Ayrılık acısını ne kadar sürede atlatırsınız? Ben 15 dakikaya modumu yakalarım😅

Ayrılık acısını ne kadar sürede atlatırsınız? Ben 15 dakikaya modumu yakalarım😅

Merhaba,
Görsel müthişmiş ya denemek isterdim! 😅
Unutmak diye bir şey yoktur. Sadece alışırız ve zamanla hiçbir şey ifade etmez. İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür. Kişilik ve karakterini oluşturur. Yaşadıklarımı unutursam ben, ben olamazdım! 😅
Yaşadığımız her şey bir ders tecrübedir filan, yani asla unutamam ama umurumda da olmaz, canı cehenneme! 😅
Koray Avcı, unutamam seni şarkısını armağan ediyorum! 😅
Benim hiç sevgilim olmadı maalesef. ama olsaydı da tabi ki de birden sevgim bitmezdi unutmama zaman alırdı ama hiç bir şekilde geri dönmezdim ya da onu affetmezdim çünkü hatası varsa çok büyük bir hata ise benim sevgim güvenim biterdi zamanla ama tabi ki de süresi yok bunun her insan da farklıdır Bir ilişkinin sona ermesi ve unutulması süreci kişiden kişiye farklılık gösterir. Bu süre, ilişkinin ne kadar süredir devam ettiği, ilişkinin niteliği, duygusal bağın gücü, kişisel özellikler, geçmiş deneyimler ve yaşanılan duygusal süreçlere bağlı olarak değişebilir. Unutma süreci tamamen bireyseldir ve herkesin kişisel deneyimi farklıdır. Kimi insanlar ilişkinin hemen ardından unutma sürecine girebilirken, kimileri için bu süre daha uzun olabilir. Ayrıca, unutmak ve iyileşmek aynı şey değildir. Bir ilişkinin sona ermesinin ardından, kişi duygusal olarak iyileşme sürecine girebilirken, ilişkinin tamamen unutulması daha uzun zaman alabilir.
İlişkinin uzunluğu ve yoğunluğu.
İlişkinin nasıl sona erdiği (anlaşmalı, aniden ayrılık, vb.).
Duygusal bağın gücü.
Kişisel güçlükler ve geçmiş deneyimler.
Destek sistemine sahip olma.
Kişisel duygusal ve zihinsel sağlık durumu.
Nasıl ayrıldığıma bağlı. Nefret ettiysem çok uzun sürmez. Mesela aldatıldığımı anladığımda 1 saniye demedi unutmam. Ama normal güzel ilişkiyse tamamen aklımdan çıkması 10 15 günü bulur. Biz neleri unuttuk be 😂
10-15 gün çokmus ya neden öyle cok sjdkf
Biraz saygı duymak lazım yaşanılanlara 😂
15 günden sonra asık olma ihtimalin falan var yani sjsldf
Ne alala be ben onu mu dedim 😂
unuturum diosun banane ne fark eder sjdldlf ihtimal var sonucta
Anca bir ay sonra birini tanımaya başlarım 😂😂
ben öyle duymadım ama anında manita yapıyomussun sjskdldjfkf
Milletin ağzı boş durmaz 😂😂 yalan yalan onlar 😂
Ya varya ne diyeyim sana 😂😂😂 ben sana ne yaptım hep beni kötülüyorsun😂
5 ile 10 saniye arası sjsjjs seninki baya uzunmuş. Bizim gibi havalı deilsin jdjxjdj
Senin kadar havalı olamıyorum idare et kskdkdf
Yanımda durup havamdan biraz nasiplen djjdkdk
Geliyorum yanına sjdjd
Gel ama sıkı tutun havam yüzünden uçup uzaklara gitme shsjsjsd
Az havanı söndür de uçmayalım kırıntı bey dnkfjf
Gözlükleri çıkarayım da havam biraz azalsın djjdjzxf
Sksjdjd uçarsam yakala
Yakarsam bırakmam djjdjr
Nereyi yakıyon hayırdır jdjfjf
Sjjsjdjjd yanlış yazmışım. Yakalarsam olacaktı sjdjd
Teşekkür ederim you jdjxx
Cevap
32Cevap
Çok zamanımı alıyor maalesef. Ne kadar süre birlikte olduğumuza bağlı.
Bu kişinin bende bıraktığı etkiye göre değişir. Eğer gerçekten çok sevdiysem unutmak benim için kolay değil.
Öyle kolay unutmam sadece onsuz olan hayatıma adapte olmam bir ayı bulur geçer. Unutmak sadece sizin yapınızla değil anılarınızla da ilgili. Kolay unutacağımı kestirdiğim biriyle niçin anı yakalamaya çalışayım ki
Anasını satmışım dünyanın kim giderse gitsin etkisi 5 dakka 😃
Aaa benden daha az sjjdd
Sen ağlarsın andjd
Ben mi ağlarım sjsjdj güldüm buna
Hep ağlamaktan sonunda gülmek nedir sayemde hatırladın ajdjd
Ben kolay aşık olmadığım için açıkçası birine bağlandığım zaman tam bağlanıyorum ve unutmam pek kolay olmuyor. Çok kötü dahi ayrılsam o kişiye hiç yazmasam bile bu onu tamamen unuttuğum anlamına gelmiyor.
