Hoşlandığım çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce lütfen bana fikir verebilir misiniz?

3 senedir hoşlandığım biri var ve seviyorum gerçekten onu ama ben çekindiğim için çok karıştı durum. İlk ben onun ismini bulup ekledim ilk sene sonra o da ekledi işte biraz ekli kaldık ekli kaldığımız süre fotomu beğendi baktım bir hafta sonra beni takipten çıkarmış. Daha sonraki yaz arkadaşlarımın gazıyla istek attım kabul etmedi sildi isteği. İlk yaz fotomu beğendiği zaman benden mesaj beklemiş olabilir mi diye düşünüyordum çok pişman olmuştum o yüzden geçen yaz da istek atmadan direk mesaj attım işte "merhaba x" diye. 3 gün kadar beklettim görüldü bile olmadı bende mesajı geri sildim

Daha sonra yazın ben bisikletle dışarıya çıktığımda sürekli önüme çıkıp ara sokaktan geçiyordu evleri ordaydı markete gitti. Bi keresinde de çarpıyordum ona az kalsın önüme çıkınca dengemi sağlayamadım bi ara "ay of" yapınca güldü bana bi kere sonra dağıldık yollarımıza. Bazen yine karşılaşıyoruz bazen uzaktan gelince hafif mimikle gülümsüyor bana bazen de hiç bakmıyor. Ne yapmaya çalışıyor sizce gerçekten ne yaptığı belirsiz ama kafamdan onu atamıyorum benimle konuşmak isteyenler olduğu halde ben onu sevdiğim için başkasıyla da konuşamıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
İlk karşılaşma mahalledeki bi parkta oldu orada bakışıyorduk baya uzun süre bakıştık ben ondan sonra adım atmaya karar verdim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen kafam çok karışık neden mesajıma bi cevap bile vermez insan bi selam dahi atsa istemiyorum dese yine tamam diycem ama çok belirsizlik var böyle çok kötü oluyor
Hoşlandığım çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce lütfen bana fikir verebilir misiniz?