Güncellemeler
+1 yıl
Evinde tivibu var ben almıştım hayla aylık 45 tl ödüyorum Buzdolabını ben almıştım taksidini ben ödüyorum Babamı aldattığı adamla birlikte Oturup izliyolardır Kardeşimi götürdüm 4 gün önce Dedim uyduyu ver Kamu cezasını öde yoksa vermem kardeşimi umrunda bile değil şu an araba alabilecek durumda parası var yani ama ödemiyor beni düşürdüğü durumda umrunda değil Böyle giderse yakcam evini arabasını Sonrada kendimi asıcağım kamu cezasından dolayı kimse iş vermiyo Çünkü 2022 nin 3 günü başlıyacak 2
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yuh ya neler çekmişsin sen kardeş ya, iyi çalışmış çabalamışsın ama yaşıtların kızlar yazmıyor diye akşama kadar zırlıyor yorgan altında
Yaşıtlarımın Çoğunu Allah'a havale ediyorum abi zaten bana dert yananların Hiç birinin derdi yok Hiç biri çalışmıyor hepsi mal gibi canım sonra param yok diyor Onlarınki dertmi abi Yemin ederim yalanım varsa şerefsizim Allahım Kitabım olmasın telefonum yok 2 tane pantalonum var 2 side yırtık Bu arada Yardım Bekliyorum acındırıyorum diye yazıyorum sanmayın zaten burdan yardım eden olsada Kabul etmem Ama el elden üstündür belki çıakr yol gösteren olur bi tavsiye veren var diye yazıyorum
Yaşın genç çalışacaksın yine yardım seni kurtarmaz en az sana 200 bin TL lazım o da nerde pantolon falan önemli değil benim de çoktu şimdi az idare ediyorum eskisi gibi artiz değilim sadece, fazla takmayacan çalışıp cabalayacan olur insanın hayatında böyle iniş çıkışlar
Abi zaten çalışmak istiyorum Ama fırsat veren yok Usta belgem var aşçılıkta garson felamdemi lazım değil diye sordum Millete en sonunda kendimdende taviz verdim Ama bu kamu cezası tüm işlerin önünü kesiyor Annem saolsun.
Aynen o devletin suçu insanı çalışamaz hale getiriyorlar, millet 30 suç dosyasıyla etrafta dolanır ama sana bana en ufak şeyde böyle cezalar verri çalışamaz hale getirir maalesef bu böyle 4 sene nedir ya git durumunu anlat diyecem de gidecek bir yer de yok
Vallahi bilmiyorumda abi maske takıp varsa evinde parası çalmayı düşünüyorum Yoksa arabasını felam kaçırcam parçalarını satıp izimi kaybetcem Napıyim yani
Her şerde bir hayır var derler. Hepimizin çektiği elbet bir acısı vardır
vardırda abla Çaresi yok ki bunun
Yaptıkları yarına kalır ama yanlarına kalmaz. Dik dur kardeşim inadına. Kardeşin için
Abi çok yoruldum Tembel birisi olsamda bi şeyleri başaramasam razıyım her işe razıyken bile Tutunacak dal uzatan yok
İşte en büyük sorun bu zaten. Teksin kimsen yok bunu başarman lazım. Yaşın genç para yerine gelir sen yolunu çizzz
Abi param varken Yanımdan ayrılmayan Kardeşim Kardeşim diyen adamlar Yüzüme bakmıyor Yemin ederim önümden geçiyo Selam vermeyi bile çok görüyo Ya ben onlardan paramı istiyorum Yanımda olduğunuzu bari gösterin Zaten Kamu cezasından vs en çokta insanların bu haraketi koyuyor