yas farkı 8 değil 9dur
bilgilendirme bitmistir tesekkürler*
Yaşıtların varken neden diye sorman mantıklı olurdu evlensen 20 yıl sonra sen 38 o 47 belki farkı şimdi anlamazsın ama ileri de çok iyi anlayacaksın hayırlı akşamlar 🙄
farkı söyle anlıyorum ben 10 yasinda cocukken o 18 19 oluyo yani kos koca delikanlı olmus shshhs ama yasitlarımın hic birisi ilgimi cekmiyor bir insanla nasıl konusulur nasıl hitap edilir ses tonu dokunuş olarak hepsi bambaska ayrıca cogunun beyni skiyle yer değistirmis durumda hep cinsellik hep cinsellik kendimi aseksüel hissetmeme neden oluyolar
Herkez öyle mi sence yaşıtlarının o kişileri bulurken yanlış yapıyor olabilir misin🙄böyle konuşmaları hepsinin böyle konuşacağı anlamına gelmez ki yazık etme kendine bunu diyebilirim
iyide Şu an kendime hangi konuda yazık ediyorum ki o adama mecbyr değilim sadece bem istediğim icin ayrıca hosuma gidiyor tavrı düşünceleri davranıs vsvs
Cevap
10Cevap
Öncelikle arada 8 değil 9 yaş var🙄 3 yaştan sonrası çok fazla
fark ettim bildilengirme bitmistir
Fazla buyuk degil sen onun olgunlugundaysan veya o senin gibi sana uyubiliyosa sorun yok
Neden sorun olsun ki? Bizi ilgilendiren bir şey yok. Senin seçimin.
dışardan bir görüş olarak sordum sonucta 18 yasındaki bir kız hala kadın görünüsüne sahip olamaz
O kişinin bünyesi ile alakalı. Fiziksel yapın olgun görünebilir. Ama şu yaşıtlarım ile anlaşamıyorum olayı bana çok klişe geliyor
anlasamıyorum lafına bir sürü sebep sığdırıyorum klise bir genelleme farkındayım bende sebebi hepsinin cinsellikle yaklasması çocuk gibi hareketler sergilemeleri dürüst olmamaları ve ne istedikkerini bilmemeleri daha cok sayabilirim sana
Bunu anlıyor ve saygı duyuyorum.
Sorun yok bende 30 yaş üstü kadınlara bakıyorum anca
milf :x
Milf iyidir, maddi açıdan destek olanda olursa sonra gençler çekilcek çile olmuyo:)
27 den 18 çıkarıyorum fark 9 çıkıyor bende 🙄🙄🙄
bende fark ettim yanlis olmus tesekkürler 1 yas fazlalik cok sorun yararabilirdi :D
10 yasa kadar bence telafi edilebilir yani normal. Sen mutlu isen kimseye aldırış etme
anlaşıyorsan sıkıntı yok birak insanları
basit insan muamelesi yapmaya basladilar rahatsız oluyorum
bak sen çok yarayışlı bir iş yapsan da bu insanlar sana yine laf söyleyecekler o yüzden takma kafana. kendin özgür hür iradenle düşün kararını ver karşında ki insan iyi biri ise yürü yoluna bak
10 yaşa kadar fark olabilir diyordu Adil Yıldırım
ha ok adil yıldırım diyosa sorun olmaz :D
E bilirkişi sonuçta 😄
Evet olur
nedeninide yaz bari ahhssh
Senin açından her türlü dezavantaj
Tabi adamın işine geldiği için ses etmiyo
nasıl dezavantaj
Büyük ihtimalle yanında çocuğu gibi durursun
Onun dışında kafa yapılarınızın uyuşması neredeyse imkansız ve adam 10 yıla çökmüş olur
aslında söyle bisi var kendisi durus olarak daha genc gösteriyo bu sanırım tarzından giyiminden kusamından kendim icin olgun gösteriyo diyemem sadece yasimi gösteriyorum
kafa yapısı uyusmasa zamanımı harcamam zaten herseyi yas farkına bağlamayınb:(((
Zamanla çöker o
Bakma şimdi öyle durduğuna
Sen bilirsin o zaman
evet fazla
Sorun değil.
Kendi hayatın kendi kararın
Fazla büyük
farkindayim
Evett
madem evet o halde sebebini de yazın
uzun süredir düsünüyodum ve hic aklıma gelmemisti tesekkürler Şu an aydınlanma yasiyorum
devam