- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBunu teklif eden kişinin mutlaka hayatında başka biri veya başka bir kaç kişi daha vardır. O kadar net ve ortada olan bir şeyi başka bahaneler ile ört bas etmek sadece gözlerini kapatıp uyumaktan farksızdır.
Bahanelere sığınıp yok dedikodu çıkıyor, yok nazar değiyor, yok aramızı bozarlar gibi faso fisolara inanan ahmaklara gülüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
👏
En İyi Cevaplar
Ben bu olaya şahit olmuştum 😅 Hatta bu konu ile ilgili de 1 ay önce soru sormuş ve yorum da yapmıştım. Erkek kızı sabah herkesin yanında ve iş yerinde kötü kötü anlattı, öğle arasında da beraber yemeğe gitmişlerdi. Bir gün sonra tekrar ayrıldılar. Erkek kadını tekrar bel altından vurdu ve epey çevreye kötüledi. Erkek tekrar barışmak istediğinde teklif şu imiş: "Tekrar beraber olduğumuzu kimse bilmesin, nazara geliyoruz." 😅😅 Hâlbuki olay şu : Adama demezler mi, "Yerden yere vurduğun *, ne ara yâr ettin?" Sonuç ne mi oldu? Biraz ağır olacak ama, sevgilisi k... r, adam tostçu🙃 Hem kendi kıymetini hem de sevgilisinin itibarını yerle bir etti. Şimdi kendi yaptığı pisliği düzeltme çabasında. Dağıttıklarını toplamaya çalışıyor🙃🙂
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi? Görmedim o soruyu.. fakat bu tür şeyler zaten çoğalmaya başladı “siz sevgili miydiniz?” diye sürekli şoka sokabiliyor bazı insanlar. Neyse. O anlattığın olayda gerçekten berbat bir şey, aklım almıyor insan “seviyorum” dediği kadını nasıl bu denli küçük düşürebilir.
- +1 yıl
Amin diyeyim bende :) şükür öyle huylarım yok. Ayrıldığım insanlar hakkında hiç bir zaman kötü konuşmam, gel gör ki hiç konuşmam.
+1 yılHayır etmezdim.. Ne gerek var böyle bir şeye eğer gizlemek istiyorsa vardır onun altında bir iş diye düşünürüm.. Ya benden utanıyordur ya da başka biri daha vardır oyüzden gizliyordur..
19 Yorumla- +1 yıl
Al işte bu kadın hep doğru söylüyor :D hahs
- +1 yıl
Ay teşekkür ederim tatlım ☺️ huyum kurusun mu diyelim maşallah mı diyelim bilemedim 😅😅
- +1 yıl
Maşallah diyelim ☺️
- +1 yıl
Aynen aynen 😄 eig hallettim sanırım 😄
- +1 yıl
Senindir :D
- +1 yıl
Yine klavye gazabına uğramışım 😄😄 hakettim diyecektim teşekkür ederim canım 😅
- +1 yıl
:D rica ederim
- +1 yıl
teşekkür ederim balım 😍😍
- +1 yıl
Rica ederim 💞
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yani ilk başlarda ailenin bilmesine gerek yok gizleyebiliriz ama konu herkes için geçerliyse şüphe duyarım
110 Yorumla- +1 yıl
Aile tabii ki sonra öğrenebilir. Ama arkadaş çevresi vs öğrenebilir yani
- +1 yıl
Demek ki işte doğru yolu buldun sende hssjsj
- +1 yıl
Aramana gerek yok bulmuşsun işte shjss
- +1 yıl
Aklın yolu o :D pislik yapmasan mı acaba
- +1 yıl
Sus jsdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet gizlemek gerek yoksa mazallah FBI, CIA peşimize düşer jdjfhf
- Hey Mr. Emre bu ilişkiyi gizli tutup bize söylemediğin için gözaltındasın. Susma hakkına sahipsin
- Hey hey adamım lânet olsun sevmekte mi suç oldu
😂13 Yorumla- +1 yıl
Valla ilk başta aklımdan geçen buydu :D “sanki fbi peşinde” shjs
- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen gizlemek istemem, sevgilim olduğunu bilsinler. Çünkü sevdiğim adamı kıskanırım, he dedikodu malzemesi edilecek bir yerse gizleyebilirim. Çok paylaşımda yapmam ancak, kalbimdekini bilirler.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorarım geçerli bir sebep sunarsa tabii ki ama yoksa hayır hatta adeta haykırırım😂 yoksa anam beni sana vermez be diyerek aynı pembe gibi😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır etmezdim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Nazardan korunmak için herhalde diye düşünmeye çalışırım özellikle birbirimizden ve ilişkiden emin olunan o ilk üç ay fakat o birlikteliği herkese söylemekten kendisini alıkoyamayan bi erkek eminim çok şahane olur, en iyi arkadaşlarına, herkese benden, bizden bahsetmeden duramaz bi hâl alsa elbette muazzam olur. ⭐
#tubasueda 🍀🍀20 Yorumla Kabul edebilirim durumdan duruma değişir tabi benim de erkek arkadaşım istemişti sadece ailelerimiz bilsin arkadaşlarımız bilmesin demişti kem gözlüler nazar eder aramızı bozar diye ailesiyle tanıştığım için kabul etmiştim ama gel gör ki 3. Şahıslar yüzünden ayrıldık olacağı varmış olmuş o kadar dikkat ettikte kısmet olmadı … ama senin konuna gelirsek dikkat et derim evli de olabilir 😁
23 Yorumla- +1 yıl
Aileler biliyorsa, başkasının bilmesine gerek yok diye düşünmüş olabilirsin ama bence, herkes kimin kime ait olduğunu bilmeli. Onun dışında benimle alakalı bir durum yok ortada :D olsa bile asla kabul etmem. Saklamak gizlemek bana ters
- +1 yıl
Ama bu evli olabilir konusunda ciddiyim benim bir arkadaşın kuzeninin başına gelmişti erkekle sürekli görüşüp takılıyorlardı üstelik evde görüntülü bile konuşuyorlardı sonra bir gün tesadüfen evli olduğunu öğrendi üstelik uzun süre ilişkileri vardı 1 yıl belki de 1 yıldan fazla şu an öyle bir yaştayız ki karşımıza çıkanlar evli olabilir ben o konuda çok şüpheciyim ve araştırıyorum size tavsiyem emniyette vs gibi yerler de bir kankanız olsun sırtınız yere gelmez :)
- +1 yıl
Oha ya yuh artık. Hoş bazı insanlar için evli olup olmaması sevgili olmaya engel değil de, neyse. Allah korusun.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ortalıkta yaşamayı sevmem zaten.
Saklamak değil ama fazla dillendirmek hoşuma gitmez.
Fakat o böyle bir talepte bulunuyor, sorduğun sorudaki gibi bir cümle kuruyorsa...
Altında kesin bir şey vardır diye düşünmemi sağlar.
Birazda kullandığı kelimeler önem arz ediyor benim için sanırım.
Benim istediğim şu olurdu;
O benim, ben onun bu böyle biline!
Gerisi özelimizde kalsın.
Ortalıkta hiçbir şey yaşanmasın...11 Yorumla- +1 yıl
Tamda bu. İlişki özelini yaymak değil amaç herkes ilişkisi olduğunu bilsin
Çocukken herkes arkadaşları ile ebeveynlerden veya aile büyüklerinden gizli bir şey yapmıştır değil mi?
Cips yemeden tut oyuncak almaya, ders çalışmamaktan okuldan kaçmaya vs. 😂
Peki bunlar neden gizli yapılırdı?
Birilerinin duymasından çekinildiği, korkulduğu için.
O zaman burada gizlenilmek istenen kişi veya kişiler kimler? Birisi veya birileri olduğu kesin 😀
111 Yorumla- +1 yıl
Allahımmm yarabbim :D nerden nereye sjdsh dimi dimiiii?
- +1 yıl
Tabii orası öyle. :D ilişkiyi gizlemek başkalarına fırsat vermektir. Cips çikolata gibi şeyleri gizlesen nolurdu ki..
