Böyle diyince bir erkek ne hisseder?
2 ay
Sevgiliye beni bırakmandan korkuyorum demek ne hissettirir?

İleriye dönük ciddi düşünüyorsun diye algılarım. Evlilik vs... Sevgilinde seninle aynı ciddiyeti taşıyorsa sıkıntı yok. Tabi korkunun altında yatan şeyde önemli. Bırakıp gitmesinden dolayi bir korku, endişen varsa; bu konuyu masaya yatırıp, etraflıca konuşun. Karşılıklı beklenti ne?
Onunda benimle gelecek hayali var aramızda problem olmadıkça ayrılmıcaz dedi bende söyledim ona olan şeylerimi korktuğumu o da bana güvenmiyormusun tarzında konuştu toparladım ama korkuyorum yine de
Teşekkürler güzel dileğiniz için
Yapılan çok çok çok büyük bir hatadır Eğer sen birine bu sözleri söylüyorsan sen karşı tarafın cebindesindir Yani seni cepte görüp seni artık umursamaz Evet maalesef ki Artık devir böyle Normalde böyle dediğin zaman karşı taraf sana bağlanması lazım etik olarak Öyle değil mi Ama artık işte devir böyle değil Sen bunları söylediğin zaman karşı tarafa artık olay lokmayım imajı veriyorsun ve seni cepte görüyor Hatta daha da ilerisini söyleyeyim başkalarına da bu sefer yazmaya başlıyor Nasıl olsa bu kız cepte Yani bu erkek cep de Neyse ben bunu İstediğim zaman yazsam zaten bana dönecek böyle bir anlayış var maalesef
Sevgilinin senden ayrılmasına korkuyorsun demek. Seni seven kişiye karşı sana daha duygusal yaklaştırır, seni sevmeyen biri için de çok zayıf biri olduğunu gösterir
Kendini bir b*k zanneder. Havalara girer. Hiç tavsiye etmem. Karşısında kendini küçük düşürürsün. Bana muhtaç kafasına girer. Bırak o senin onu bırakmandan korksun.
Cevap
17Cevap
sakın deme böyle bir şey. İster istemez karşı tarafın egosunu kabartır bu durum. hiç kimseye demeyin bu cümleyi
Diyebilirsin iyi kullanır seni ondan sonra ağlarsın.
Karşımda acız bir insan olduğunu düşünürdüm.
Öyle dersen seni kullanır cinselliğe kadar işi götürür gadası. Sonra senden ayrılır
kendinin vazgecilmez oldugunu dusunup seni surekli gitmekle tehdit eder
Siz ezik misiniz, hayatınızda biri olmayınca yaşayamam triplerine giriyorsunuz
Kolları şişer, öz güveni artar, bak der neymişim ben
Gözünde ucuzlaşırsın çantada keklik hesabı
Sevildiğini hisseder.
bırakmayacağı varsa da bırakır.
cepte olduğunu + saplantılı olduğunu düşünür uzar
Çok basit cevabı seni hep cepte görür
Sen srvgili olamazsinki
Daha hızlı gider mq
Sorumluluk
Nasıl yani