- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal, ancak 22 yaş altındaysan şu an anormal bir durum... fakat 2-3 sene geçtiğinde normal olur.
Erkekler genelde kendinden 3-5-10 yaş arası küçük olan bayanlardan hoşlanır vede bayanlarda bu yaş farkını normal ve olgunluk olarak bayda olmalı diye kabullenirler :) genelleme yok.
Erkekler , benzer olarak kendinden büyüklerdende hoşlanabilip evlenirler genellemeksizin :)02 Yorumla- +1 yıl
Ben 23 o 17.
- +1 yıl
Normal :) 17'de görüşürsünüz karşılıklıysa aşkınız... akabinde 25'li yaşlara gelmeden sevdiğin bay evlenirsiniz uyum ve esas sevgi evlenme isteğiniz varsa ilerliyen yıllar öncelikle senin yaşın itibariyle risk :( sevgilininde başka arayışlara girme adına seçeneklerinin çoğaldığı olgunluk ve yaş dönemidir bilgine.
En İyi Cevaplar
aşkın yaşı mı var
02 Yorumla- +1 yıl
Demi aşkın yaşı olmaz :)
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bir durum var , ben kendimden baya büyük erkeklerden hoşlanırım. Yani ayağı yere sağlam basan , işinde mesleğinde , karalı bilmem ne işte. Ama bazen oluyoki kendimden küçük çocuklarda , Allahım o çocuksu komik tavırlar , bıyık altından gülümsemeler , hafif utanma hareketleri falan içimi kıpırdatabiliyo. Ama sadece o kadar , aşık olacak boyuta gelmiyorum.
10 Yorumla
Bazi insanlar senden kucuk olabilir ama tam bir beyfendi hareketleri sergilerler konusmasi olsun karakteri olsun olgundur. Bu bir bayanin elbetteki hosuna gider canim ama ayni sey erkek icin soylenemez onlar genelde yasit veya kendinden daha kucuk birilerinden hoslanir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Normal aslında bende kendimden 6 yaş büyük birine aşık olmuştum. Oda bana aşıkdı gerçek yaşımdan daha olgun gösteriyordum diye. Gerçek yaşımı öğrenince ayrılmak istedi. Bence olur dedim Güle güle. İşin kötü yani ben ondan ayrıldıktan sonra kız kardeşi bana aşık oldu :) ona hiç bişey demedim ama ugrasmadim
010 Yorumla- +1 yıl
Ya gerçek aşksa zaten yaşa bakmazda. Benim asıl sorunum aynı binadayız ve babam bu çoçuğu çok iyi tanıyor.
- +1 yıl
Ya her yönüyle. Yani babam için oğlu gibidir çok iyi anlaşırlar..
- +1 yıl
Bilmiyorum. Duyguları bu yaşta karıştırıyorda olabilir. En yakın arkadaşımdan kıskanıyor. Beni kıskandırmak için olmadık şeyler yapıyor. Sonra sürekli bizim evin ziline basıyor. Kapıda göremesse iceriyi dikizliyor falan. Yani ama 17 yaşında insan tam düşünemez yani.
- +1 yıl
Ne bağlıyor hiç birşey. Yani yakışıklımı şaşalı bir yakışıklılığı yok. Neresine aşık oldum bilmiyorum. Birden oluverdi işte. Hiç beklemediğim anda..
- +1 yıl
Haklısın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha l*n hahahahah :DD:D:d benim hoşlandığım konuştuğum çocuk benden 9 ay küçük 1 yıl bile değil ben onu bile anormal buluyodum düşün aslında çok bişey yok ama bir yıl önde oluyodum sinirimi bozuyodu. Yinede belli etmiyodu ama şimdi bu durumda kendiminki çok normal gelmeye başladı hahahaha :D senden 7 yaş küçük biri ergendir sana göre çünkü sen 30 üstü değilsindir yani o çocuktur. Çok fazla. Erkek büyük olur ama bence kız en kötü 2 yaş derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hiç kalkışma böyle bişeye. çünkü o çocuk senden küçük olduğu için senle sürekli cinsellik yaşamak isteyecek, çünkü evlilik gibi birşeyin söz konusu olmayacağını bilecek. sende çocuğa aşık olduğun için dayanamayıp elbet birgün kendini teslim ediceksin ve bekaretinden olucaksın. bir erkek kendinden 7 yaş büyük bir kızla cinsellik dışında hiç bir nedenle beraber olmaz kolay kolay..
16 Yorumla- +1 yıl
Haklısın zaten ne olrsa olsun görmezden gelmeye çalışıyorum onu.
Cevap sahibi+1 yılen iyisi bence. liseli erkeğin koynunda bulabilirsin yoksa kendini :))
- +1 yıl
Evet oda var.
Cevap sahibi+1 yılseks söz konusu olduğunda kendinden büyük bayanlara karşı daha bir ilgi duyar zaten erkekler..
- +1 yıl
Ah erkekler hiç olgunlaşmazmısınız?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum belki seninki yaşına göre çok çok olgundur.
aşkla ilgili herşey normaldir. aşk akılla açıklanabilen birşey değil. gün gelir kendinden 20 yaş büyük birine de pekala aşık olabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru aşk ansızın gelen bir seydir.
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Geçen sene 17 yaşındaki bir kızı seviyordum :) ama kaşar olduğunu öğrenince, mecburen öyle birisiyle birlikte olamayacağım için vazgeçtim..
02 Yorumla- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın pekii.
Erkeklerin kızlardan büyük olması sorun degil. kızların erkeklerden aşırı büyük olması Anormal. Kızım aklında zorunmu var. İlk defamı böyle bişi oldu yoksa hep kendindne küçükleremi ilgi duyuyorsun?
04 Yorumla- +1 yıl
İlk defa oluyor. Yoksa ya yaşıtım ya da bir iki yaş büğüm oldu.
- +1 yıl
Yapma yapma. 17 yaşında bir genç ona göre şuanki durum çok şaşırtıcı ve heyecanlı. aşk sevgi falan umrunda degil. büyük ihtimal arkadaşları arasında hava atmak için bile kullanabilir yaş durumunu. bişey sorucam kendi yaşıtın ya da 1-2 yaş küçügün degilde neden o? büyük ihtimal liseli daha bu genç.
- +1 yıl
İşte bende soruyorum neden o aslında bakarsan dediğin gibi etrafımda çok kişi var ama kalp inatla onu secti bende anlamıyorum.
aşkta boy yaş ve kilo bunların pek önemi yok sadece sayıdır dense de evet önemi var 19yaşındayım 24 yaşında sevgılım vardı herşey çok güzelken sadece yaşım yüzünden ayrıldı arkadaşlarına söylemiyodu 19 olduğumu
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşla değil kalple alakalı ozaman o. Yani insan seviyorsa ne olursa olsun vaz gecmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalama ya bende 18 deyim 24 25 yaşndaki bir kızla aşk düşünemiyorum anlaşamayız birkere ablam gibi kalır o yanımda ne kadar olgun olsamda kafalar uyuşmaz imkansız o iş canım benim kızlar erkeklere göre daha erken olgunlaşıyolar zaten erkek sübyancılar bitti birde siz başladınız :D
00 Yorumla
+1 yılbir kere 18 yaşımdayken 30 yaşında bir kadına aşık olmuştum.. sevişerek evlenmeyi düşünüyorduk olmadı.. şimdi geldik 32 yaşına 18 yaşında bir kıza aşığım evlenmeyi düşünüyorum..
02 Yorumla- +1 yıl
Yani seviyorsanız birbirinizi kimse karışamaz buna yaşta engel olmaz :) mutluluklar size :)
- +1 yıl
sağol baba biraz karışacak gibi.. onay vermiyor pek..
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılolan o çocuğa olacak sana birşey olmayacak
yanlış yaptığını anlayınca çekeceksin kendini
o çocukta kıvranıp duracak00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. pedofiliye girmesin dikkat et. olmadı. ama muhtemelen 16-17 yaşında bir çocuk görmüştüm bayıldım resmen keşke küçük olsaydım demeden edemedim adas :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kız senin sevgilin vardı evlilik felan olayları vardı noldu?
Lütfen Aşk ı hoşlantı ile karıştırmayalım.. Aşk öyle bir duygu değildir.. sizinkisi sempati hoşlantı sevgi vs.. labilir ama aşk demeyelim lütfen..
00 Yorumlavarsayalım 23 yaşındasın 16 yaşındaki çocuğamı aşık oldun?
02 Yorumla- +1 yıl
17 ve ewet doğru tahmin.
+1 yılAbarmadığın sürece yaşın sorunu olmaz. 24 yaşındasın ama 9 yaşındaki birine aşık olman (örnek veriyorum) hastalık olur. Ama birşeyler yaşayacaksan çocuğun reşit olmasını bekle derim.
01 Yorumla- +1 yıl
Yakında reşit olucak.
cıktıgım oldu dalga hesabı ergenken oda. beğendiğim çocuklar oldu tip olarak ama hoslantı ask falan olmadı. ama olabilir askın yasla ne ılgısı var senin hoşuna giden odur kaç yasında olursa olsun o yuzdn rahat ol bnce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. 3 yaş kuçuktü bana inat olsun diye abi diyodu vazgeçtim bende :d
04 Yorumla- +1 yıl
Yok ya bizde öyle bir sorun direk tanıştığımıDan beri hep ismimle hitap eder.
- +1 yıl
Ama inatta insanı kendinden soğutur.
sen 23, o 17 hahah.. kendi ergenliğimi hatırlattı.
tabi ki de normal! neden olmasın?
mutlu ol ve mutlu et.. yaşayan birinin tavsiyesidir.02 Yorumla- +1 yıl
Saol moral oldu bu bana :)
Olabilir normal ama şunu unutma sen herzaman olgun düşünürken o senin 7 yıl onceki halin gibi düşünecek.
03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Ve hatta şimdiden öyle. Ben 7 yıl önce birini kıskandırmak için türlü türlü işler yapardım şimdi düşününce çok sacma ve komik geliyor ama şimdi o aynısını bana yapıyor.
- +1 yıl
Yani haklısın. En iyisi uzak durmak...
Aşkın Gözü kör kulağı sagirdir aşkın yeri zamanı yaşı. Olmaz
00 Yorumlavalla benmde oldu öyle bir ilişkim ama 2 yaş küçüktü gel gelelim anlaşamdk ayrıldık :D
00 Yorumla
+1 yıl18-24 yaşındaysan ortalama 21 yaşındasın desek (YÜKSEK MATEMATİK BİLGİMLE) 21-7 = 14 yaş mı
05 Yorumla- +1 yıl
zeka küpü
- +1 yıl
Hayır 23 ben 17 o.
- +1 yıl
@SanalKatliam bide 21-9 = 12 bunuda kimseye gösterrmem.
aman kimin kime napcağından banane ben matematik bilgimle hava atiyim şuraya diye şeettim - +1 yıl
:D cocuk belki fazla gelişmişse normal aşık olman ne diyek. d
- +1 yıl
normal normal tamam sübyancı D:
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılSen 20 yaşındaysan o 13 yaşındaysa anormalde sen 30 san o 23 se sorun olmaz keyfiniz bilir yani
12 Yorumla- +1 yıl
13 mü yok okadarda değil. ben 23 o 17.
- +1 yıl
Yine olmaz 17 yaşında cocuk gelişimini tamamlamış hangi kararı mantıklı olur ki onun Erkekler geç olgunlaşır vazgeç bu sevdadan
fotoğrafına göre yaşın muhtemelen 17 didir. bence 10 yaşındaki birine aşık olmak çok saçma hemen kurtul bu durumdan :)
06 Yorumla- +1 yıl
23 yaşındayım siyahlı olan benim :)
- +1 yıl
Hayır ben dadaşım :)
- +1 yıl
Neden sordunki :) gerci farketmez memleketin heryeri bizim :)
bence normal değil erkek içinde kız içinde anormal 1-2 yaş neyse de 7 yaş fazla çok fazla bence sadece hoşbulmuş da olabilirsin umarım öyledir..
01 Yorumla- +1 yıl
Hoşlantı değil keşke okadar basit olsaydı.
bilemiyorum tamamen bireysel birşey, kişi kendisi doğru buluyorsa onun hayatı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erkek için 7 yaş sıkıntı olmaz ama kız için biraz tuhaf bir durum diye düşünüyorum.
00 Yorumla18 yaşındasın 11 yaşın da keretaya annelik yaparsın.
05 Yorumla- +1 yıl
23 yaşındayım :)
- +1 yıl
Ya alakası yok var tabi ama bu tamamen kalple alakalı.
- +1 yıl
O 17 yaşında ama yaşıtlarından daha büyük gösteriyor. Bide kalbe söz gecmiyor ki ben istemedim kalbim sevdi.
+1 yılKendimden buyuk bayanlara cok fazla ilgi duyuyorum.. Asik olabilecegim bir tane ciksaydi kesinlikle ciddi dusunurdum. 2
00 YorumlaNormal bence askin yasi yoktur kelimesi bu yuzden ;) ne bilin gonul isleri hic akil sir erdirilmiyor ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Yani. Haklısın.
- +1 yıl
Bunu kafama not ettim kullanıcam saol:)
Kendimden küçüklerle dalga geçiyorum ben ya ne bileyim aşk meşk duygusu oluşmuyor. Ayrica -18 sübyancısın galiba.
03 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok sübyancılıkla onlar sapıklığa bağlayıp sürekli tekrarlıyorlar aynı şeyi ama benimki ilk defa oluyor.
- +1 yıl
Subyancılık bana ters yani ben daha buna nasıl aşık olduğumu düşünüyorum kendimi uzak tutuyorum ondan. Ha bide onu görsen demessin 17 diye çok olgun gösteriyor.
Normal en yakın arkadaşımın erkek kardeşi var ona aşık oldum o da bana aşık ama utanç biri kapalı olduğum için alismadi açık olsam isterdi diye vazgeçtim ondan
00 Yorumlaevet 5 yaş küçük birine aşık olmuştum ama çok güzeldi be :D bence yaş önemli değil sevdikten sonra :)
03 Yorumla- +1 yıl
Aşk güzel şey be. Her ne olursa olsun güzel.
- +1 yıl
Deniycem teşekürler.
İster inan ister inanma ama bu psikolojik bir sorun ablalıkla aşk ı birbirine karıştırıyorsun hiç sağlıklı değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. senın yaşın kaç çocuğun yaşı kaç aşkın yaşı yok tamam ancak durum biraz farklılık olabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Ben 23 o 17.
- +1 yıl
17 yaşındaki bir genç ne kadar cazip gelşiyor sana anlamadım 30 olsan o 20 lilerde tamam derimde çocuk resmen sence mantıklımı aşkın yaşı yok demiş bir arkadaş ewet yok ama aşkı ayaklar altına alırsanız ne olur sana söyleyim o çocuk büyür gözleri açılır seni ortada bırakır erkekler askerlikten sonra ki 2 yıl içerisinde gözü açılır hayatı tanır şu an o çucuga herşey topz pembe
- +1 yıl
Bende onu bildiğim için aramızda şu an bir sevgili durumu yok.
kendimden 10 yaş büyük birisinden hoşlanmıştım hatta isteksizce açılmıştım
02 Yorumla- +1 yıl
O ne dedi peki
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Sana "sevdiğim kız bana abi diyince" şarkısını armağan ediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ama o nun abla demeye hiç niyeti yokk :)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde sorun değil lakin, 24-7 = 17 reşit olmuyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Yakında olucakta ben zaten olabildiğince uzak duruyorum ne kadar mümkünse artık.
Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. ne yaptın sen ya... 1 değill 2değil 3 değil 7 ha vay arkadaş bizim zamanımızda kızlar kendilerinden büyük erkeklerden hoşlanırdı çıkardı
00 Yorumla
+1 yılyok. Daha çok yaş olarak büyüklere kapılıyorum. Yapacak bir şey yok artık. Olgun takıntısı var sanırım
10 Yorumla
+1 yılAsik olmak normal bir sey ama 7 yas kucuk birine asik olmak normal bir sey degil. Hayirlisi be gulum.
00 Yorumla
+1 yılCocukta ya saglam cene var ya da sen cok basit birisin.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var. Efendimizin ilk eşi ondan kaç yaş büyüktü. Budamı basitlikboluyor töbestafurlah.
- +1 yıl
Carpilacan kizim sen Peygamber Efendimiz S. A. V. mi kendinle nasil kiyasliyon simdi zamanla o zaman bir miydi bu durumun artik ozamanlar gibi normal karsilanmiyo
Peygamber Efendimiz S. A. V. in 3ten fazlada esi vardi muhtemelende sebebinide bilmiyorsunda simdi sevgilinle evlendikten sonra baska es getirmesine musade edermisin?
Erkek icin buyuk yasta birine asik olmak cok zor karsilik beklememek gerekiyor cogu zaman yasadigim icin biliyorum. Soruna gelirsek bence normal sayilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken öğretmenlerime aşık olmuşluğum var, onun dışında komşu kızlarına aşık olmuşluğum var ama tabii hepsi yaşça büyük insanlardı beni severlerdi :D
00 Yorumla bana sübyancı dedirtecek kadar küçük olmadıktan sonra çok önemli deil:)
00 Yorumla
+1 yılnormal olup olmadığına yaşını söylersen karar verebilirim.
