Var mı Derdimin dermanı Bir çare?

Bu arada yaş kısmını direk üye olmak için salladım 21 yaşındayım Keşke 27 yaşına kadar Bu kadar dert çekseydim belki koymazdı Daha 7 yaşındaydım ikokulda arkadaşlarımdan ayrıldım 9 yaşındaydım Taşındık Arkadaşlarımdan ayrıldım 10 yaşındaydık ayrıldım 11 de ayrıldım 14 te ayrıldım Lisede beri sürekli taşındık Ayrıldım 11 sınıfta okulu bıraktım İşe başladım Motorsiklet aldım Aradan 1 sene geçti 2 ci motorumu Aldım Aynı sene açıktan liseyi bitirdim Kendime'de güzel bir bilgisayar aldım 1 sene bulaşık yıkadım 1 sene'de sabah çorbayı yaptım Öğlen garsonluk Ama artık 19 yaşındaydım ve Ustaydım Annem dedi oğlum sana Dükkan açalım Çıktım işimden açtık dükkanı Hem döneri astım hem kuryelik yaptım hem garsonluk Her işede koşturdum Sürekli müşterilerim oldu İşler güzeldi Aradan 1 yıl geçti Annem babamı sürekli müşterilerden biriyle aldatmış Yarınlarım Vardı benim Çaldılar Zihinsel engelli bir kardeşim var Benim Annem başka şehre taşındı Pişmanım dedi Birdaha asla Yapmiyacağım Affettim Hatasız kul olmaz dedim Kardeşim de onun yanında dedim Bir başına kimsesiz gariban kalır yapamazdı Yanına gittim Plise kalıp işi yaptım 15 gün boyunca kapıcı izine çıkmıştı Her molada kapıcılık yaptım param yoktu Tüm paramı anneme veriyodum Aradan zaman geçti bina kömür parası dedi kredi çektim ödedim Sadece 2 karton sigara parası aldım daha ellemedim Babamın yanına döndüm bi süre Annemi aradım Annem taşınmış Anneler günü hediyeside almıştım yOKLUK zamanımda Borç Harç denkleştirip öyle almıştım Annemi aradım dedi Taşındım bilmiyorum adresi ev sahibinden öğrenip atcam aradan zaman geçti atmadı tekrar istedim dedi elektirik faturası gelsin atıcağım Meğer oda Benle aynı şehirde'imiş daha önce babamı aldattığı adamla birlikte evlenmiş ve bir köyüne gelmiş Dükkanım tüm borcunu bana taktı Yaklaşık 30.000 tl Neyse Allah büyüktür dedim Kolları sıvadım Sadece kardeşim ve babam vardı Tüm akrabalarımla kavgalıydım Annemi kötületmiyordum Hatasız Kul olmaz diyordum tabi bu evlenmeden önceydi evlendikten sonrada biz sana dedik dediler Bişey diyemedim Beni tekrar utandırmıştı aradan zaman geçti Askerlik Emri geldi ASKERE GİTCEKTİM BEN HAYALLERİM VARDI ASKER'DE KALCAK VE ANNEMİN BABAMA VE BANA TAKTIĞI TOPLAM 60.000 TL Yİ ÖDEYECEK'TİM Çok geçmeden Mahkeme kağıdı geldi vergi kaçakçılığından Hakim sordu Oğlum hayırdır ne iş? dükkan benim üstümeydi ama benim değildi inandıramadım Kamu cezası aldım Bedeva camiler'de tuvalet temizletiyolarmış 2 yıl Günlük 4 Saat Mahkeme bittikten sonra Kalp krizinden Hasteneye gittim yaşadığım şehirde kalpten anlayan bi şey yok taa 80 km uzağa ambulansla götürdüler ölüyodum az kalsın Benim annem gençliğimi yaktı bu günümü hadi ordan yarının hayallerini çaldı Bana en büyük düşmanlığı annem yaptı Siz Şükredin kardeşlerim halinize. Geçen gün beni aradı kardeşimi almıştım bir süre dedi kimliği sen'de kalmış Ne yapcaksın sen kimliği dedim bez Yazdırcağım dedi Dedim ben alırım bezini Olmaz Araba alıcağım dedi Dedim araba alcak Paran varsa Ver Parayı ödiyim borcunu
Güncellemeler
+1 yıl
Evinde tivibu var ben almıştım hayla aylık 45 tl ödüyorum Buzdolabını ben almıştım taksidini ben ödüyorum Babamı aldattığı adamla birlikte Oturup izliyolardır Kardeşimi götürdüm 4 gün önce Dedim uyduyu ver Kamu cezasını öde yoksa vermem kardeşimi umrunda bile değil şu an araba alabilecek durumda parası var yani ama ödemiyor beni düşürdüğü durumda umrunda değil Böyle giderse yakcam evini arabasını Sonrada kendimi asıcağım kamu cezasından dolayı kimse iş vermiyo Çünkü 2022 nin 3 günü başlıyacak 2
Var mı Derdimin dermanı Bir çare?