- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kabul ederdim. ama neden gizli tutmak istediği burada daha çok önemli. yani başkalarından korktuğu içinse ben saçma bulurdum. veya sakladığı şeyler olabilir. bu yüzden de kabul etmezdim. ama gidip de zaten herkese söylemek reklam yapmak zorunda değiliz. ama yine de kimseden saklamazdık biz. bu yüzden de kabul etmezdim sanırım. yani aslında nedeni daha önemli burada
https://www.youtube.com/embed/3AtDnEC4zak10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şöyle olabilir. "Ailem ve akrabalarım bilmiyor en azından şimdilik belli etmeyelim" diyebilir. Tabi bu süreçte hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Başkası bilmiyorsa bir ilişki yaşadığını. En azından kendisi farkında olmalı. Eğer ben biri ile birlikteyse bunu her türlü açık ederim. Saklamanın bir anlamı yok.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYakın zamanda kıçına tekmeyi vurursa kadın rezil olmasın diye 🤣🤣🤣
26 Yorumla- +1 yıl
Ya tam tersi olursa :D kadın 2772 birden idare ediyorsa
- +1 yıl
Kadın olaylarından anlamam bu güne kadar bir kadının elini tutmuş değilim
- +1 yıl
Sus be dövecem ha 😅
- +1 yıl
🙊🙊
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım
- +1 yıl
Rica ederim şekerim
+1 yılGizli tutulmaya çalışılan arkadaşlıkları bile kabul etmiyorum ben. Özellikle burada çok var bu. Kötüyüz imajı verip dm den ayrılmayanlar. Tarafını belli edecek olan gelsin, bi tarafı yiyen bi ilişkiye başlasın. Ötesi samimiyetsiz. Bak yazarken sinirlendim ya
23 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle haklı bir yorum. Arkadaşlık dahi gizli tutulmamalı
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- +1 yıl
Rica ederim 🌸🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dicem ailesi duymasın diye yapıyor olabilir onun altında da başka şeyler çıkacağı aklkma geliyor. Rahatsız olurum bu konuda...
14 Yorumla- +1 yıl
Fazla iyi niyet will kill you 😃
- +1 yıl
Haha öfkeliyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayırdır derim benden başka kaç gizli sevgilin var derim. Asla kabul etmezdim.
20 Yorumla Bir ikiskiye başlamadan önce tanımak gerekir. Tanımaktan kastım yol arkadaşı olabilecekmi manasında. Baktın ki oluyor ilişkiye başlarken herkes öğrensin ister insan yahu. Seviyorsun ki bir yola giriyorsun çok güzel bir şey. Birde sevgi ve saygı hep ön planda ise tüm dünya duysun. Saklayan kişinin ya sevgilisi vardır ya da o potansiyel peşinde koşuyordur nokta. 😂🤲
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bir bakımdan güzel bir şey kimsenin ilişkimize müdahale ermesine müsade etmeyiz iş tamamen sevgililik modundan çıkıp evlilik yoluna giderse o zaman gizli tutmak doğru değil.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü annem hemen başlar:
-kim o kız🥰
-ay nasıl da tatlı bakıyorrr!!
-ne zaman evlenirsiniz?
-ay inşallah gözleri bana benzer!
-kızın ailesi kimlerdenmiş?32 Yorumla- +1 yıl
En son anneler duyar 😅
- +1 yıl
Emin misin
+1 yılKaç tane daha sevgilin var avradını gondiklediğim derim, kabul etmem tabii ki. Ben sevgli yapınca cümle alem duymalı kxkdkd
33 Yorumla- +1 yıl
Yes baby 😃
- +1 yıl
Baby'n yesin seniiiii ❤️
- +1 yıl
😘♥️
İlk dönemler için tabi ki de saklamak gerekir sonrasında zaten birbirimizi tamamen tanıyınca sevgimiz çoğalınca artık saklamaya gerek kalmaz 😊
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSebebini söylemeli. sadece gizli tutalım derse kabul etmem. Kafamda milyorlarca senaryo kurarım 😂 ve muhtemelen hepsi gerçek olur shsjs
12 Yorumla- +1 yıl
Bu ben ahah senaryo yazmaya başlamışımdır
- +1 yıl
Dayanamam kurarım 😂 içimde büyük bir senarist yatıyor
+1 yılNazar değer diyedir.
Ne kadar iyi niyetliyim.
26 Yorumla- +1 yıl
Bu iyi niyet seni yer bitirir djdj
- +1 yıl
Ama ne yapayım öyle yaratılmışım.
- +1 yıl
Birazdan güleceğim bu yazdığına, tabii ki hunharca
- +1 yıl
Yorma kendini :P
- +1 yıl
Gülerken yorulmam ben 😅
- +1 yıl
Biliyorum :)
+1 yılALLAH ını seversen nasıl tutcak.
