Kaç aydır konuşuyorsunuz? Sürekli fotoğraf istemek bir tuhaf. Bir kaç tane atarsinda sürekli istemek olmaz. Belki sapıklık ta olabilir Sen soru sorduğunda karşı taraf özledim diyor ama özlemek fotoyla alakası yok. Zaten görüşüyorsunuz degil mi?
O erkeğe "ben fazla foto atmayı sevmem sana gönderdiğim fotoları görebilirsin" diyebilirsin. Bir daha foto isterse sakın resim atma.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Allah aşkına yorumlarda özlüyordur yazıyor özleyen adam foto mu ister hayir buluşmak ister ne saçma ben ne giydiğini at diyen erkeğe pek masum bakmıyorum açıkçası erkekler 7 sinde neyse 70 inde de o yani kimseye hesap vermek zorunda değilsin sen o çocuk anan değil baban değil kocan da değil sevgilin her şeyin bi haddi hesabi var unutma sorar sende söylersin de bir şeyleri denetlemek saçma sana güvenmediğini gösterir buda
03 Yorumla- 1 yıl
Soru soran kişi güncellemeni okudum yanlış anlamazsan bir şey söyleceğim sorduğun sorunun cevabini verdin zaten madem bi düşüncen var neden sordun ki yani sana öyle geliyorsa öyledir sevgili senin sevgilin ben tanımıyorum ben sadece genelleme yaptım çoğu durum hep böyle foto istemenin amacı o oluyor yani ayrıca olayı tam anlamamışsın ki nerden bilebilirdim üstü kapalı bir anlatım kusura bakma yani
- 1 yıl
Dediklerimi gene dikkatte al tabi ama çalıştığı için sana zaman ayıramıyordur özelleştirde o yüzden istiyordur foto falan eğer bide sanal iliskiyse buluşma şansınız kısıtlı olduğu için foto sesli konuşma görüntülu konuşma harici bir şey yapamazsınız
tabi söyleyiş biçimi önemli yani giydiğin kıyafetlerde normalde karışırsa evet belki ne giymişsin diye denetliyor olabilir ama aşırı kısıtlayıcı değilse gerçekten özlediği içinde istiyor olabilir
00 Yorumla
Nereye gittiğini önemsediğini sanmıyorum ama biz erkekler genel olarak fotoğraf isteriz onun kötü bir amacı yok. Çünkü erkekler görsel varlıklar, kadınlar ise işitsel her kadın nasıl sevildiğini duymak istiyorsa erkeğin de seni görmesi gayet normal, abartılacak bir durum yok gönderebilirsin rahatsız olmuyorsan.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- 1 yıl
Onu senden başka kimse daha iyi tanıyamaz yani onu tanıyarak sevgili olmadın mı zaten? Öyle takıntılı biri ise bu zaten sadece buna değil başka davranışlarına da yansır. Benim sevgilim de bir ara öyleydi şimdi haftada bir ya da iki kez fotoğraf istiyor o da beni özlediği için.
10 Yorumla - 1 yıl
Takıntılı ve güven sorunu var akrep burcu vibe aldım nedense resim atıyorsan dikkat et bebis başına iş açar ayrılırsan falab çok sıkar bu tipler bilirim çevremden
20 Yorumla - 1 yıl
Benimki de istiyor göreyim diyor özledim diyor gönderiyorum makyajımı ne giydiğimi saçımın şeklini merak ediyor hiç aklıma beni denetledği gelmedi sen fesatsın
10 Yorumla Net kontrol ediyor bu özlemek değil. Özleyince insanın illla o saniyedeki fotoğrafına ihtiyacı yok çünkü ne giydin fotoğraf at, nerdesin fotoğraf atın özlem ile bir alakası yok
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı. Sozume güvenmiyorum, foto ile teyit istiyorum diyor. Ozleyen adam bir önceki fotona da bakabilir. Anlık tipin değişmiyor herhalde.
