Güncellemeler
+1 yıl
Beğenen arkadaşlar da o kadar beğeniyor soruyu bi fikir verseniz çok mutlu olurum ya :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen yardıma çok ihtiyacım var. Allah rızası için okuyup bi fikir verirseniz çok mutlu olurum 😟
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bunların hepsi sorunlu 😂😂 madem takip ettiriyor merak edip hikayelerine niye bakmıyor be ben olsam bakardım
Ya bende anlamadım. Ama tanışmadığımız için olduğunu düşünüyorum. Biraz engeller var. Biraz da utangaç birisi bende utangacım daha hoşlantıvar mı yok mu onu da anlayamadım. Belki o da anlamadı
Sizce ne yapmam gerekir ya. Arkadaşlarını eklemesem mi acaba yanlış mı anlıyor. Ona da ilk ismini öğrenip takip atan benim. Benim her erkeğe istek attığımı mı düşünüyor acaba
Seni denediği çok belli arkadaşlarını keşke eklemeseydin belki herkese aynı şekilde davrandığını düşünebilir
Ya ben ona yakın olmak için eklemiştim belki arkadaşları bana sorarlar onu nerden tanıyorsun neen eklediğini merak ediyor falan diye of ya pişman oldum şimdi. Peki çıkarsam şimdi ne düşünür yani anladığımı anlarlar mı sonra değişir midir düşünceleri eğer yanlış düşünüyorsa çünkü ben normalde herkesi eklemem 😟
Hayır çıkarma kalsın ama başka arkadaşı eklerse kabul etme hatta hiçbir şey yapma zaten geri çeker isteği
2 sezonluk senaryo yapmışsın arkadaş bu kadar kasana kadar direkt mevzuya dal işte
Ya 1 arkadaşını desem şimdi diycekler ne alaka bazıları öyle tepki veriyor. Çok ilişkim olmadığı için anlayamıyorum bende neyi nasıl anlatıcam yazdım işte 🤷♀️
Ya yardımcı olur musunuz lütfen Allah rızası için, Allah da size yardım etsin inşAllah 😟☺
Bir yorum bile yeter aslında ya yardımcı olamayacak mısınız 😶 Bide ben bunu bu kadar izun yazdığım için mi kimse yorum yazmadı acaba kısaltıp yazsam yazan olur mu
evet çok uzun yazdığın için okuyan olmamış. Benim yorum yapmamamın sebebi şu , söylediklerinden yola çıkarak bi fikir yürütmek pek mantıklı değil çünkü. Çocuğun niyeti her şey olabilir. Fakat illa bi çıkarım yapacaksak şu geldi aklıma , değişik tipteki erkekleri üstüne göndererek onlarla iletişime geçecek misin diye deniyordur seni. Belki birinin tipini beğenmicen ama öbürünü beğenecen ve konuşacaksın. Gibi gibi yani öyle düşün. Yani kısacası seni deniyor. Ve fazla ergence bi hareket. O yüzden bu çocuktan pek bir şey bekleme. Ciddi ilişki insanı gibi durmuyor
Ya aynı sokaktayız sokaktan görüyoruz birbirimizi. Fazla yaklaşamamazın sebebi bu galiba. Biraz da çekingenlik var ikimizde de
Hımm peki o zaman bir daha bu kadar uzatmam olayı ya 😊 teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yinede
rica ederim