Sevgililik halay gibidşr
21 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka hsjs
+1 yılsiz mi gerçeği söylersiniz ben mi açıklayayım :D
11 Yorumla- +1 yıl
Haha güzel 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi adıma söylüyorum
Ben nazara inanırım
Hem tüm dünya bilsin isterim ama kimsede bilsin istemem nazara geleceğimizi düşündüğümden
Ve artık her şeyi sessizce yaşamamın mutluluğu ve huzuru daha güzel oluyor10 YorumlaSebebini sorarım sorgularım içim içimi yer kafayı yerim..
12 Yorumla- +1 yıl
O sebepten sorgulamadan kes at 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılO ortamda yürüdüğü birileri daha var demekki😂 Ekmeğinden olmak istemiyordur😂
13 Yorumla- +1 yıl
Onun ekmeğine var ya :D
- +1 yıl
Boğazında bırakırız 😂
- +1 yıl
😅😅
diğerlerinin gözünde sahipli biri görünmemek için tabiki. eğer işler umduğu gibi gitmezse diğer seçeneklerin kapısını kapatmamış olmak için
30 Yorumla
+1 yılTabi ki de hayır. Niye gizli bir ilişki yaşıyoruz ki? Benim gibi şüpheli birisi için hiç kabul edilebilir bir şey değil 😂 kimden neyi saklayacakmisiz 😂
10 Yorumla
+1 yılsakın kabul etme ben onun arkadaşının iş yerinde çalışıyorum. ayıp olur dedi diye kabul etmiştim. ortaya çıkınca öyle bişey yok onu rahatsız eden vardır aramız iyi diye sevgiliyiz demiştir dedi. sanki ben ona platonik bir sevgi duyuyorum gibi oldu rezil olmuştum tüm özelim ortalığa saçılmıştı kendimi kanıtlamak için etrafımdakilere mesajlarımızı göstermek zorunda kalmıştım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılmedeni durumu söz konusuysa ki zaten o tiplerden uzak durma kararı aldım, bence gizlenmemeli ama ulu orta da hey biz sevgiliyiz abes ile iştigal olurdu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGizli tutmak isterse büyük ihtimal beni ailesinden gizlemek için olabilir ya da çevresinden. Fakat yan yanayken illa ki birileri gorecektir. Kuşkulandiracak bir istek olarak görürdüm.
10 Yorumla
+1 yılBelirli bi süreye kadar bende gizli tutmak isterim yakın çevrem bilsin yeterli ama onun farklı amaçlar için istediğini hissedersem kesinlikle karşı çıkarım.
10 YorumlaBelli bir zaman için tamam derim ama bir yerden sonra hala gizli kalsın derse huylanmaya başlarım devam ederse yine yol veririm
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aile tarafında sosyal medya falan olaraksa bu durum kabul edebilirim onun dışında ikna olabileceğimi sanmıyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Ne için olduğu önemli eğer geçerli bir sebebi varsa problem değil.
18 Yorumla- +1 yıl
Ne sebebi olabilir karısı mı duymasın?
- +1 yıl
Yaaa bırak :D
- +1 yıl
Yaaa gıcık etme beni be 😅
- +1 yıl
Hep sen ol bak :D şansın varken
+1 yılo niyette biri oldu sonra sebebini öğrendim.
şimdi gerek yok şükür. insanın çekinecek korkacak bir şeyi olmayınca gerek kalmıyor
10 Yorumla
+1 yılBu sadece erkeklere özel bir durum değil. Kadınlarda gizli tutmak isteyebilir. Tabii geçerli nedenleri varsa bir süre gizli tutabilirim.
10 YorumlaBir süreliğine geçerli sebepleri varsa okay ama uzun süre böyle olacaksa sıkıntı. Süphe ederim biseylerden.
10 YorumlaBenim ilişkim başkasını alakadar etmez ondan söylenmesi taraftarı değilim ama söylesede olur sorun değil
10 Yorumla
+1 yıletmem kendine guveni olmayan biri iliskinin arkasinda da durmayan korkak ve cesaretsiz biridir isim olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
durmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOrtalıkta yaşamak istememesini anlarım da gizli tutmak istemesini anlayamam, altında bir şey ararım.
İşgillendiğim yerde de ben duramam zaten.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBütün erkekler öyle değil... Misal ben, hemen reklam ederim kendimi, hele de çok güzel bir kızla sevgili olduysam 😂😂
10 Yorumla
+1 yılÖnce nedenini sorar ona göre kabul eder ya da etmem. Aramızdaki bir şey herkesin bilmesine gerek yok
10 Yorumla
+1 yılGizli tutunca ayrı dert açık yaşayınca ayrı. Ortak karar aldıysak ederim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Bende gizli tutmak istersem karşılıklı anlaşıp tutarız 😀
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır hayır hayır sanmıyorum ailesinden her türlü saklar ama başka çevreden neden gizlesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayatında biri varsa baska biri yani o zaman gizli tutar yoksa neden tutsun
10 Yorumlamaalesef piyasada adı çıkarsa, başka mavi boncuk dağıtamaz. Bir erkeğin aile ve çevre korkusu olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. O kadar gizli olsun ki biz de unutup hayatlarımıza devam edelim derim mis
10 Yorumla
+1 yılKabul etmem, birkaç görüşmeden sonra ailesi, arkadaşları ile tanıştırsın isterim.
