Hoşlandığım çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

Hoşlandığım çocukla geçen yaz ekleşmiştik ama o sonra beni çıkarmıştı. Beni yüz olarak tanıyor ama hiç konuşmadık. Sürekli barışıyorduk. Aslında konuşmaya çalışacaktım ama fırsatı bi türlü kollayamadım sonra da bi daha o çıkardığı için konuşamadım.

1 ay sonra tanıdığım bi arkadaşı istek attı ve arkadaşıyla çok az ortak arkadaşımız vardı. Sonra ben bu arkadaşına bi baktım. Benim hiç hikayelerimi izlemiyor, gönderilerimi beğenmiyor. Normalde bazı arkadaşlarımda ekliymiş, her gönderilerini fulluyormuş arkadaşlarımın. Ondan sonra ben bilerek belki iletişim kurarız diye, bende onunkileri beğendim aralıklı kaç tanesini sonra o da beğenmeye başladı. Hikayelerimin de bazılarına bakıyor çok çok nadir

Daha sonra geçenlerde de yine bi arkadaşı istek attı. Yine kabul ettim. O arkadaşı da o akşam gönderi atmıştı bende beğendim. Ve o arkadaşı da şu ana kadar hiçbir gönderimi beğenmedi, hikayelerime de o da çok çok nadir bakıyor %1000 / 1 hatta.

Ya ne yapmaya çalışıyor. Hiçbir şey anlayamıyorum. Benden hoşlanma ihtimali var mı, o yüzden mi deniyor, takip ettiriyor olabilir sizce. Arkadaşlar lütfen yardıma çok ihtiyacım var yardım ederseniz çok sevinirim 😢😢
Güncellemeler
+1 yıl
Beğenen arkadaşlar da o kadar beğeniyor soruyu bi fikir verseniz çok mutlu olurum ya :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen yardıma çok ihtiyacım var. Allah rızası için okuyup bi fikir verirseniz çok mutlu olurum 😟
Hoşlandığım çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?