Merhaba,
Sevgililerin birbirinden fotoğraf video istemesi normaldir, doğaldır şahsen aksi anormaldir!
Fotoğraf video istedi diye vücudun için seninle birlikte diye düşünme lütfen. Şahsen bende isterim. Sağlıklı her erkek ve kadın etkilenir azar tahrik olur, rahatlaması gerekir. Hayatımda biri varken bir başkasına bakarak tatmin olmak istemem ki bu bir ihanettir benim için!
Yalnız olsam sorun yok, internette milyonlarca video fotoğraf var, düşünsene evlisin ve sen değil de bir başkalarına bakarak izleyerek tatmin oluyor. Bu hoşuna gider miydi?
Senin arzuların yok mu? Canın çekmiyor mu?
Şahsen ben varken hayatında bir başkalarına bakarak tatmin olan biri ile işim olmaz! 😅14 Yorumla
Soran+1 yılO da böyle söylüyor. Sevgilim varken neden başkasıyla tatmin olayım diyor.
Soran+1 yılMantıklı ama sadece tatmin olmak için mi sevgili onu anlayamıyorum
En İyi Cevaplar
Selam, keşke bütün ilişkilerde sorunlar böyle tatlı olsa.😊
Öncelikle insanların sevdiğine karşı İstek ve arzularının gayet normal olduğunu bilmen lazım. Nerdeyse bütün erkekler aynıdır emin olabilirsin. Sevgi ilk zamanlar masumdur çoğu erkek için aynı olduğunu düşünüyorum. Ne zaman ki konu cinselliğe kaydı, karşılıklı olarak bir şeyler yaşandı beyin format atılmış gibi o eski masumiyet kayboluyor.
Seni ne için seviyor bunun cevabını verecek olan biz değiliz bu kadar zaman içinde seni neden ve nasıl sevdiğini anlaman için sana çok fazla döküman sunmuş olmalıdır.😉
İletişime geçme sıklığı hormonlarının artış yaptığı zamanlarda daha çoksa ( genelde geceleri ) sen farklı bir konudan bahsederken bile seni dinlemiyor ve aklı sadece uçkurdaysa, Normal sohbet etmeyi beceremez hale geldi ve her an foto isteyip sadece kendi istek arzuları için seninle beraberse sevgiden söz edemeyiz.
Ama 2.5 yıl uzun bir süre ve bence gayet masum bir istek, özlemi aşırı arzu içerikli olabilir. Zaten olmasında lazım sevdiğini arzulamak kadar doğal ne olabilir ki değil mi 😊10 Yorumla
+1 yılSevgililerin bir birinden fotoğraf istemesi gayet normal zaten 2.5 yıl uzaktan ilişki yaşıyorsunuz, alt tarafı fotoğraf istiyor... sevgilisi varken niye başkasından tatmin olsun... Fotoğraf istiyor diye sizinle vücudunuz için birlikte demek değil, böyle düşünmeniz yanlış. Sevdiğie karşı istek ve arzular gayet normal. Sırf vücudunuz için sizinle birlikte olsa sosyal medya şifrelerini size vermezdi.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıl2.5 yıl uzaktan ilişki yaşamak gerçekten büyük başarı. Fotoğraf istemesi normal vücudundan başka isteyeceği birşey yok yanında olsa tabiki fazlasını isteyecektir. Umarım sonu mutlu biten bir beraberlik olur. Mutluluklar 🌸🌸
32 Yorumla- +1 yıl
cok iyi dedin ya eger bedeni olsa gelır yakından bakardı :))
- +1 yıl
Helal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılBelirli aralıklarla tekrar ediyorsa çok normal, fakat aralıksız veya çok kısa aralıklarla aynı durumla karşılaşıyorsan, bu bir problemdir. İnsan gruplarının yaşayış şekilleri ve ve davranış biçimleri farklı, bu genelde kişilerin çevresindeki yakınlarından neler gördüğüne göre şekillenir. Eğer çok sık yapılıyorsa bu bir davranış bozukluğudur. Kişinin hayatta bir hedefi olmadığını ve kafasını sadece bu tarz şeylerle doldurduğunu düşünebiliriz. Çünkü akıl sağlığı yerinde olan bir insan karşısındaki kişininde duygusal durumunu düşünmekle yükümlüdür. Senin bu şekilde hissetmene sebep olan birisinin davranışları mutlaka normal bireylere göre kusurludur.
