Allah ayagina dolasin su mubarek gunde. Ben duygularima yenik dusuk yanlis birsey yapabilirdim sukur yapmadim ama ya yapsaydim ve beni yari yolda biraksaydi. Dusundukce deliriyorum. Kendisine asla iyi dileklerde bulunmuyorum insallah gun gelir beni ararda agzima geleni soylerim
Evet canim ama ben dehil o erken davrandi. 4 kez disarda bulustuk. Sonra evine cagirdi bende gelmicem dedim gitmedim sonra konusmadi yazdim cevap vermedi aradim acmadi
Güzelim ben kafana taktığını düşünmedim bu kadar kusura bakma 1 ay cıkmıssınız Ve seni kendi zevkleri icin isteyen birisi icin üzüldüğünü zannetmedim Lütfen takma kafana. Basında anlamıssın ne oldugunu. İyi ki bağlanmadın ona daha fazla Ama durum bu evime gelmiyorsan sana gerek yok demis. Böyle bir pislikle iyi ki devam etmiyorsun
Evet canim aslinda uzulmeyip sevinmem lazim ama dusunceme saygi duyulmayip kullanilmak istendigim dusuncesi beni ister istemez uzdu cunku oyle bi kiz degilim ben. Ona guvenmedigimi soylemistim baglanmak istemedigimi de soylemistim ben o kisa surede hep temkinli yaklasmaya calistim guvenmedim iyi ki guvenmemisim evine gitmedigim icin pisman degilim bana evlenme niyetiyle gelip de bu sebepten oturu arayi acmasi beni canım yerine koymaya calismasi incitti. Su mubarek gun duam insallah bir gun bana yazar ararda agzima gelen her seyi soylerim ona.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O hızda devam etseniz sonu iyi olmaz di ayrılmaniz iyi olmuş
Evine cagirdi bende gitmedim sonra yazdim cevap vermedi aradim acmadi. :(
Tamam işte anlamış olmayacagini
Ama yaptigi davranis beni cok uzdu. Bide evlenme niyetiyle gelmişti bana kardeşim.
Kardesim degil orada kufur vardı ama cevirmisler kufuru
Öyle olur
Evlenme ile gelir öpüşür sevişir ama temiz kız ister o tipleri iyi bilirim
Allah ayagina dolasin su mubarek gunde. Ben duygularima yenik dusuk yanlis birsey yapabilirdim sukur yapmadim ama ya yapsaydim ve beni yari yolda biraksaydi. Dusundukce deliriyorum. Kendisine asla iyi dileklerde bulunmuyorum insallah gun gelir beni ararda agzima geleni soylerim
Yapsaydın zaten bırakacaktı seni yolda o zaman da diyecekti ki ben bakire kız istiyorum diyecekti çok basit çünkü
Beddua etmek istemiyorum allaha havale ediyorum
Tamam en güzel olanı yaparsin işte
İlk buluşmada sevişmezsem ilerlemiyorum.. pehh
Oldu... Yapın bari xper yetmiyo soyliyemiyom anlayiver
Anladık demek istediğini merak etme 😊
İlk buluşmada sevgili olmanız daha hızlı olmuş. İki yatakta da bitse hızlı demezdik
tabuların mı var
Daha once opusmemistim
nasıldı
İlk buluşmada öpüştüğüm günler oldu
3. de oral seks cekersin
sen 1 de cektınmı
İlk buluşmada sevgili olmuş
İkincide öpüşmüş
Mantıken üçüncüde de verir
Ben ilk buluşmadan sevgili olmadım kimseyle
Hayir oyle bir sey yasanmadi evine davet etti bende gitmedim sonra iletisimi kesti benimle
3. Bulusmada senden onu beklemistir zaten
Cok erken davranmıssın bazı seyler icin sana tecrube olsun bu da salla
Evet canim ama ben dehil o erken davrandi. 4 kez disarda bulustuk. Sonra evine cagirdi bende gelmicem dedim gitmedim sonra konusmadi yazdim cevap vermedi aradim acmadi
Sevismiceksen yallah demis sana🤣
Guluyorsun ama cok zoruma gitti o yaptigi
Güzelim ben kafana taktığını düşünmedim bu kadar kusura bakma
1 ay cıkmıssınız
Ve seni kendi zevkleri icin isteyen birisi icin üzüldüğünü zannetmedim
Lütfen takma kafana. Basında anlamıssın ne oldugunu. İyi ki bağlanmadın ona daha fazla
Ama durum bu evime gelmiyorsan sana gerek yok demis. Böyle bir pislikle iyi ki devam etmiyorsun
Evet canim aslinda uzulmeyip sevinmem lazim ama dusunceme saygi duyulmayip kullanilmak istendigim dusuncesi beni ister istemez uzdu cunku oyle bi kiz degilim ben. Ona guvenmedigimi soylemistim baglanmak istemedigimi de soylemistim ben o kisa surede hep temkinli yaklasmaya calistim guvenmedim iyi ki guvenmemisim evine gitmedigim icin pisman degilim bana evlenme niyetiyle gelip de bu sebepten oturu arayi acmasi beni canım yerine koymaya calismasi incitti. Su mubarek gun duam insallah bir gun bana yazar ararda agzima gelen her seyi soylerim ona.
Hızlı ve basit
Hayir normal, sevgili olmussun sonucta
Yoo keyfini çıkarın kasmayın.
Öpüşmekten zarar gelmez
İnsanlar öpüşerek, hayvanlar dövüşerek anlaşır
Geç kalınmış
Anormal.
İlk bulusmada yataga girmeliydiniz cok ayip