Selâmlar!!
İkinci plâna atılmak seni rahatsız eder mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
İkinci plâna atılmak seni rahatsız eder mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Çocuk değilim ben ben ben ilk önce ben olayım diyecek, elbette insanın ilk planı kendisi ile ilgili, sonra işi, ailesi, sonra sırasıyla diğerleri gelecek. Belki de en az sıraladıklarım kadar önemli olmak yeterlidir. Şahsen ben birini hayatımın ilk planına alabilir miyim bilemiyorum. Bu ne kadar doğru olur.
Bu karşımdakini kişinin hayatımdaki yeri ve önemine göre değişir elbette.. benim hayatımda önemli Bir yerde değilse elbette ikinci planda olmak hiç rahatsız etmez.. ama benim için önemli ise ben ona değer veriyor isem o beni ikinci plana atıyor ise bundan hem rahatız hem üzgün olurum.. bu denli önemli olan biri için ikinci konumda isem ben artık verdiğim değeri sorgularının ve hayatımdan çıkarırım.
Kişinin bendeki değerine bağlı.. hayatımda ilk planda olmayan biriyse saygı duyarım. Ama benim için öncelikli biri beni ikinci plana atarsa vedalaşırız.
Yani şöyle düşünelim. Evli bir insansın ve çocuğun oluyor. Bu bağlamda ister istemez ikinci planda kalıyorsun. Bu olması gereken bir şey. Beni kesinlikle rahatsız etmez. Bunun dışında ki ikinci planlar evet rahatsız edebilir.
Cevap
33Cevap
Beni ikinci plana atan kişinin kim olduğuna bağlı aslında. sevgilim ise zaten öyle sevgili olmaz yakın arkadaşım ise yine de bir şey demem çünkü kimsenin ilk planında olmak zorunda değilim yani bir kişiye kendimi zorla değer göstertemem ya da zorla sevdiremem bu yüzden de bana ne kadar değer veriyorlarsa bende onlara o kadar değer verirdim. yani çünkü çoğu insan maalesef sevdiği kişilere yeterince değer vermiyor ya da ikinci plana atıp görmezden geliyor
Başrolleri oynamak mümkünken bizi figüran yaptılar. ya da ben hayatının anlamı olmaya geldim kız beni okeye 4. yaptı gibi cümleler bize uymuyor :) bundan mütevellit hiç bir plan ya da hikaye içinde olmakta uymuyor. demem o ki bu dünyada güzel şeyler ya da umut vadedici şeyler olabilir ama benim bu konuyla alakam yok
Eder ve asla karşı tarafın
hiçbir plana girmem hoşlanmam
Uzak dururum ben ikinci plana atılacak birisi değilim çünkü hakedecek şekilde davranmıyorum
Elbette bozulurum böyle bir şeye. Önemsediğim kadar önemsenmek isterim.
bencillik yapmayayım, elbette bir kadının çocuklarının önüne geçemem geçmek içinde gayretim olmazdı
ha birisi beni ikinci plana atarsa ona derim ki:dost boşluk dolduran değil boşluğu doldurulamayandır
ben boşlukçu değilim
Oyşş 😁
@BenKalenderMeşrebimm hihihihihihihi
Aleyküm selam. Kimin attığına bağlı. Sevdiğim bir insan yaptıysa bunu kırılırım, uzaklaşırım onlardan. Her zamanki gibi bir köşede kendi kendime kırılıp affederim. Bir yabancı yaptıysa da çok dikkate almam
İnsanın sevdiğiyse. senden ayrı bir hayatı var sonuçta. . normalde bu zaten.. arkadaşlari ailesi.. iş çevresi.. her planınin içine kimse kimseyi dahil etmek zorunda değil
Genel prensibim; birinin ya önceliğiyim ya da hiçbir şeyi..
Benim icin birinci plânda olmayan biri için ben kaçıncı plândayım açıkçası umursamam. Ama şu da bir gerçek herkes on plânda olmayı sever. Gruru okşanır.
Bırak ikinci plana atılmayı;
Randevusuna geç gelinecek adam bile değilim. Kabul edebileceğim bir durum değil.
Kimi rahatsız etmez ki. Yedekte tutuluyor olmak rahatsız edici bir durum. Beni önceliği yapmayanı bende önceliğim yapmam, olur biter
İkinci planda olmam.. Ben kim de ne kadarsam karşımdaki insan da öyledir.. Bana değer vermeyene bende değer vermem..
Biraz bozulurum haliyle. Ama benden önce gelen çocuğumuzsa sorun değil. Gece eşime ben sarılıp uyucam sonuçta
Eşim falan yok o ayrı mevzu
Benim önceliğimde degilse, öncelik olmayi da talep etmem açıkçası.. pek kasmaz beni yani
Ne konuda olduğuna göre değişir. Uzman olduğum bir konuysa tabiki bi noluyo ya falan derim ama alanım olmayan bir konuysa rahatsız etmez.
Beni ikinci plana atanın planını bozar giderim 😒
Herkesin her zaman önceliği olamam diye düşünüyorum hayatta. Pembe gözlükleri çıkarmak lazım.
Verdiği değeri ve Hayatının neresinde oldumu anlarım. Ama azda olsa rahatsız eder
Eder, ne kadar etmez desek de her insanı illaki üzer.
Tabikide eder. O yuzden beni ikinci plana atacak insanlarla dostluk kurmam. ya da aşk yaşamam.
Evet baya rahatsız eder kimsenin 2. secenegi olamam
O duruma düşürmem kendimi gerekirse çekip giderim...
Rahatsız etmek mi, soğutur buz gibi olurum.
Her zaman öncelik olacağız diye bir kaide yok.
Belki duruma göre edebilir
Şu dünyadaki (Anneler babalar ve evlatları ayrı tutarak yazıyorum)
Bir kişi beni birinci planda tuttuktan sonra diğerlerinin planlarında olmasam da olur!!!
Başrolde yer almıyor isem orada yerim yoktur..
Planda olmamak 2. Planda olmaktan iyidir sizi 2. Planda tutanları umursamayıp hayatınızdan çıkarın
Beni ikinci plana atan insanları hayatımda tutmamaya başlayalı çok oldu
Kim tarafından olduğu önemli çok samimi değilsem umrumda olmaz bende kendimi geri çekerim
Rahatsız etmez. Beni ikinci plana atan birini umursamam.
Ortada bir seçenek var ise o ortadakiler başkalarıdır... 🦂 '
Elbette bu yedekte olmak anlamına gelir
Öyle bişey sezdiğimde usulca uzaklaşıyorum
Çoğunlukla eder, ya eşitlik ya hiç
Eder.
O tip insana bu fırsatı vermem.
İkinci planda kalabilecek egoya sahip değilim
evet hemde çok
tabi ki rahatsız eder
ister istemez bir kırılır gücenirim
Evet rahatsız oluruz
En sevmediğim şey nefret ederim bu durumdan