derken üzülürüm yani insan üzülür sevdiğini görünce üzülmez mi ondan yani
Evet tabi haklısın
Bizim alt sokakta bi market var bu her akşam aynı saatlerde ekmek almaya gider bizim evde o markete giden yolu görüyor işte görüyordum onu giderken. Bu hoşlandığım çocuk geçen seneler bi ara benden kaçıyordu. Bende geçen sene öyle kafamı dağıtmak için yeni bisiklet aldım hemde biraz spor olsun diye zaten o parka spor yapmaya gidiyordum bende ilk öyle başlamıştı
Dedim ki işte bu benim yolumdan asla geçmez hani gitmez bu markete normalde üst tarafta bide BİM var bazen oraya da gider ekmek almaya hatta karşılaşırdık dedim ki oraya gider hani beni görürse bisiklet sürdüğümü. Ama bi kere karşılaştık gördü beni her defasında ara sokaktan benim önüme çıktı hatta kısa yol varken yanımdan geçti ben bisiklet sürerken.
Bi keresinde de o kadar çok şaşırdım ki ben ayaklarımı ayarlayamadım onların evin önünden geçiyodum hep aynı yerde dolanmak istemedim. O da evden çıkıyordu baktım geliyor dedim ki ayarlayayım kendimi hemen hızlı hızlı gideyim ama birden bana doğru geldi yani yan tarafım boştu ben ordan gider diye düşünmüştüm. Sonra ben birden sendeledim yolun ortasında duruverdim o da durdu karşımda ben pedalları ayarlamaya çalışıyorum hani gidicem direksiyonu çeviriyorum sağa gidiyorum o da sağ gidiyor e ben bu sefer yine duruyorum bi kaç kere öyle sağ sol yaptık. Bende kendime kızıyorum işte "eh ya" dedim o anda çünkü pedala da basamıyorum ezicem onu tam karşımda. Sonra bu ben "eh ya" deyince güldü bi bana karşı. Bende sinir oldum o an çünkü o kadar aptal gözüktüm ki hani bisiklet sürmeyi beceremiyor der kesin bu dedim işte sonra güldü geçti yanımdan gittik sonra ikimizde ayrı yönlere
Ya biraz uzun oldu ama bunu bi dinlemeni istedim bana o an güldü neden bilmiyorum ama çok samimi bi gülüştü sonra arkasından baktığımda saçlarını falan elledi baya bi böyle düzenledi dedim o an acaba bana bir şeyler hissediyor olabilir mi beni unutmamış mıdır
En son ne zaman etkileşim oldu aranızda
2 hafta önce falan ama etkileşim derken yine hafif gülme şeklinde çok belli olmadan
Ya sen benim dediğim gibi yap ona bakma gülme umursama ama bu durumu da çok uzatma tepki vereck mi gör eğer ona da tepki vermezse çık karşısına senden hoşlanıyorum de olsun
Markete gidicektik annemle o da annesiyle bi yerden geliyordu biz aşağıdan geldik onlar yukardan tam marketin önünde karşıma çıktı çok heyecanlandım baktım beni gördü böyle dudakları işte mimik yaptı hafif güler gibi oldu baya baya baktı yani sonra ben hızlıca kaçmak istedim ondan markete girdik annemde geldi sonra o da annesiyle aynı markete girdiler öyle bir şeyler oldu 😂🙈
Evet ya bana da tek mantıklı o geliyor peki çook teşekkür ederim ya fikirlerin için 😊
Garip bir çocuk ama utangaç diyedir anlattıkların iyi şeyler yani bir şeyler olmalı
Konusamiyorsan yaz bir kağıda onu gördüğünde ver ona
Evet çok masum hislerim yani bilmiyorum o da bazen bakıyor bilmiyorum yalan bilmiyorum gerçek hani bir şeyler var diye mi bakıyor inşallah vardır diyorum hep olsun diye bir şeyler dua ediyorum ama bakalım 🤷🏼♀️
Ve evet garip maalesef 😂
Oo mektup gibi ay bilmiyorum ya o da olabilir ama bakalım duruma göre bakıcam yine yazın
Bi süre bakmayayım daha sonra peki nasıl bakayım yüzüne hani sinirle mi kırgın gibi mi veya hani normal bir insan gibi mi?
Hayır bir süre tepkisiz ol o yokmuş gibi davran
Tepki vermezse direkt git konuş
Hımm anladım teşekkür ederim 😊🙏🏻
Fikirlerin için seninde vaktini aldım ya
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!