10 Yorumla
+1 yılTabiki neden olmasın 🙂
10 YorumlaEğer gerçekten haklı bir sebebi varsa kabul ederdim.
10 Yorumla
+1 yılBende bazenleri gizli tutma taraftarıyım ama karşımda ki kişi bunu isterse ona inat gizli tutmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle herkese duyurmam ama ekstra gizlemdk isterse şüphelenirim ve aksi şekilde davranırım.🙃😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kızlarla da rahat görüşebilsinler diye, gizli şeyleri sevmem
10 Yorumla Etmem hiç kafada yormam tekmeyi basarım. Kime yakalanmamak için gizliyosa onunla olsun 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yedekte biri vardır vazgeçilemeyecek biri hala
10 Yorumla
+1 yılElbette hayır neden böyle bir şeyi insanlardan saklayalım ki
10 Yorumla
+1 yılYoluna bak derim , kabul eden ya saftır ya da canımdır. ( kendi sansürümü kendim yaparım ) 🤔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNedenini sorarım
Bunu benimle ayrıntılı konuşması gerek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmem niye edeyim erkek adam ya sözde gerine gerine gezsin yiyorsa ;)
10 Yorumla Nedenini bilmem gerekli, arkada bir şeyler dönerse nööö. 😃
10 Yorumla
+1 yılTabii ki kabul ederim
Gizli ilişkilere bayılırım
Bir kadına herkesin içinde normal davranıp başbaşa kalınca mükemmel bir şekilde değer vermenin ve sevmenin tadı bambaşkadır10 Yorumla
1 yılBazı insanların özeli özeldir ve özel insanlarla paylaşmak isterler. Nadirdir bu insanlar. Biraz derindirler. Yüzeysel yaşamazlar. Senin bahsettiğin kişi de bu tarz bir yaşam tarzına sahipse ilişkinizi de gizlemek isteyebilir. Sen de onun özeli olmak istiyorsan bu konuda tercihine saygı duyman gerekebilir. Eğer onun özelini ifşa edersen sana duyduğu güveni kaybedebilirsin.
01 Yorumla- 1 yıl
Benim ona duyduğum güven sarsılmış olmuyor yani gizlemek isterse
Bu iletişim çağında kıçı*ızı dahi gizli tutamıyorken..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul ederdim dostu var düşmanı var aşkını gizli yaşamak istemesine saygı duyarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Neden neden yani hayır nedenn 🙄😅
14 Yorumla- +1 yıl
Evet neden 😒
- +1 yıl
Çözemediğimiz davayı kapatırız 🙄
+1 yılKimden ve kimlerden ama? :D
14 Yorumla- +1 yıl
Herkesten. Aile zaten farklı bir boyut ama arkadaş çevresi misal
- +1 yıl
Belki kıskanır erkek arkadaşlarından vs iyi düşünelim ya
- +1 yıl
Yok artık sen git Hande gelsin
- +1 yıl
İyi günümdeyim
+1 yılBu sitede uluorta ilişki yaşamaya karşıyım
13 Yorumla- +1 yıl
Hangi sitede yaşayacaksın :D
- +1 yıl
Benim yaşadığım ilişkiyi herkesin bilmesine gerek yok, bu sitede gösteriş olsun diye uluorta ilişki yaşayanları da sevmiyorum...
Reel de zaten bilmesi gereken biliyor... - +1 yıl
Oy oy :D tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta en önem verdiğim şey gizlilik ve hijyen 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Sus be djdj
- +1 yıl
Yazıyorum kız konuşmuyorum 😂
- +1 yıl
Bak bunu bir daha yap gelir klavyeye kafanı vururum yetti da :D
- +1 yıl
Şey sosyetık telefondan yazıyorum , klavye yok. Olsa dükkan senin 😂
Gerekçesi beni tatmin ederse sesim çıkmaz.
113 Yorumla- +1 yıl
Etmezse sksk
u +1 yılHaydarı getirin bana fjdjdk
- +1 yıl
Haydar kim dümen olan mı djsj
u +1 yılYok sopa olan en kalınından 😀
- +1 yıl
Niyeti bozdun, beni dövecek misin 🤤😛
u +1 yılSana elim kalkmaz kaç kere dicem😀
- +1 yıl
Napcan onuuu sevgili mi döeveceğiz yeaaay 😅
u +1 yılÇekici gelmedi mi 😀