Aramız iyidi flörtleşirdik sonra baktım bazı hareketleri hoşuma gitmedi ve umursamamaya başladım kendiside bunun farkında bunu bir kaç kez dile getirdi ve kendisinden uzaklaştıgımı bile bile sanki hala koşuyor peşimden sürekli fırsat bulunca konuşmaya calışıyor bana bugün yanımdan geçerken ben kendisine bakmadım kısa bakışır gibi olduk ve hemen önümü döndüm ve bana artistlik yapma dedi bununla ne demek istedi ben neyin artisligini yapıyorumki işimi yapıyordum gayet normal bahanelere sığınıp sürekli konuşmaya konu bulmaya yanıma geliyor ısrarla derdini anlamıyorum biri umursamazsa ilgi duymasa sende hani anlayıp uzak durursun ama bu cok farklı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Amma umursamamışsın. umursamadığının farkına varmasını umursuyorsun. Gerçekten artislik yapma
Ya ne diyorsun sen ya ne alaka adam kendi gelip bana sürekli neden böylesin falan vs vs seyler diyor farkinda sonucta dimi ee ozaman neden sürekli sorup peşimdeki?
sen kız sana yüz vermediğini anlayınca hemde bide üstüne sen sorunca ve kız hala aynıysa o kızın peşinden gidermiydin?
Giderim ulaşamadığımızı hep bişe zannederiz. Ulaşıncada aaa buymuymuş deriz
Ee napcam ben ozaman yani cok saçma geliyor bana biri beni umursamayacak takmicak bende onu umursamam takmam geçer giderim ilk defa gördüm böylesini peki napmam lazım umursamak mı zorundayım vazgecmesi için? Ama bunuda isyemiyorum niye o vazgecsin diye öyle davraniyimki
Havalı oluyo işte. Öbür türlü düşünsene her ilgi duyana kendini kaybettiğini
Yani adamın şuanki derdi hırs mı hani bu beni nasıl umursamaz gibimi düşünüyor? Nasıl peşimden koşmaz
Sen öyle değildin başlarda umursamazı oynayıp bişeler olduğunu farkettirdin. Herkese olduğun gibi ona olmazsan zor bırakır
Ama normalim selam veriyorum gayet gülüyorum diğer normal insanlara nasılsam onada öyleyim ama daha fazla istiyor sanmi o eski zamanı istiyor ama bende onu yapmak istemiyorum kendisine ne soğuk yapıyorum nede cok sıcak merhaba derim arada normal sohbet ederiz ama sanki bununla yetinmiyor
Sen galiba daha iyi anlarsın derdi ne sadece bir hırs ve ego uğruna bunu yapması canım geliyor bana hani boşuna yoruyor anladınmo ne demek istediğimi eskisi gibi olmak istesem olurum bunu anlaması lazım ama olmuyorsam demekki istemiyorum zorlamı
Nebiçim konuşuyorsun falan de konuşma de artislik ne de
Yani dediklerini tersliyimi hep
Çok terslemek te bişeyler olduğunu düşündürür. Ya onu tuhafiyedeki hatice teyze neyse öyle görmediğin sürece zor. Bütün planlar boş
Of of napcam ben ya
Al iste etkilenmiceksin. Dedikodu yay rahatsız ediyo diye
Peki bu bana artislik yapma dedi ya bununla ne demek istedi ne artisligimi gördükp sorun ne biliyormusun onun kafasında ne geçiyor bilmiyorum bilsem zaten ona göre hareket edicem dedikodu yayarsam bende rezil olurum iş ortamı iyi olmaz
Yoo rahatsiz eden o sen ne rezil olcan. Ama egilip bukulursen yipranirsin. Biraz cirkef ol hem digerleride kadin erkek ayagini denk alir
He bide onun dusuncelerine kafa yormanin faydasi yok. O senin dusunceni umursuyo mu. Sen yap o dusunsun.
Tamam sert olcam yeri geldiginde peki sence bunu anlarsa geri cekilir dimi benim anlamadığım şu var birde neden kendisini bana bukadar begendirmeye calışıyor bukadar önemlimiyimki caba gösteriyor ben neden kendisi beni begensin beni havalı bilsin vs vs egosuna girmiyorum bu erkeklerde mormalmi? Ya erkek kafası cok farklı sanki bziler gibi degilm
Napiyo ki begendirme konusunda kendinimi ovuyo
Hayır övmüyo cabaldığını görüyorum insanların yanında diyelim bişeyler konuşuluyo para sorun değil diyo sürekli şovlu hareketler veya bişeyler getiriyor benim oldugum zaman digelim sonradan geldim aa size bunuda anlatacaktım va vs diyor ya da benim oturdugum kişilere uzaktam böyle konuşuyor napıyorsunuz vs vs gibi hep böyle bi hareketler bana hep takılıyor zaten güldügüm için teşekkür etmeler falan canım canım şeyler işte
Sacma sacma canım canım degil neden sacma canıma dönüşüyor otomatikmen anlamadım
Aklini almisin iste ne istiyosun mesafeli mi yilismamasi mi fazla. Hoslanmadigini anlarsa yapmaz. Ama hoslaniyorsan baska
Ozaman tek care var benim inceden böyle sert davranmam ozaman kız istemiyor diye anlar
Ben istemiyorum istesem zaten bu soruyu niye soriyimki kendimi geri cekemzdim ama istemiyorum bukadar basit
Bence gercekten umursamaman ilgilenmemen. ya da kanka muhabbetine gir direk bitir. Off bi herif var de napicam de o sariysa esmer de
Ama flortlestin basta sonra itici mi geldi bunu once cozmek lazim
Aynen öyle oldu
ya da onu kolay gordun sarmadi mi
Kolay degil sevdim cok sevdim hatta aşık gibiydim öyle diyim sonra ben fark ettimki sanki bu capkın ve bi kıza daha öyle sanki o kız yanındayken hareketleri bana karşı soğuktu farklıydı kız yokken farklı ben onu fark ettigim an hemen bitti içim sanki soğudu dahada aynı ben olamadım
Vaav iyi yakalamissin allah korumus
Aynen şimdi o bunu tabi bildigimi bilmiyor ondan şaşırıyor ama aramızda ilişkide yoktu biliyomusun adama me diyebilirimki neyin tribinş atim şimdi onu desem sanacaki kıskanıyorum falan ama soğudum konu o degil diğer kızla başarılar sorun şu ki o kız var ve kendisi hala devam ediyor ve bu beni sinir ediyor bide şunu anlamıyorum olmasa anlardım ama var yani takıldıgı biri benden ne istiyor veya daha doğrusu bu nasıl yürekki ikimize birden yürüyor
Belki buda plani hem seviyo oyle seyleri hemde sinir etmek icin karsinda yapiyo gizli yapmiyo
Bilmiyorum bende anlamıyorum
Direkt rahatsız olduğunu söylemen daha rahat olmaz mı.
Ama iş yerinde işte öyle kötüde olmak istemiyorum kafamda karışık nasıl cözecegimide bilmiyorum