- +1 yıl
Cips olayında mı? İki saniyede kafam karıştı jsjs
- +1 yıl
Sosyetik sen iyi misin? 😀
Vitamini arttır bak ben alışık değilim buna, normalde senin yazdıklarını anlamak için beyni zorlardım ben, silkelen ve kendine gel 😂
Diyorum ki o saklamak isteyen kişinin zaten başka sevgili adayı, adayları veya sevgilisi vardır, o duymasın diye saklamak istiyordur diyorum 😀
Cipsler masumca asıl şeytanlık burada diyorum heeeey 😂 - +1 yıl
Silkeleyin olm beni shjss valla kendime gelemiyorum, lanetlendim mi nedir :D hep ilaçlardan. Dönerim ben formuma bir iki gün daha 🫡
- +1 yıl
Bugün cumartesi yinegelen brütüs :D erkenden uyumayacaksın herhalde. Bir tek günü bile sorusuz geçirmedim ya dhjs olaya gel. Vitamin kullanmıyorum ama meyve falan idare edecez artık
- +1 yıl
Haklısın sosyetik miiii 🥳🥳🥳 işte bu shsjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerkez bankasına girelim aşkım orada bizi kimse çalamaz mi demek lazım 😂 kimden kaçıyor diye düşünürüm ya da kimden saklamaya çalışıyor diye insanın aklına binlerce soru işareti gelir o zaman zaten bu ilişkiden ne erkek nede kadın bir gelecek beklesin bence çocuklar duymasın mutfak 😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İlişki gizlemek moda oldu. Yavrum, seni kimse bilmesin ki rahat rahat yedeklerle takılayım kafası. Başka açıklaması yok. Belki üç beş kişi geçerli açıklama yapar.
Görüşlere bakıyorum da maşallah herkes gizleme derdinde.11 Yorumla- +1 yıl
Evet ya 🤦♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçerli bir neden sunarsa tabiki de isteğini yerine getiririm. Bende hemen herkese söyleme taraftarı olmam birbirimize tam anlamıyla tanımadan ilişki oturmadan ne gerek var. Bir kaç kişide buna şahit oldum hayatında biri olduğunu belli etmiyor fakat sonrasında uzun ve evlilik düşüncesiyle ilerlenen bir ilişki ortaya çıkıyor belkide böyle yapmak gerekiyor
10 Yorumla Sosyal medya gibi bir yerde dedikodu malzemesi olma ihtimali çok yüksek olduğu için bazen insan gizli yaşar. Ama normalde asla kabul etmeyeceğim bir şey. Reel hayatta özellikle herkes bildiği halde o yine de benimle olan fotoğrafını falan paylaşmıyorsa profilinde vs demek ki bu işte bir bit yeniği vardır derim.
10 Yorumla
+1 yıl
Modu 22 Yorumla- +1 yıl
hahs aynen bu mod on
- +1 yıl
😄
+1 yılgizlemek istiyorsa bir çekincesi var bence
bunu anlamak lazım10 Yorumla
+1 yılBunu 1 kere yaptım bir daha yapmam. Devlet sırrı mı sanki psikoloji batırıyor böyle şeyler aman
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, devlet sırrı gibi saklamak nedir
- +1 yıl
Hiç sovma
- +1 yıl
Söveyim :D
+1 yılKimden neden gizleniyormuşuz , ilerideki taliplerinden mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Orası muamma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGizlerim ben de sevgilinin gitmesindense sır tutarım 😜😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Saklayacaksa, gidiyorsa gitsin 🙄
- +1 yıl
Zaten öyle , benim yaptığım şakaydı 😂
- +1 yıl
Anladım onu emojilerden ama tuzumu katmak istedim dhsjdj
- +1 yıl
Ohh şimdi tadı yerine geldi 😂
- +1 yıl
Mükemmel bir karışım oldu diii mi 😬
+1 yılGörsel pek gizli ilişkiyi göstermiyor sanki pazarlık yapılıyor 🤣🤣🤣
17 Yorumla- +1 yıl
Haydaa.. görsele takılmasak mı?
- +1 yıl
Gözümüze görseli sokmuşsun 🤣 Tamam tamam ben acayip gizli ilişki yaşarım daha heyecanlı
- +1 yıl
O da gizli sonuçta he mii? Gizli ilişkileri tıpkı görseldeki ilişki çeşidine benzetiyorum demek ki, cinsellik ön planda.
- +1 yıl
🤣🤣 Tabi tabi +18 tabelası ile geziyorum
- +1 yıl
O zaman kolay gelsin 🫡
- +1 yıl
Kolaysa başına gelsin 🤣🤣
- +1 yıl
Gelmesin başıma artık bir şey gelmesin :D
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden milletin gözüne sokalım. Sevgilim ve benim aramda ki şeyi 3. Şahısların bilmesine gerek yok
14 Yorumla- +1 yıl
Niye aranızda ne geçtiği zaten kimseyi ilgilendirmez :D ama bir ilişkin olduğunu neden saklayasın ki?
- +1 yıl
Bilmesi gerekenler zaten biliyor mesela yakın arkadaşlarım , ailem falan. Bağırayım mı manitam var lan diye 😂
- +1 yıl
Hee ona bakarsan, ben de biliyorum hsjdjs
- +1 yıl
Sen nereden biliyorsun 😂 gercı söylemiştim sanırım.
Mesela reel’de yenı tanıştığım birisi sevgılın var mı diye sorsa alacağı cevap ‘ sanaNE ‘ 😂
+1 yılBu sitede mi? Reelde mi? Veya başka bir yerde mi? Nerede gizleyelim diyor?
15 Yorumla- +1 yıl
Uff her yerde ilişkin mi var senin :D hssjsj
- +1 yıl
Malum bazı arkadaşlar koçlar çok çapkın olur diyor ya 😂😂
Sen görüşümü neden benimle bağdaştırdın ki? Ben soruya doğru cevap vermek için bu soruları sordum? Yani kendim için değil - +1 yıl
Oha oha ya :D sen bana sinirli misin? Bağdaştırmadım aslında soru direkt olarak size yönelik, şöyle ki; sevgilin sana diyor ki :D..
- +1 yıl
Ne sinirleneceğim ben sana ya?
- +1 yıl
Sus be tersleme beni valla vururum 🤨
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Genelleme yapacağım toplumsal olarak zaman geçtikçe ve samimiyet sınırı arttıkça insanlar gerçek yüzlerini belli ediyorlar. Bu yüzden bende ilk durumda gizli kalmasını isterim. Tabi bu durumu çok aşırı uzatmamak kaydıyla.
10 Yorumla
+1 yılDuyanlara duymayanlara şarkısını söylerim bağıra bağıra )))
11 Yorumla- +1 yıl
Al işte :D dur güncellemeye atayım
+1 yılDaha önce bu sorunu yaşadım ama gizli kalmasını isteyen bendim o dillendirmenin peşindeydi
13 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Biraz değişik bir kişiliği vardı en ufacık birşeyler hissetsin hemen arkamdan iş çevirmeye başlıyordu. Daha sonra o malum soruyu sordu.
Neden kimseye söylemiyoruz anlatmıyoruz dedi. Dedimki ilişkinin temelini yeni attıysak biraz beklemelisin sonra işler saçma sapan bir hal alıyor - +1 yıl
Anladım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşık oldugm da gazeteye ilan vermiyorum zaten ben aşık oldm sevgilim var diye alt tarafı 2 3 kisi ögrenecek diye 2 yabancı gibi davranamam bosuna tantana yapmasn bi zahmet
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Saglikli iliski yurutmediginin farkindadir. Çocukça isler yap sonra saga sola yaymadin diye zilgit cek. yok oyle dunya... e niye sevgilisin o hareketleri yapanla?
belki duzelir umudu.10 Yorumla
+1 yılsosyete miyiz biz ya paparazilerden mi kaçıyoruz :D :D
20 YorumlaOnda ya bir iş vardır. ya da ailesi duymasın diye böyle bir yola baş vurur. %50 %50 diyelim mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDevlet sırlarının bile piyasada dolaştığı şu çağda bir insan neden ilişkisini gizler? Kabul edilebilecek bir şey değil.
10 Yorumla
+1 yılilişki içinde olduğumu çevrem bilmeli. bunu birde erkek diyorsa kesin evlidir bu gelir aklıma ilk önce
10 YorumlaAmacını sorarım söylediği sebebi öğrenirim sonra haberi olmadan doğruluk payını araştırırım. Ona göre karar veririm
10 YorumlaKabul etmem nedenini sorarım. Mantıklı bir açıklama veremezse ilişkinin bencil tarafına geçerim, hala seviyosam. Sevmiyosam artık bitiririm.
10 Yorumla
+1 yılBen kadınım o erkek eğer erkek bunu istiyosa hemen ayrılırım korkarım ben öyle şeylerden evli falan çıkma ihtimali yüksek
10 YorumlaNe anlamda denildiğini bilmediğimiz için genel yorum yapamam ama çevredeki yakınlar bilse yeter zaten.
10 Yorumla
+1 yılMantıklı bir nedeni varsa olabilir..
11 Yorumla- +1 yıl
Yok artık :D mantıklı tek bir neden söyle
+1 yılHayırdır birinden mi saklanıyorsun derim, sevmem öyle şeyleri.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gizleme gereken ya da gizlenmesi gerekli olan bir durum vardır. Asla kabul edilecek bir şey değil…
10 Yorumla
+1 yılBizde gizledim hemde 3 sene ailem istemeye 12gun kala ogrenmisti🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiseyler gizledigini dusurum kafamda kırk tilki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl3. Kişiler genelde içine eder birinci sebebi bu 2. Sebebi ise büyük ihtimalle evlidir 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılNiye gizliyoruz? Başka seçeneklerini mi yitirmek istemiyor diye düşünürüm. Kabul etmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Ha keyfi gelince rahatça aldatası gelir belki ara sıra olur olur gizleriz tabi
10 Yorumla
+1 yılresmen hayatim ben seni aldatmak istiyorum dese daha iyi 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem, saklamak istiyorsa kesin haremi vardir onun
10 Yorumla Sadece ilişkide kalmasi için yani evlilik gibi resmiyete gitmesin diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir ilişkisi yoksa, "bir bildiği vardır" derim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılo öyle isterse olabilir birazda gizli olsun...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılo sevgilim degil istedigim geceler gelen hatundur zaten :)
10 Yorumla Sevgilim olsunda biz bile bilmeyiz sevgili oldugumuzu o derece gizlerim yani sbbxbx
10 YorumlaBence direkt bitirelim derim, kesin altında bir bit yeniği vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Gizlemesi gozel olur
17 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Ya bıraağğğk :D
- +1 yıl
Nazar boncuğu takarsınız, yahu ne alaka :D
- +1 yıl
🤷♀️ ayh peki 😅
Biz nelere evet dedik bu ne ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim bilir. Toplum düzeni toplum baskısı olabilir. Bu da bir ihtimal yani.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bir ilişkimiz mi vardı derim o düşünsün bidaha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence seviyorsa gizlemez gizliyorsa sevgisinden sıkıntı var demektir
10 Yorumla
+1 yılYa duyulmasını istemiyordur takılmalık konuşuyordur ya da yeni tekliflere engel olmasını istemiyordur
10 Yorumla
+1 yılKabul etmem. Şüpheye sokar direkt beni.
15 Yorumla- +1 yıl
Evet şüpheli durum 🧐
- +1 yıl
Çöpe atalım bozuk malı ksmxnzk
- +1 yıl
Poşete yazık :D sjsjs
- +1 yıl
Ateşe atarız direkt kül olsun
- +1 yıl
Yakalım 🔥 temiz iş 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılanam izin vermez be ferat
11 Yorumla- +1 yıl
shsh :D
+1 yılBaşka bir çıkarımda bulunamıyorsun çünkü tek yola çıkıyor... oyalama bitir.
duygularıyla onama...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu dediği an her şey biter daha başlamadan
12 Yorumla- +1 yıl
Helal olsundu 😌
- +1 yıl
🖤
Sanal ortamda gizleyelim derse seve seve çünkü sanal çirkef dolu ama reelde diyorsa olmaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat