Evleneli bir buçuj sene oluyor. Kaynanama yakın oturuyorum. Bir bebeğim oldu yeni benden çok sahiplendiler. Ben ilgilenmek sevmek istiyorum elimden aliyorlar kafalarına göre giyindiriyolar sinirim bozuldu kötü niyetleri yok belki ama ben rahatsizim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazen görmek istediklerinde bahane uydur gelemem şu işim var diye
Onlar geliyor ama genelde. Ben zaten pek sevmem gidip gelinmesini
Peki telefona bakmasan uyuyordum duş alıyordum falan desen ya da telefonu kapatsan bazen şarj bitmiş dersin
Ama evler aşırı yakın aramadan geliyorlar
Nereliler peki çok anlayışsız insanlar öyle şey olmaz herkesin kendine göre işi var
Samsun
Şöyle soylum bebek çok seviyorlar benden fazla ilgileniyorlar ben çocuğumu sevemiyorum yani o derece
Aslınds oranın insanı iyi derler tamam severler ama annede sevecek sonuçta peki senin ailen ne diyor
Ailem çok gelemiyor çünkü genelde gorumcemler oluyor evde
Çocuğu emzirirken yanimdalar bari o an rahat bıraksalar yeni doğum yaptım onlar bebekle ilgilendiler ben evi temizledim
Madem evi temizlesinler yardım etsinler ağrın sızın olur senin şimdi, görümcelerin bekar mı
Evet bekarlar
Senin evde rahat ediyorlar o yüzden sana kaçıyorlar onlar sigara içiyorlar mı ya da sevgilileri var mı
Kendi evlerinde rahatsız olacakları kimse yokki. Sigara kullanmiyorlar
Anne babasının yanında rahat edemezler sevgilileriyle konuşurken falan, eşin nerde çalışıyor ki evde olduğunda demiyor mu biz bugün başbaşa vakit geçiricez diye ondan yardım istesen yanlış mı anlar
Hayır babaları yok ölmüş. Annesi var sadece onunlada herşeyi paylaşıyorlar cekinmiyorlar yani. Eşime kalsa büyük bir ev alıp hep beraber duralım diyor
Anladım, eşin neden öyle diyor sizin yaşınız kaç başbaşa kalmanız lazım sizin şimdi
Ben 21 yasimdayim
Eşim 27
Kardeşlerini çok önemsiyor babaları olmadığı için kendisini onların babası gibi görüyor
Tamam o konuda haklı ama seni ihmal ettiğinin farkında mı peki
Bilmiyorum değil galiba 😒
Sen diyor musun peki bugün izinlisin yalnız kalalım diye ona
Diyorum ama o günde kızlar biDe oluyor. ya da o gece bizde yatıyorlar. Bebeğine yanlarina aliyolar
İyide bu çocuğu annesi babası sevsin biraz diye neden düşünmüyorlar çok düşüncesizler senin iyi niyetini kullanıyorlar resmen çok zor senin işin böyle
Evet 😔
Biz hep bu ani bekledik diyorlar çocuk olmasini
Bebek beni tanımıyor annesi olarak hissetmiyor çünkü daha çok onları görüyor
Beklediler ama sizde beklediniz sen onu 9 ay karnında taşıdın gece siz bakıyorsunuz bir şey olunca o çocuğun size ihtiyacı var anne baba olarak sizin kokunuzu alacak sizi tanıyacak ne saçma iş yapıyorlar öyle
Ben gerçekten bıktım usandım evlenmeseydim diyorum artık
Hak veriyorum sana baksana yaşadıklarına ne çocuğu sevebiliyorsun ne eşinle başbaşa kalabiliyorsun ne zaman evlendiniz ne kadar oldu
Bir buçuk senelik evliyim
Keşke biraz başbaşa kalsaydınız hemen çocuk yapmışsınız hayırlısı olsun artık olan olmuş
Eşim istiyordu 😔
Çok mu otoriter eşin
Yani evet
Ama evlilikte iki kişi karar verir sadece bi tarafa göre hareket edilmez ki bazen sende birşeyler söylemelisin yoksa öyle ömür bitmez
Söylüyorum ama beni umursayan yok
Ne demek umursayan yok sadece onun ailesi yok seninde ailen var aynı saygıyı onun aileside göstermeli sen onun lafına bakıyorsan oda senin lafına bakmalı evlisiniz siz iki taraflı bir şey evlilik
Evet öyle 😔
O yüzden bazen mesela tatlı dille onu bu konuda uyarabilirsin bence
İşte eşimi uyarsam kardeşleri var bilmiyorum ne yapicam
Kardeşleri var evet ama belki doğru anlatırsan anlayışla karşılar o yüzden diyorum
Benim anlatış bicimim kötü olabilir çünkü gerçekten aşırı derecede bunaldım sinirli oluyorum eşime patliyorum
Ama eşim bana diyorki beni araya sokma kendi aranizda halledin diyo bende bişey diyemiyorum kardeslerine
İyi de o onlarla kötü olmaktan kaçıyor Sen onlarla kötü olsan daha mı iyi yaptığı saçma ve anlamsız yani
İşte. Galiba evlenerek hata yaptim
Ondanda soğudun sanırım düşüncene bakılırsa bide yaşın daha çok genç sevgiliykrn nasıldı davranışları
Ya işte dedigim gibi eşimle sıkıntım yok o kadar asilmayacak sıkıntımız yok. Kardeşlerinin bu tavırları olmasa biz çok iyiyiz. Mesela trip atıyorlar abim bizle ilgilenmiyor diye neymiş eşim onları gezmeye gotureceknis bende bu konuda sinirlenince eşime patliyorum ama o da çok yüz verdi sonuçta babası degil
Anladım Aslında eş arayı bulsa çok iyi ama onlarla ilgilenmek için seni ihmal ediyor Keşke Hani biraz da sana kulak verse çok iyi olacak Sen bence onunla güzelce bir konuş tatlı dille kızmadan patlamadan sakinliğini koruyarak çocuğunun düşünerek
Tamam denicem çok teşekkür ederim bana o kadar zamanını ayırdın Allah razı olsun hakkını helal et ama iyi geldi konuşmak sağol gercekten 😊🌺
Rica ederim ne zaman ihtiyacın olursa kemdine ufaklığa iyi bak ☺
Teşekkür ederim 😊
Söyle sende bunu düzgğnce
Anlamıyorlar ki
Kocan ne diyo?
O genelde evde olmuyor. O bişey demiyor sen söyle rahatsizsan diyor. Kendi sakayla karışık yengeniz bunalmış az gidin falan diyor. Ama gitmiyorlar bide çocuğumu isiriyorlar her yeri kip kırmızı çocuğun
Yani bu durum kötü tabiki. Ama seni dinlemiyolarsa kocanın tepki koymadı gerekir
Evet ama çok düşkün kardeşlerine
İşte o sıkıntı
Evet
Yanii bi süre gidp gelmeyi azaltmayı dene?
İşte dedigim gibi ben gitmiyom. Bebek var diye onlar sürekli geliyor önceden bu kadar gelmiyorlardi
Habersiz mi geliyolar?
İstetsen detylı konslm bi?
Evet kapidayken ariyorlar
Nasıl yardım edebiliriz burdan
Akıl vererek canım
Allah affetsin
Nolduya
Yok bişi
takma sen onu