Ama benden büyük olduğu için kendimi iyi hissetmiyorum
22 yaşındayım, 31 yaşında biriyle flört ediyorum ama abi diyesim geliyor. Normal mi?
Ama benden büyük olduğu için kendimi iyi hissetmiyorum
Düşünce yapınız uyuyorsa ve hayata bakış açınız benzerse sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabi sizin de ona karşı bir şeyler hissediyor olmanız gerekiyor ki abi demek istiyorsanız pek de bir şey hissetmiyor gibisiniz. Bence direk bunu karşınızdaki kişiyle konuşun sonra ümit verdin moduna girer
Normal, flört edilecek bir yanı yok çünkü abi o.
Aranızda 9 yaş var ya. Nasıl hoşlanabiliyorsunuz kendinizden bu kadar yaşlı insanlardan? O 9 yaşındayken sen yeni doğmuştun abi korkunç bir şey yani bu.
ben hoşlanmadım arkadaşlarımın ısrarı ile tanıştım zaten bir şey hissetmiyorum
Konuşmayı kes derim
Abi diyesin geliyosa sevgili olarak flört olarak benimsememişin karşındaki kişiyi sevmiyosumda bu belli öyle bir düşünce varsa sende flört olarak sevgili olarak görmüyorsun göremiyorsun bence arkadaşı üzme git kendi yaşına göre bir flört bul tavsiyem bu sana
Cevap
46Cevap
Yani sen abi diyesim geliyorsa Demek ki bu iş olağan şekli ile başlamamış yani Ya birileri tanıştırdı ya görücü usulü veya birileri Hadi siz görüşün dedi öyle başladı galiba olağan süreç içerisinde Doğaçlama olarak başlayan ilişkilerde genelde bunu söylemezsin
Arkadaş ortamındaki bu tanışma Sen de birazcık orlama gibi olmuş bence yani birileri görüş demiş ya da işte ya Konuşmaya başlayın Gerisi gelir demiş bir şeyler demişler Büyük ihtimalle sana ama sen içine sinmeden bu işe başlamışsın yani içine sinmiyor Anladın mı İçine sinmeyen bir durumda da devam etmek saflık olur çok da Mutluluk getirmez
evet içime sinmedi yaşını belli etmiyor ama düşünce yapımız birbirine oldukça ters
ben onun yanında çocuksu kalıyorum
arkadaşlarımın ısrarı ile tanıştım
ama mantığıma yatmıyor
bu yüzden ayrılacağım
yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim
Bencede ayeilmalisin. Birileri ısrar etti diye başlamak yanlış. Ne süredir görüşme var.
Birde ters derken hiç mu uyum yok. Ya da neyse sen boş ver uzatma bitir.
İki haftadır
Hiç uzatma bence. Zaman kaybı.
Meslekler nedir sizin
ben tıp fakültesi öğrencisiyim o mühendis
Ya senin işin gücün mu yok
Tip öğrencisi birisin. Ne işin var ya.
Ayrıca nasıl bir arkadaş ortamıniz var
O ortamdan da uzaklaşmalisin
aynısını ben de yaşadım hiç sıkıntı etme ya kafa dengiyse iyiyse saygılıysa sorun yok :) yeni ayrıldık ama geçmişini iyice bir araştır derim rahatsız olabileceğin konular olabilir çünkü ben adama geçmişini sorduğum halde söylemediği bazı şeyleri vardı ilişkimizi çok sarstı ya güzel bir ilişkimiz vardı
Ayrıl bence hem hoşlanmıyormuşsun boş ver yasitini bul
Sence normal mi? Abi diyesin gelen insanla takılmak. Şimdi takılırsin yarın olmuyo abi dersin , gibi kopee gibi ne peşinden ayrılır nede seni rahat bırakır ayık ol azcik 😂
hım çok normal, İlgi duyman da bir şey yokda Abi diyesinde bir anormallik var. Ensest ilişkilerine falan mı özentin var?
Ne diye flört ediyorsun ki o zaman kötü konuşmak istemiyorum ama harbi ayarsız seviyesiz şuursuz insanlar zamanla hızla üremeye başladı
Onun yaşını kaldıramıyorsa psikolojin en iyisini yapmışın, yaşıtlarınla iletişim kurman daha yerinde olacaktır.
Ben bu kızları anlamıyorum abi olarak gördüklerinizle neden sevgili oluyorsunuz oluyorsunuz neden abi diyorsunuz
Normal kendine kabul ettiremiyorsan bu durumu her zaman kendini sorgularsaın. Kabullenemiyorsun bence bu durumu.
Abi diyesin geliyorsa flört gibi hissedebiliyor musun
Bayağı ilginç olmuş ama yani birbirinizi seviyorsanız çok takma derim
flört ediyosan neden abi diyesin geliyo anlamadım fetiş olabilir. ayrıca 9 asırı büyük değil.
Normal tabi ki o mideniz mi yok o yaşta biriyle flörtleşiyorsunuz
Kendini iyi hissetmiyorsan ne diye flört ediyorsun.
çok yaş farkı var o ilişki olmaz bence. kafa yapılarınız emin ol çok farklı olur
Hahahaha :D Normal maalesef :D Fantastik geliyorsa devam et :D
Ben 28 yaşındayım istersen beraber yeni ilişkiye sayfa acabiliriz
kendime sevgili arar gibi bir halim mi var
Neden agresifce söyledin bunu
nasıl söylemem gerekirdi
Daha kibar olabilirdin🙄
Anladım özür dilerim o zaman
Önemli değil bir daha olmasin😂😂
Tamam olur
senin yasindayken 25 yasindakiler bile bana amca geliyordu.. oyle hissetmen normal.
Normal normal sevgilim de bana abi derdi arada hala kaçırıyor ağzından:)
Bencede, ne bilim dayi de amca de bir seyler de yani...
e abin yaşındaki adamla flörtleşirsen abi diyesin gelir zaten :d
31 yasinda biri; sevdiğim kiz banaaağg aaağbi deyincceeğ
ilk zamanlarda normal ilerleyen zamanlarda normal değil
Çok bir yaş farkınız yok sen kafanda kuruyorsun bence
Abin değil mi zaten senin o içinden öyle gelmesi normal yani jdjf
Bence normal abla😀😀😀
Evlenince Mesut Abi Yavaş OL dersin 😂😂😂
valla ayrılmakla iyi yapmışsın en iyisi
Abi diyesin geliyorsa neden berabersin
Uyum sağlamakta zorlanıyorsan bitir.
İyi yapmışsın ayrıl zaten
Yaş çok muş ya normal abi denek istemen
lkajsdşfl ozaman flört sayılmazki
Abi desende demesende sonu sexse gider
Hahaha abi deme lazım olur 😂😂
Abin yaşında zaten
Hayırlısı olsun
Normal olabilir
Fark gözüne batiyor demekki
arada bacanak de sen
Yok artık daha neler? :D
Pek normal değil kanks
Haha😃 normal abin zaten flört bırak
Abi deme lazım olur. 😂😂😂
Büyük geldiğindendir.
Neyi
TAŞLARI 😂😂😂
İçine sinmemistir
Ben etmezdim şahsen. Yaş farki sevmiyorum.
Abin yaşında nornal flört etme bence
Normal tabi cunki o senin abin
O nsıl oluyor yani
Yaş bir sayıdır aslında
ziker gider kalırsın
O zaman bitir
ne alaka
Normal
Baba da diyebilirsin
Bence ayrıl
Hayır değil
Yani normal bence