10 Yorumla
+1 yılYanyana gelip kendini görmek yaşamak varken abest. Canınız hiç mi çekmiyor yani hem cinsel anlamda hemde sevdiğin insanla görüşme isteği olmuyor mu devamlı görmek ister insan yüzyüze ?
Ama yinede bu durum kişiye göre değişir askerlik yapan var uzun süre biraraya gelemeyen çok uzak ülkelerde yaşar sevmiyo değil ama sıkıntılı00 Yorumla
+1 yılErkekler doğal olarak böyle şeylere meyillidir yani bu normal kadın erkek ilişkileri romantizm ve erotizm olmak üzere iki sebepten ötürüdür zaten ama sadece arzuları için kızlarla birlikte olanlar yok mu var tabi ki kişiye göre değişir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılEğer arada güven varsa fotoğraf atmak da istemek de normal bence. Önemli olan sana ve isteklerine saygı duyuyor mu? Yani atmak istemiyorum diyince baskı yapıyor mu? Yapıyorsa evet onun için birliktedir
00 Yorumla Tabi ki de öyle gösterme bakalım on de ki eğer beni seviyorsan bedenimi görmeyeceksin istemeyeceksin de bakalım ne tepki verecek gerçek yüzü o zaman belli olacaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar gördü bu zamandan sonra neden böyle yapiyosun sevgimden şüphe mi ediyosun der ama
Soran+1 yılZaten içim rahat etmiyo ama görüşme imkanımız yok bir süre daha. İhtiyacını başkalarıyla gidermesinden korkuyorum
- +1 yıl
Ya kardeşim bu adam senin kocan mı nişanlın mı? resmi olarak birlikte değilsiniz faal olarak bekarsınız sadece söz olarak sevgilisiniz istediği an çekip gidebilir kimse de bir şey diyemez sen bana güven gerçek yüzünü o zaman anlayacaksın gerçekten seven biri böyle boktan sebepler için ayrılmaz ayrılıyorsa gerçekten sevmiyordur
+1 yılYani iki buçuk yıl hiç görüşmeden diyosun biraz tuhaf çok güvenme derim ben sadık olduğuna dotoğraf mevzuda da erkeklerin nerdeyse hepsi böyle aynı şehirde olup görüşmene rağmen foto yine istiyolar vücudun için değil ama yani kimse b iki fotoğraf için iki buçuk yıl konışmaz atabilirsin bence sorun yok
10 Yorumla
+1 yılBenim böyle bir arkadaşım vardı görüntülü konuşma yaptıkları anlarda çocugun kendini tatmin ettigini çocuğun itiraf etmesiyle anladı bence ayrılmalısın bu çıkar ilişkisinde harcanırsın vucudumuz bize sonrada evlendiğimiz kişilere ait olmali hem erkek hem kadın olarak
00 Yorumla
+1 yıl2 buçuk yıldır çıkıyorsunuz hiç buluşmadan, birbirini görmeden seven, sevgili olan.. hayret yani ne bilim şaşırdım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence çıplak resim atma başkasının resmini at sana benzeyen şekilde oldu ki tehdit ederse zor durumda kalmazsın
10 Yorumla
+1 yılO senin sevgilin falan değil. Kandırma kendini. Adam hayatını yaşıyor. Senden de arada foto alıyor işte.
10 YorumlaÇok uzun bir süre, sevgili sayılmıyorsunuz haberin olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence uzun bir süre
+1 yılSen fotoğraf atmayı kestiğin an sana tekme bile atar bu. Bu ilişki, ilişki değil. Ciddi ilişki asla olmaz, cinsellik üzerine olur, olur ise.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBedenine bakmak istiyor illaki sana sekste yapmıştırsınız bu yüzden sık sık resim ister malzeme lazım
00 Yorumla
+1 yılEger adam abaza degilse sorun yok ama eger abaza ise o zaman bir nevi tibbı müdahale gerekebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Onu ancak uzmanı bilir oda şu anda burda yok ama haydar dümen i tavsiye ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılImkansiz hadi gorusuyor olsanız yuz yüze dicem okey ama biriniz ayrı memlekette biriniz eyri memlekette
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Sürekli uygunsuz fotilar istiyorsa niyeti belli zaten uzaklas öyleyse derim
01 Yorumla
Soran+1 yılHer gün 1 kere falan istiyo
+1 yılÖzlüyordur. Yani ne tür resimler istiyor bilemiyorum ama insan özledikce görmek ister. Hele ki nazı da geçiyorsa sık sık ister.