Bunu özleme yormak da ne bileyim 😂10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 301 cevap paylaştı. Amacı ne olursa iyi veya kötü bilemem ama seni görme isteğinden kaynaklı. Bu kadar sık olması biraz rahatsız edici.
10 YorumlaErkekler özledim diye resim istemez ya onlar görsel varlıklardır ozlerse yanında biter denetliyor tabiki de.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Mesele isteme üslubu. Ben özlediğimde yazıyorum. Gülüşünü çok özledim diye. O da öyle fotoğraf atıyor. Çoğu zaman ben yazmadan bile atıyor. Ama kalkıpta ne giydin diye istenmez foto. Onun amacı farklı
20 Yorumla Sana güvenmiyor. Yarın birgün arkadaşlarınla buluşmana engel olmaya başlar. Giderek toksik bi hal alır.
00 YorumlaÖzlemese neden resim istesin, ön yargılı olmamalısın. Güven, saygı, sevgi karşılıklı duygular...
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Iyy hiç sevmem Allahtan benim sevgilim böyle değil sürekli foto at nedemek ya sadece düğüne gittiğimde fotoğraf ister onun dışında istemez bende sürekli fotoğraf çekilemem zaten senin sevgilin de özlediyse açsın eski fotolarına baksın
00 Yorumla Özlüyor seni görsel korteks aktif hoşuna gidiyor seni görmek
11 Yorumla- 1 yıl
@bensardunyaaa mesajıma cevap vermiyorsun cevabımı beğeniyorsun? amaç
Sakın atma yarın ayrılırsın başın çok ciddi sıkıntı olur başına atacaksnda kaybolan toto at
00 YorumlaÖzlemiş de olabilir, her şey aynı olacak diye bir şey yok
00 YorumlaCafeden istiyosa denetleme evden istiyosa sıkıntı yok
00 Yorumla- 1 yıl
Görüntülü ara olmadi sende ondan sürekli fotiler iste
00 Yorumla seviyor bence bu yorum yapanlari umursama sevmese umursamazdı senii emin ol
00 Yorumla- 1 yıl
Emin olmak istiyor özlemekle alakası yok bence nerdesin napıyorsun diye bakıyor
00 Yorumla - 1 yıl
Rahatsız ediyorsa sen de atma o zaman.
Art niyeti varsa er ya da geç ortaya çıkar.00 Yorumla - 1 yıl
Sapıklık onunki cılkını çıkarmış çıplak foto atmaya hazirliyor seni haberin olsun
00 Yorumla - 1 yıl
Ozlemekten ziyade nerede ne yapıyor falan diye teyit alıyor bence
00 Yorumla - 1 yıl
Yalan seni denetliyor kıskanıyor kısıtlamaya çalışıyor seni
00 Yorumla Özlemiştirz bazı erkekler böyle ya sürekli fotoğraf isterler.
00 Yorumla- 1 yıl
Özlemiyor, denetliyor. Ne kadar özlerse özlesin her gittiğin yerde sürekli fotoğraf istemesi sence normal mi? Ne giydin gönder, neredesin fotoğraf at. Hiç hoş şeyler değil 😒
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
aynı benim ex atmayınca da söyleniyordu özlüyor bence nerde olduğunu bilince de foto istiyorlar çünkü güvenle alakalı değil bu
00 Yorumla Sevgilini tanımıyorum seni de tanımıyorum ama kendi ilişkimden Örnek vermek gerekirse ben de kız arkadaşımla sürekli fotoğraflaşıyoruz denetlemek için değil tamamen özledigimiz için birbirimizi her 2 günde 1 buluşmamıza rağmen hemde
00 YorumlaBence gayet normal birsey bazen insanlar sevdigini öyle dille getirebiliyor yanlis anlaşilicak bir şey degil doğru adami bulmuşsn insanlarn kötü yorumlarna aldanma:) çok mutluuu olllll
10 YorumlaÖzlemek ne Allah aşkına ya buna inanan var mı özleyen insan sayısı çok az. Seni merak ediyor nereye gittiğine emin olmak istiyor. Belki de güven sorunu var
10 Yorumlane olmuş yani bende istiyorum bu gayet doğal
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Aşırı sıkıcı bir durum nefret ederim sürekli fotoğraf istenmesinden
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ben hep merak ederdim hep ama denetlemek değil de çok hoşuma giderdi
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Görsel çalışıyor beyinnn bir zaman sonra başka şeylerin fotosunu da ister
01 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Eee madem biliyorsun neden bize soruyorsun kardeşim 😂😂🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Flört ettiğim bir kız vardı o da durmadan resim istiyordu sıkıcı bir durum bu.
