Tüylerle başım dertte yardım edin?

20 yaşındayım vücudumun heryerinde tüyler var kalçamda bile var çok fazla rahatsız ediyorlar beni kendimden tiksinmeme sebep oluyorlar hatta tüy demeyelim baya baya kıl çoğu yerdekiler. eldivenle alıyordum küçükleri almıyor epilasyon aleti denedim o da kıpkırmıźı yapıyor batık cıkartıyor ağda yaptım hem morarttım hemde daha fazla dayanamayıp acısına yarım bıraktım hamamotu tozu diye birşey duydum 3 aydır onu deniyorum ama o da kökten almadı kıllar sanki kırılmış gibi oldu karıncayağı diye birşey duydum araştırdım ama faydası olmamış çogu insanda lazer deseniz nişanlım izin vermiyor vücudumun kimsenin görmesine ama o da yüzümdeki ve ellerimdekilerden rahatsız oluyor diğer yerlerim kapalı zaten kırmadan söylemeye çalışıyor ama ben yinede anlıyorum istemediğini tüylerimi. benide çok istiyor yaza evleneceģiz onu istiyorum ama sırf bu yüzden yatakta onu mutlu edemem benden tiksinir diye korkuyorum onu geç ben bile vucudumdãn tiksiniyorum ama Rabbim verdi isyan etmekte istemiyorum yüzüm çok güzel tüyleri saymazsak fiziğimde öyle ufff ya bir tek sorunum tüüyyy!! Bana elimi vucuduma dokunduğumda pürüzsüz ve uzun sürede çıkan bir şey söyleyin bilen varsa lütfen artık psikolojim bozuldu iyice sevdiğim adamdan kaçmaya başladım bu yüzden
Tüylerle başım dertte yardım edin?