00 Yorumla
+1 yılSırf vücudun için seninle olmaz o kadar zamna ama göndermesen ve ayrılık durumuna gelseniz sevgisini sorgulayabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için olsaydı bu kadar uzun sürmedi fotoğraf istemesşde normal bu süreye göre eyer ileriyi düşünüyorsan gönderebilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzaktan ilişki yaşayan biri niye seninle vücudun için birlikte olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılVideo fotoğraf ya da görüntülü konuşma diye bir şey var
+1 yıleger vücudun için olsaydı mutlaka gelırdi yanına yakından görmek için
011 Yorumla
Soran+1 yılO gelse de ben evden çıkamam ailemden dolayı
- +1 yıl
bi marketedemi cıkamıycan kuytu kösedemi yok illaki olurdu vak, t
Soran+1 yılEn fazla yarım saat. Yarım saat için de o kadar yol gelmeye değer mi bilmiyorum. Farklı şehirlerde yaşıyoruz
- +1 yıl
eger konu cinsellikse 30 dkkada olsa ayak üstü öper dokunur gider bi otelde kalır yarın yine bulsuur azcık öper dokunur giderdi
Soran+1 yılPeki ya bunu beni sevseydi de yapar mıydı neden yapmadı acaba
- +1 yıl
sevse gelirdi yine ama sadece görmek için sarılmak için oda farklı bişey ama okadar senede sadece bi kac fotoyla yetindiyse gayet sabırlı bi arkadas acıkcası ben hiç ugrasamazdım
Soran+1 yılAilemle aramda sorun olmasın diye gelmiyodu ben de anlarlarsa çok kötü şeyler olacağını bildiğim için gelmesini pek istemiyodum açıkçası ama şu an durum değişti şu an dışarı uzun süre çıkabilirim o da bunu biliyo. Yaz sonu araba alıp geleceğini söylüyor
- +1 yıl
ee tamaam geldiginde görüsürsünüz niyetini ögrenirsin ozaman ne yaşayıp ne yaşayamayacagının kararını verirsin
- +1 yıl
Sadece 1 saat göz göze kahve içebilmek için çok saatlerce yolculuk yapmıştım. bunda bile acaba beni seviyormu diye çok zan altında bırakıldım. kadınlarda da hep bir şüphe, illaki mutluluklarına çomak sokacak bir sebep buluyorlar.
Sevgilin çok mu abaza 2.5 yılda senden başkasını bulamamış mı. Demek ki seni seviyor. ama arada tatmin olmaya da ihtiyaç duyuyor
Soran+1 yılAma o hiç beni görmek için gelmedi bu yüzden sevgisinden şüphe etmem normal değil mi? Sevmiyo olsaydı başka buluşabileceği birini bulurdu bilmiyorum kafam çok karışık...
- +1 yıl
Benim de kafam karıştı 😂😂😂😂😂
+1 yıleğer öyleyse şu an başkalarıyla da konuşuyordur zaten o yüzden olabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılBütün hesaplarının şifresi var aldatsa 2 buçuk yılda anlardım herhalde
- +1 yıl
fotoğraf istiyor derken nude mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
benim görüşüm ayrılmandan yana
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
çünkü büyük ihtimal ilk buluşmaya seks gayesiyle gelecek. Ciddi ilişki bekleme yani
Soran+1 yılAilesiyle görüntülü konuşup tanıştırdı beni ciddi olmasa böyle yapmaz diye düşünüyorum
- +1 yıl
madem ciddi ilişki insanı o halde evliliği beklemeden ne aceleyle cinsellik peşinde koşturuyor? Nude istemesindeki amaç ney mesela? Senden önce işini nasıl hallediyormuş bir sor bakalım. Bu söylediklerin bahane. Ailesiyle tanıştırması bir şeyi değiştirmez. Belkide sırf gözünü boyamak için yapıyor. Bundan kesin emin misin ki
Soran+1 yılHiç tanımadığın bir insana salak dediğine göre kimin salak olduğu belli
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel arzularını bastırıyorsun 5 seneniz daha var sizin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden 5 sene
- +1 yıl
2 sene olmuş bundan rahatsız değilsin sanki 5 sene daha ilerlersiniz
Soran+1 yılBaşka şekilde de arzularını bastırabilir sırf bu yüzden beraber olmayabilir ama bilmiyorum ya
- +1 yıl
Ben biliyorum hayat senin hayatın kararlar senin kararların kimse karışamaz
Uzaktan ilişki sağlıklı değil.
Eninde sonunda seks muhabbetine dönüyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2.5 yıldır uzaktan nasıl oluyor böyle şeyler hayret 😄
10 Yorumla Vücudu fotoyu onu bunu geçtim 2,5 yıl görüşmeden nasıl sevgili olabiliyorsun oradayım ben
11 Yorumla- +1 yıl
:)))
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. % 100 düşündüğün gibi. O yüzden sen bu kişiden vazgeç bence
00 YorumlaSende akıl yok kızım bul Düzgün birini evlen neyin peşindesiniz anlamadım
00 YorumlaHiç buluşmadıysan normal, insan sevgilisini merak eder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. O kadar sürdü ise arkadaşlığınız sosyal ortamda da olsa normaldir.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir kişilik olduğunu bilmediğim için artniyelisiniz yaklaşmak istemem
00 Yorumlayazik olmus onca zamanina. Goz hapsinden kurtul. Atmayin kimseye ya
00 Yorumla
+1 yılEe herhalde ama helal olsun bu kadar yıl tahamul ettin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yıl2,5 sene hiç yüzyüze görüşmeden sevgili olmak bana biraz tuhaf geldi bilemedim.🤔
012 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli cevap
- +1 yıl
@yalnizliklimani577 bunu bilmek için tecrübeye gerek var mı?
- +1 yıl
Sorun olurmu
- +1 yıl
@yalnizliklimani577 insan bir ilişkiyi uzaktan uzaga birde uzun süre hiç yüzyüze görüşmeden ne kadar sürdürebilir ki bana pek gercekçi gelmedi.
- +1 yıl
Olabiliyor bazen tabi biaraya gelmek baska
- +1 yıl
@yalnizliklimani577 sen 2,5 sene yüzyüze görüşmeden bir ilişki yaşarmısın?
- +1 yıl
Yok be sen
- +1 yıl
@yalnizliklimani577 ee yani olmaz zaten.
- +1 yıl
Şimdi biri var mi aşk. olarak
- +1 yıl
@yalnizliklimani577 var evet.
- +1 yıl
Hizlisin
- +1 yıl
@yalnizliklimani577 ne alaka?
+1 yıl2,5 yil sevgili olup hic bulusmamak? Bi sıkıntı var bence. Neyse...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHep nude istiyorsa şayet niyet cinselliktir konuya oraya getirip tatmin olma çabasıdır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence olamaz ama uzaktan iliskiyi o kadar sürdürmek yanlis hayatinda baska biri olmadigindan asla emin olamazsin
00 Yorumla
+1 yılArtık uzaktan yüzük takar uzaktan ilişkiye girersiniz 😂😂
00 YorumlaOlabiliyormuş demek ne diyim ama cok fazla 2 yil bi kere gorusseydiniz bari
00 Yorumla
+1 yılahaha bu sürekli mastürbasyon yapıyor o zaman XD sürekli yeni foto istemesinin sebebi bu ya da çok özledi seni bilmiyorum. bence çok sağlıklı durmuyor ilişkiniz. sen de ondan düzenli her gün foto iste belki o da durumu anlar ve durur.
10 YorumlaTam olarak o şekilde diyemeyiz nitekim insan oğlu krndi içinde bi hayat barındırır
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçinmesi çok kolay biri değilim. Sence sırf bu yüzden bana katlanır mı?