Benim iki yıl bitti üçüncü yıldayız
Hala unutmayacağım
Bana ettiği vahşeti ve dehşeti
Onu hatirladiysam sevmek için değil
Yakalayıp gebertmek için
Kolay kolay sevgili yapmam ve kolayda unutmam. Sevgili yaptigi kişiyi kolay unutan biri sevmediğini kanıtlamış olur. O yüzden sevmediği birini neden sevgili yapar insan onuda hiç anlamıyorum.
Bence bu sevgiden sevgiye degisir dusunsene cok sevildin ilgi gordun sorun yokken hislerinden emin olamayip ayrildin bence ayni modu yakalayamassin sadece ornek
Kişinin bende bıraktığı etki ile alakalı bir süreç bu.
Gerçekten seviyorsam yılımı bile alabilir unutmak.
2 hafta içinde cenaze olur o başkaları ile eğlenip yaşayabilirse benim de buna doğal olarak hakkım olur
İnsanlara bağlanmama konusunda oldukça iyiyim ondan dolayı bir ayrılık beni kolay kolay üzmez. Üzecek olursa da niye ben ayrılmadım diye üzülürüm.
Günümüzde bir insanın yasını tutmak tam olarak 6 ay alıyor, ancak sevgi boyutu ayrılma nedeni de bunları çok etkiler.
Gece yatarım sabaha bitmiştir. Hayatımda olmayan biri için neden üzüleyim.
Milyonlarca kadın var memlekette
Bittiği an geçmişi tamamen geçmişte bırakırım geleceğe taşıyarak kednimizi yıpratmanın bir anlamı yok
Ne kadar zamanımı alacağına İnan ki hala emin değilim, bu ayrı kaldığım 5. Yılım bakalım kaç yıl daha gidecek böyle
Valla 1 seneyi 1 ay geçti hala unutamadım hırs yaptım gelecek benden özür dileyecek diye.. O gelip özür dileyene kadar da unutmam.. Mümkün değil
Eski sevgilimi unutmam zaman aldı çünkü 100 defa ayrılıp barışmıştık.
Sevgi ve arzularını unutmak, gidenin yerine yeni birini bulmak.
İz bırakmışsa bende
Yeni iz bırakanlar hayatıma girene kadar unutmam. 🥲
karsidakiyle gecirdigim süreye bagli ama genelleme yapalım 1 ay diyelim
Unutamam unutmak da istemiyorum hep sevecem ama uzaktan
3 güne normale döner 21. gün adı neydi diye düşünürüm
Ayrılmaya karar verdiysem unutmaya karar vermişim demektir
şu an 32 gün oldu daha ne kadar unutamam Allah bilir...
🥺🥺🥺
Başka biri ile el ele gördüm çok acım acıdı bunu beklemiyordum ağır oldu
Senin adına üzüldüm bende de sıkıntılar var içimden bi ses bitecek gibi :( . İstersen yaz arada dertleşiriz
Ekledim seni anlatmak istersen dinlerim
İsimden anlarsın zaten
Aa o senmiydin yaa bende ismi okuyup durdum 🥺🥺🥺
Evet benim o ne yazık ki 🥺
Başka insanlara yazsın yazdırsın allahtan ona egerki art niyetliyse aynısı yaşatsın derim. Amin
Çok sevip güvendiysem unutmam zaman alabilir. Fakat ben kimseye canımı verecek kadar güvenmem. Allah dışında.
Ben insanları kolay silip kolay unuturum ya😅
5 dakikada mı sende kdjdjf
Olabilerr sjdfh
Giden gitmiştir uzatmaya gerek yok hadi ordan gitsin smsmsjs
@Kıvırcık738
Geçti hepsi geçti acısıyla tatlısıyla hersey geçti bana kötülük düşünen insana söyle bir bakarım bakarım ve son kez bir daha bakarım o zaman içerisinde zamanla anlar ne hale dönüşüldüğü son pişmanlık varda etmiyor gönül okadar enerji doludur ki sevginin verdiği güvenle doludur fakat o güven gönülden yavaşça gitti an işte ozaman sevgi de inançla güvenle beraber o duygudan çıkıyor yerini anca isteksizlik kalıyor.
Ayrılığa kadar dayanmışsa hemen
Kâlben bitirmediğim insanı unutmam.
6-7 ayı bulur.
Ne yaşadığımıza bağlı
Bu konu beni aşar kanka
1haftadan az.
15 dakika fazla ya 10 da anlaşlım 😀😀
seversem unutması kolay olmaz :D
Gerçekten sevmissem uzunca bir zaman
birini sevdim 3 yil zor unuttum
Çok seviyorsan unutmak zor
Yıllar geçse de unutamam hele ki çok sevmişsem
Ayrıldığım an unuturum sjsjd
Ben yola ayrilmak icin cikmam
ıyı kötu bana ne yaşattıgına baglı
1-2 ay
3 ay felan
1 sene
15 dak?
Ah ne güzel olur😅
Çok uzun sürmez sevsem zaten bitirmem
Çok oldu
O zaman sevgilin degildir o
Unutamıyorum
Çok uzun surmez
5 ayımı aldı
30 gun
Yenisin bulana kadar
3 ay
3 hafta
Ertesi gün unuturum
2 sene
sevgilim olmadı ama birini sevince 2 yıl unutamıyorum.
red yiyince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?