Psikolojim bozuldu. Kendimi suçluyorum ve iyi değilim?

1 yıldan fazladır biriyle beraberim. Söylediğine göre ilk sevgilisiyim, kendisi 24 yaşında. Ben 23 yaşındayım. İlişkinin başlarında gizlice telefonumu karıştırmış ve arkadaşlarımla onun hakkında konuştuklarımı okumuş. Aylarca bunu yapmaya devam etmiş ve ben de kavga ettiğimiz zamanlarda onu kırmak yerine arkadaşlarımla dertleşiyordum. Kız muhabbeti aslında. 7-8 ay önce dayanamadı ve okuduklarını söyledi. Çok kırgındı, üzgündü ve onun gönlünü alabilmek için 7-8 aydır uğraşıyorum. Ona hak verdim çünkü ama sürekli beni sadakatsiz olmakla suçluyor. Sinir krizleri geçiriyor, ne kadar alttan alsam da iyi olmuyor. 2 hafta önce bana küfür ve hakaret (empati yoksunu, s. git, sadakatsiz) diyerek benden ayrıldı. 1 hafta konuşmadık, fotoğrafları kaldırmadı. Sonunda kıyamadım aradım "benim için çabala, unuttur bana kötü her şeyi" dedi ben kabul ettim ama hala daha bana çok kötü davranıyor. Ağlama krizine girdim. Ne yapacağım bilmiyorum. Sen benim katilimsin, ölürsem senin yüzünden deyip duruyor. Yük oluyorsun bana diyor ama sensiz olamıyorum da diyor. Ama ben hiç iyi hissetmiyorum, o ölmek isterken farkında olmadan beni öldürüyor

Psikolojim bozuldu. Kendimi suçluyorum ve iyi değilim?