"Ona demek isterdim ki hayatımda yolunda giden tek şeysin ama o çok uzakta..."

"Ona demek isterdim ki hayatımda yolunda giden tek şeysin ama o çok uzakta..."

Her ikisi de yaralar, lâkin yaşanması gereken yaşayamadıkların daha çok yaralar, yaşadığın anılar zaten en azından tebessüm ettiriyor ama yaşayamamak biraz buruk bırakıyor.
Cevap
6Cevap
Yaşayamadıkları
anıların yaralaması mümkün
yaşamak isteyip yaşamaya vakit bulamadıkların da..
insan birisine kavuşamayınca her şeyi yaralar aslında..
Bugünü yaralar insanı. Hem aklına gelen anıları, hem yaşayamadıkları, hem de bugün düşündükleri ‽
🤍
💜
Hayalini kurup yaşayamadıkları yaralar... O anılar ise birer cam parçası gibi batar.
Anılar güzel hatıralar değil midir? Bazen onunla geçirdiğin tek kötü bir anı bile şükür sayarsın çünkü bazen onunla anın olacak kadar bile yakın olmamış olabilirsin?
Orası öyle tabii ki. Anılar insanı mutlu eden bir detay. Ancak araya birtakım mesafeler girdiyse, ayrılık yaşadıysa insan o anılar hem mutlu ediyor hem de o anıları bir başkası ile yaşama ihtimali de cam gibi batıyor kalbine. O da yaralıyor insanı.
Yaşadıklarımız yetmiyor gibi yaşayamadıklarımızı da dert ediyoruz , derde aşığız resmen.
Her ikisi de yaralar ama anılar daha çok yaralar bence
Susarsak ay doğar konuşursak kıyamet kopar, ama birini seversek yuregimizden kan akar, sevdik olduk isyankar yalan dünya bize dar, paramız pulumuz olmasa da assslanlar gibi yüreğimiz var 🚬🚬🚬
İkisi de yaralar ama en çok yaşayamadıkları koyar. Bazen düşünür insan şu şu benim istediğimi yaşıyorda ben yapamadım diye. Kendini suçlar mutsuz olur ve kaderine küser
İkisi de çok yaralar da anılar insanı mahvediyor🥺
Yaşanması mümkünken yaşayamadıkları...
Yaşayamadiklari tabikide.. Anılar bir tebessümdur
Yaşamadıkları.
ikisi de hayatımı s.. geçti
Her ikiside bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?