30 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Pek güvenilir gelmedi bana. her dedigini yapma. o kim oluyo. sanki cocugusun. haspam ya
00 Yorumla - 1 yıl
Aşırı sıkıcı bir durum nefret ederim sürekli fotoğraf istenmesinden
21 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle
- 1 yıl
Sevdiği için bol bol görmek istiyor farkı fotoğraf istemediği sürece sıkıntı yok
30 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Bence bahane seni kontrol ediyor güven sorinu olabilir.
10 Yorumla - 1 yıl
Ben kimseye atmıyoruö ayrıldıktan sonra fotoyu değiştirip kullana bilir her erkek aynı değil ama ayrılana kadar karakterini bilemeyiz
00 Yorumla - 1 yıl
Güven problemi var gibi.
00 Yorumla - 1 yıl
Teyit ediyor ve sana guvenmiyor muhtemelen. Tekmeyi bas.
10 Yorumla Seni denetliyor ne yapıyorsun nerelerdesin özgüven eksikliği var sevgilinde
14 Yorumla- 1 yıl
Kusura bakmayın ama ciddi özgüven problemi bu nerden biliyorsun diye sormayın..
00 Yorumla Denetliyor gibi sanki, atma bakalım bı sure nasıl tepki verecek izle
00 Yorumla- 1 yıl
Komplo kuruyor olabilir.. Göndermeyin fotograflarınızı
00 Yorumla Külliyen yalan , sevgilin narsist insanın teki , hiç yüz verme tersle , kendi iyiliğin için
00 Yorumla- 1 yıl
Seni o kadar çok seviyor ki seni seninleyken bile özlüyor
00 Yorumla Bende oyleyim sürekli isterim ama tamamen ozledigimden
00 YorumlaHiç doğru bulmadığım ama erkeklerin sık sık istediği bi şey
00 Yorumla- 1 yıl
Zaman zaman değişiyordur bence bazen özlediği için bazen de denetlemek için 😅
00 Yorumla p. rno kanalı linki at iki sefer bak üçüncüye istiyor mu :)
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ya özlüyordur ya da güvenmiyordur ya da düşünüyordur işi yaparken
00 Yorumla - 1 yıl
Bu gerçek aşktan başka bir şey değil
10 Yorumla Hiç çekilecek dert değil.
11 Yorumla- 1 yıl
Harbiden ya
- 1 yıl
denetliyor özlem böyle bir şey değil
10 Yorumla - 1 yıl
Özlemiyor 31 cekmek icin istiyor
12 Yorumla- 1 yıl
Herhalde senin eski sevgililerin öyle yapıyordu ki herkezi kendin gibi zannediyorsun
sürekli anlık isteyenler sinir bozuyo ya
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 420 cevap paylaştı. Beklenti pek masum değil gibi ya hayırlısı
10 YorumlaDenetim de sevgiye tabiidir.
14 Yorumla- 1 yıl
Hala böyle mallar varmış demekki
10 Yorumla - 1 yıl
Ben mi ayirayim sne mi ayrilirsin
11 Yorumla- 1 yıl
Pp mük 😀💮
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi