2 aylık sevgilim evime gelmek istiyor ve sürekli fotoğraf istiyor ne yapmaliyim?

Bir ilişkiye başladım iki ay yeni oldu fotoğraf istedi hemde yüz yüze buluştuğumuzda istedi bunu benim yüzüm düştü moralim bozuldu atamam dedim hep söylüyordu at diye ben kesin konuşunca haklisin atma dedi surekli boydan at ayagini at orani at burani at bıktırdı beni. İkinci buluşmada öptü ve ben elbise giydim elini bacagima atti bir sey demedim uste cikti surekli bi dokunma etme ozel bolgeme kadar cikardi resmen elini çok moralim bozuldu otobuse bindim eve geldim. Hareketleri hiç hoşuma gitmedi. Şimdide tutturmuş eve gelicem ayarla eve gelicem yok diyorum yine dönüp dolaşıp gelicem gelicem. Sözde niyeti ciddi seni aileme anlattim babama anlattim anneme anlattim bilmem ne surekli evlenicez evlenicez instagramindan kizlari cikardi bilmem ne bilmiyorum ya cok supheliyim. Bes vakit namaz kiliyor ama hareketleri hic oyle degil.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim ve yazılan şeyler bir daha istersem şrfsizim atma bana hiçbir şey beni yabanci olarak goruyorsun keyfimi kaciriyorsun gibi laflar oldu
2 aylık sevgilim evime gelmek istiyor ve sürekli fotoğraf istiyor ne yapmaliyim?