00 YorumlaOldum ama kiz buyuk erkek kucuk olanlar az sayida sende onlardansin mutlu olacagna inaniyosan yasa hayatini:)
00 Yorumla
+1 yılsen kaç yaşındasın ki 7 yaş küçük?
ilkokula filan mı gidiyor? okumayı mı öğretecen ben anlamadım01 Yorumla- +1 yıl
17 yaşinda bende 23.
+1 yıl24 um benden 8 yas kucuk olsa 16 olurki o opusmeyi bile bilmez yok ya olmaz galiba ama 30 olunca 22 ile cikardim iyi olurdu :)
00 Yorumla
+1 yılHiç olmadım zaten çok aptal oluyor kızlar, hele bir de küçükse hiç çekilmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Kızlar o yaşta ergenlikvevreleri geciriyor o yüzden huysuz olurlar ama erkeklerde farklı olabiliyor.
- +1 yıl
25 yaşında ergenlerde var o halde :)
60 yasindaki adama benim 18 yasinda ruhum var kendimi genc hissediyorum deyince aradaki 42 yaşa kimse birsey demiyo ama
00 Yorumla
+1 yılAsk bu akada konar bokada. Onemli olan bundan sonra ne yapcagin. Bundan sonrasi adamligini gosterir
08 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonra ne yapacağım henüz bilmiyorum. Ama ne o kırılsın ne ben kırılıyım isterim.
- +1 yıl
Sevdigin kac yasinda acaba :D
- +1 yıl
Ben 23 o 17 .
- +1 yıl
Hic birsey olmaz ya akli basinda acil gitsin bnce
- +1 yıl
Öylemi yapmalıyım yoksa birazdaha beklemelimiyim?
- +1 yıl
Ya acil bnce yapmadiklarina uzulursun daha cok 1 kerelik dunya 2. Hak yok soyle gitsin hem kucuk degil akli basindadir
- +1 yıl
Saol ya söylediklerin için :)
- +1 yıl
Onemli degil
genelde kendimden 6-8 yaş küçük kızlarla çıkıyorum.. hiç yaşıtımla çıkmadım inan..
05 Yorumla- +1 yıl
Bende hiç benden küçük biriyle çıkmadım ilk olucak.
- +1 yıl
Abla demiyor zaten de.
- +1 yıl
İnşallah :)
Ben genelde kendimden büyüklere bakıyorum sebebini bilmiyorum ama benden küçükler ilgimi pek çekmiyor gibi :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 6 yaş küçük birine aşık olmuştum ergen çıktı yollar ayrıldı ah laz kızı ah :)
04 Yorumla- +1 yıl
Laz kızları güzeol olur akıllı olur ama ergenlik evresine denk gelmişsin sen. :)
- +1 yıl
Tipe takılmıyorum insan dı kendisi allah yolunu açık etsin ben evimin kadını yapacağım diyordum olmadı malesef.
- +1 yıl
Allah kaderimize kimi yazdıysa eninde sonunda o oluyor.
- +1 yıl
Kesinlikle o yüzden çok fazla önemsemiyorum bekleyelim görelim kısmetimizi.
+1 yılHiç Aşık olmadım sadece 1 kere o da aşk değildi heralde..
02 Yorumla- +1 yıl
Aşk güzeldir ama doğru yerde doğru insana :)
- +1 yıl
Belki bir gün..
Ben de kendimden 7-8 yaş büyük birine aşık oldum napcas? :(
04 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın sen?
- +1 yıl
Aşkın yaşı yoktur be ablacım. Bende hep kendinden küçüklerle çıkanları anlamazdım. Ama şimdi aynı duruma düştüm. Dikkat et genede herşeye rağmen. Ne olur ne olmaz. Güvenmelisin önce ona.
+1 yıl18-7=11
Yazıyla "onbir"
Hecelere ayıralım on bir
Harflere bölelim o n b i r
Onun kamışa su yürümemiştir henüz;)))02 Yorumla- +1 yıl
Ben 23 o 17 yaşında.
- +1 yıl
Farketmez
+1 yılaslında hiç de normal değil sadece ergenliğinden kaynaklanıyor kanki :)
00 YorumlaYok benim 1 yas küçük tip bana baya asıktı hep peşmdeydi :D
00 Yorumla
+1 yılBen olmadim ama benden 6 yaş kucuk biri bana oldu. Ben 27yim.
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat