Nişanı atmalıyım bilmiyorum kafam çok karıştı konu dallanıp budaklandı. Lütfen bana bir akıl verin?

şimdi ben nişandan sonra nişanlım banka kartımı istedi canım gibi sorgulamadan verdim sonra baktım ihtiyaç kredisi talebinde bulunmuş ben de kartımı iptal ettim aradı bağırdı çağırdı ben de bağırdım haberim olmadan ne kredisi çekmeye çalışıyorsun diye içinde kalan parayı da onun isteği üzerine kuzeninin hesabına yatırdım ben neden kredi çekmeye çalıştın diyorum o da senin yüzünden işim aksadı dedi işin içinden çıkamadım aileme anlattım babam önce çok kızdı kadının kartı kadında erkeğin kartı erkekte olur ben böyle bişey yapmanı onaylamadım dedi daha evlilik yok bişey yok ne kredisi dedi. bi de kredi borcu varsa niye söylemedi dedi haklı buldum zaten konuşurken kendi kartın yok mu dedim banka bloke koydu dedi neden dedim trafik cezası borcum yüzünden e haciz koymuşlar dedi ama inanmadım bir hafta konuşmadım bekledim arasın özür dilesin affettirmeye çalışsın kendini dedim baktım arayası yok ben aradım yine dedim suçlu sensin neden aramıyorsun açıklama yapmıyorsun o da diyorki neden bu kadar tepki verdin altı üstü kredi hesapta görürdün çeker geri yatırırdın neden uzatıyorsun dedi bende evlensem bile benim üzerimden kredi çekmeni istemiyorum neden benim üzerimden çekesin kendi üzerinden çekersin dedim ne yani sıkışsam kredi çekmeyecek misin dedi çekmeyecem dedim o an elimizde ne varsa onla idare ederiz ayağımızı yorganımıza göre uzatırız dedim bana sen çok bireysel düşünüyorsun sen evliliği bir kez daha düşün dedi sizce ne yapmalıyım aklım durdu artık çalışmıyor severek evleniyorduk güya görücü usulü de değil

Nişanı atmalıyım bilmiyorum kafam çok karıştı konu dallanıp budaklandı. Lütfen bana bir akıl verin?