2 ay
Ayrıldığınız (eski) sevgilinizi ne kadar sürede unutursunuz?

Ben hemen unutmam gerçi burada neden ayrıldığımız da oldukça önemlidir. eğer benim hatam varsa unutmam daha uzun sürer çünkü kendimi affedemem ama eğer benim hatam yoksa karşılıklı anlaşamadığımız için ayrıldıysak biraz zor unuturum. ama aldatıldıysam ihanet varsa o zaman sevgim hemen nefrete dönüşür zaten. unutmam daha kolay olabilir o zaman.
Cevap
51Cevap
Eğer birini seviyorsam ve ortada da büyük bir sebep yoksa ayrılmak için ayrılmamak için uğraşırım elimden geleni hatta daha fazlasını yaparım ancak yine de olmuyorsa ve ayrılmışsak da daha fazla o kişiyi düşünmem zaten muhtemelen ayrılma aşamasını gelene kadar fazlasıyla yıpranmışımdır
Unutmam kalbime gömerim ondan vazgeçerim hayatıma devam ederim.
Seviyorsam yıllar alır, sevmiyorsam bir günümü..
Ne kada sevdiğime bağlı bir yıl da unuttuğumda oldu 1 ayda unuttuğumda
Max 3 gün
Kalpsizzzzz🤣🤣 ruhsuzzzzz🤣🤣
Unutmak istemediğim sürece unutmam diye düşünüyorum. Bunun benim için belirli bir zamanı yok. Ancak karşımdaki insandan soğursam veya ciddi yara alırsam, ayrılık kötü nedenlerle bittiyse kısa zamanda unuturum diye düşünüyorum.
Yaşanmışlığa bağlı aradaki bağa bağlı. Anım yoksa güçlü bir bağda hissetmiyorsan kolay unuturum fakat kolayca birini hayatıma almam
Bir halay çekmeme bakar unutmam
Kimsenin arkasından yas tutmam. Kimse de benim arkamdan yas tutmasın.
Her anı dolu dolu yaşamak isteyen biriyim.
Öyle saçma sapan anlamsız bekleyişler veya kendini kapama şeylerini sevmiyorum.
Yaşanmışlık ve benim hayatımdaki kapladığı yere bağlı.
Unutamadım, o da öyle söylüyordu bende öyle sanıyordum ama değilmiş.
şimdi eyer geçici olarak sevmişseniz birbirinizi unutmak 1 gündür
ama gerçektende aşık olan bir insan sevdiğini kalbine yazan biri içinse unutmak mümkün değildir benim için öyledir çünkü ben sevdiğimi 2015 yılında dünyaya veda etti ve hayla bir gün gelecek diye bekliyorum ve özlüyorum
Ya neler yasadığımıza baglı aşk düzeyime baglı emek verilmişse cok ve cok anı varsa silmesi de o düzeyde zor olur ama tutup da 3-5 aylık bir şeyin de yasını ciddi ciddi tutmam yani
2.5 senelik ilişkim unuttuk ikimizde kesin olarak ama hani bagzen yazıyor engel attığımız halde birbirimize özledip beraber vakit geçirsek falan kıramayıp gezdiriyorum moreli bozuk anlıyorum sonra ikimizde kavga edip çakıyoz engeli ama olmaz yani usta kalp istesede yaşayıp ders aldigin halde tekrar etmek karaktere ihanetir
Kimse için oturup ağlayıp, karalar bağlayamam. Hayat devam ediyor ve hayat sadece o kişiden ibaret değil. Kimse kendimden değerli değil. Unutmak meselesi de yaptığı şeylere bakar.
Bir 8-10 güne unuturum. Sonra anlamsız bir an olarak ara sıra aklıma gelir. Bi iki dk lığına tatsızlaşırım sonra açarım bir Gasolina devam ederim hayata
Ayrılık konusunda beraber oturur konuşur, mutabık olur, netleştirdiğimiz günden 1 hafta içerisinde tamamen herhangi bir özelliği olmayan bir tanıdık olarak hayatımda yerini alır.
Sevgim ne kadar güçlüyse o kadar zor olurdu ama zaman için de yipranmalar kırılmalar oluyor. Bu yüzden ben 3-6 ay arasi diyorum.
2 ayda unutmuştum 4 aylık ilişkimi... unutuyor insan sonra ya. iliskin ne kadar sürerse onun yarısı kadar yas sürer insan.
İlişkinin boyutuna bağlı çok seversem yılları bulur ama sevgi yerine mantik evliliğini tercih ediyorum😂
En İyi Cevap