Soran+1 yılKesinlikle katlanır mı yoksa kesinlikle katlanmaz mı anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seven erkek öyle şeyleri sevdiğine karşı ağzına bile alamıyor emin olabilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKusura bakma ama gerçekleri söylemek zorundayım. Evet bence ihtiyaçları için seninle birlikte. Yerinde olsam direk ayrılırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç i görmeme rağmen hiç mi diye sorasım geldi. Buluşma olanagınız ilerde de mi yok öyle kilit bi ilişki varsa erkeğin devam etmesi garip
00 Yorumla
+1 yılBence sen atmıyorsun foto foto atsan her gün istemez seninle bedenin için olacak olsa uzaktan yğrütmez bu işi
00 YorumlaBuluşma ihtimali var mı buluşmaya dair hayaller filan
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
Soran+1 yılSormak istediğim soru aldatıp aldatmaması değil. Sırf ihtiyacını gidermem için mi benimle sevgili. Ondan önce bir geçmişim olmadı ilk sevgilim
Soran+1 yılHayır sürekli olarak görüntülü konuşuyoruz ya da mesajlaşıyoruz
Soran+1 yılSadece bunu konuşmuyoruz tabii ki
Soran+1 yılHayır ama gece yatmadan önce falan konuşuyoruz bu konuları
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen benimkiyle 3 sene uzaktayız görüntülü bile konuşmadık ve onu vücudu için seviyorum :D
Seninki de aynı olması olası02 Yorumla
Soran+1 yılNe 😱 ciddi misin
Cevap sahibi+1 yılEvet dünyanın en saçma ilişkisine sahibim
Neden istediğini biliyorum, fakat burdan yazamam. Daha önce bu olayı yaşayan bir bayandan duymuştum.
00 YorumlaOnun bütün hesaplarının şifrelerinin sende olduğunu yazman bence sevgilinin senden fotoğraf istemesinden daha vahim.
20 YorumlaMK isevgilimikmesin ölmesin bakmasin neden sevgilisin ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılSırf bakmak için mi sevgili yoksa beni seviyor mu öğrenmek istediğim cevap bu
hhhahahahashahahahahahahahah uğğğhh hGAHhahahahahahahha
kesin vücudun kötü atmıyorsun %95 ahjgskfakfkSGKAKSKBAAKGSAKGKSAHAHAHAHAHA
abiiii ben bu hayatımda vucüt yapmış ve bunu söyleyen bi kadın tanımadım vücut yaptıysa bilin en fazla 5000 fotosu vardır03 Yorumla
Soran+1 yılVücudumu çok beğeniyor ve begenmese istemezdi fotoğraf. Hemen hemen her gün de atıyorum. Demek ki yeterince kadın tanımamışsın.
- +1 yıl
hmm demek öyle özür dilerim hanımefendi isterseniz ondan ayrılıp bi yerlerde kahve içebiliriz :))
hem ben sürekli foto istemem (ee ne diyorsun?)
1. şık evet yani olabilir
2. şık foton lazım
3. şık kusura bakma sen benden daha iyisine layıkısın (yo değilim)
4. şık ay çekil beeEHHH
Uzakta ise sosyal medyadan degil gercekte aldatiyodur whatsaptan iletisime geciyodur baskasi ile erkek yani bos durmaz uzaktan nereye kdr sende hic yuz yuze gelmedigin birine fotograf atma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli olmaz şahsen ben vücut fotoğrafı atma işlerine karşıyım
00 Yorumla
+1 yılSeni arzuluyor olabilir uzaktaysa başka kadın yerine seni istiyor ve bu sebeple sana ihanet etmemek için resmini istiyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da böyle söylüyor.
- +1 yıl
Doğru söylüyor
+1 yıl2,5 yıldır böyle mi niye bu kadar sürdürsün gider başkasıyla sekste yapar sen istemiyorsan sadece bunun için birlikte olamaz herhalde
00 Yorumla
+1 yılGönder ne olacak bende istiyorum ama göndermiyo sizleri anlayamıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü gönderince bu fotoğrafları arkadaşlarına atan ya da bi yerlerde paylaşan insanlar var
- +1 yıl
Tanımadın mı karaktersiz mi o kadar
Soran+1 yılHayır o yapar demiyorum. Senin istediğin kişi senin de öyle yapacağını düşünmüştür demek istedim
- +1 yıl
Asla yapmam demek beni tanımadı
Soran+1 yılOlabilir
Benimde 2 yildir uzaktan iliskim var seni cok iyi anliyorum.
00 Yorumla
+1 yılo değilde tüzünün fotoprafını isteseymiş daha iyi olurmus
00 YorumlaYaşimdi karar vermek için viçudunu bizde görmeliyiz yani okadar etkiliyiçimi ya okadar seksimi ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılSırf cinsellik için evet , gram umrunda değilsin
10 Yorumla - Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne