Soyle bir ilişkim olsun benim de yardım edin pls abilerim ablalarim askolarim

Soyle bir ilişkim olsun benim de yardım edin pls abilerim ablalarim askolarim

Sevgilinin olması için ekstra bir şey yapman gerekmiyor. Bazı şeyleri zamana bırakmayı öğren. Kendin gibi ol her zmaan, pasif ve özgüvensiz olma. Sosyal ol. Manita yapmak için çabalama zaten elbet biri gelir girer hayatına
Sosyal derken tanıdıklarım var ama bar club falan takilmiyorum
Çekingen değilim ama insanlar sıkıyor beni bazen arkadaşım ve sevgilim yok
Okul online is yok şu an
Arkadaşlarımi sildim 0dan başladım hayata başka bir karakter yarattim kendimi buldum ama tam değilim şu an
Arkadaşlarım kıskanç egolu manipulatif ve rekabetci oluyorlar genelde
Sadece göstermekle kalmayıp, vermede cömert olacaksın. Kolay ulaşılır goruneceksin.
Erkekler zor kadını oynayan kasıntı, sorunlu tiplere bakmıyor artık. Kapiş?
Kapis Ben de öyle kızlara bakmıyorum hatta olduresim geliyor ama uyurken kiyamiyorum Ben ona neyse
Jsnsjjs
Bakireyim biraz nasıl desem nazimla oynasin vericem
Kızlara bakıyordum çünkü erkeklerden umudu kesmistim
Ama yani işte erkekler üzüyor herhaliyle
Eğer sevgili için arayış ya da bekleyiş içine girersen yalnış insanlara denk gelebilirsin. Zamana bırakırsan zaman içinde mutsuzluğa kapılabilirsin
Aşırı mutsuzum evet
Geçmiş olsun çevrende sana gerçekten ilgi duyan biri vardır diye düşünüyorum bence kafanı kaldırıp bakarsan belki fark edersin belki o hayalindeki kişi senin onun fark etmeni bekliyordur
Ayrıca varsa sosyal çevrende kuracağın etkileşimler yalnızlığını giderebilir
Cevap
4Cevap
Adım atanlara tanima yoluna gidip şans ver
Atan yok ama
Şöyle bir şey sordum kendimi daha iyi anlatigim bir soru
Arkadaşlarimi toksik insanlari gecmisi falan sildim? Uzun bir sure tek kaldim psikoloğa gittim? Şu an neyapabilirim? ↗
Ya, ilcam bide burada birini tanıdım konuşuyoruz ama ben uzaktayim ondan
23.23te bana çıkma teklifi etmen lazım canım
Kızlar hiç cekilmiyor be ablam
Tüh
Aynen denedim ergen hep ilgi masturbasyonu hep bunlar
Milflerle devam ben
Tavsiye ederim valla
İlgi rospi olan kişi ben olmalıyım çünkü
He sen de iylesin bby o zaman gerek yok omur torpuleri
Sende ilgi rospisi olacaksın aşko nazını çekecek birini bulursan yapış
Biz birbirimize rakibiz... 💋
Uf ya yoruyor o o ne öyle ergen ergen valla takilip gezip tozmak gibisi yok
Koç burcusun dimi sen de o kız gibi
Ben o kızım dermişim sjanjsja yok aşko ben başağım tabiki gezmeli görmeli sarılıp uyumalı kitap okumalı birlikte resim çizmeli tatile gitmeli film izlemeli en önemlisi ortak paydada buluşabilmeli sonra da beni ilgiye boğması lazım ki aldatmayayım
Askoo sen bensin
O olsa Ben okeyim de nerdeee hani ortada bir şey yok kız nasıl yapıyonuz bu erkekler kopek oluyor
Kaçan kovalanır aşko şimdi bu erkekler ilkel canlılardır. Avcı içgüdüleri hala var. Erkeklere anlayışlı olmayacaksın. Peşinden koşturacaksın. Erkekler böyle kadınları seviyor ben bisexüelim kadınlar boğunca canım birini seçiyorum. Aşk yalnızca bir kadınla yaşadım ama vakit geçiriyoruz işte hele cinselliğe de normal bakarsan köpeğin olurlar
Aşık oldum ben bir kıza hala bazen düşünüyorum onu ama işte cinsellik tam olmadı hafif düzeyde biseyler oldu
Erkekler şey diyo ama surunduruyorsunuz vs
Ben erkeklerle ciddi ilişki yapamam bilmiyorum yani hep aynı taktikle düşürüyorum 4/4 de olsa bi erkek kadın şefkati arıyorum duygusal olarak bağlanamıyorum yani
Burdan anlatılmaz o iş
Geçmiş konusunda sıkıntı yaşıyor olabilirsin
Özel olarak bakabilirsin
Sana bir tüyo vereyim ne sevgili ne de arkadaşlar bi b@ka yaramıyor. Zamanını boşa harcama.
Istiyorum gerçekten ya artık olsun 20senedir sapım
Erkekler ve kadınlar arasındaki en önemli fark nedir biliyor musun? Biz erkekler çalışırız, siz s*vişirsiniz, bu kafayla hayattan beklentin olmasın
Saçmaa ne alaka ben erkeği tavlamak isterim hep ama beni begenmiyoralr sanırım ya da basit duruyorum veya nebileyim
Çok boş olduğun için olabilir
Nasıl boş mesela
Yaz bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?