Hayatıma yeni giren kişi?

Daha 1 ay olmadı öpmeye sarılmaya çalışması yok evine davet etmesi kahvaltı hazırlayıp beraber dizi film izleriz demesi birlikte uyuyalım demesi kokunla koynumda uyumak istemesi bi de rahat ol diye bunlar yanlış şeyler değil bi de çevresinin geniş olması kız arkadaşlarının olması içlerinden birine çok fazla değer vermesi kızın adı hilal omuzun ağladığı dertlerini sırrını paylaştı kardeş gibi gördüğü kızmış güya evine çağırır annesiyle çay kahve içerlemiş bende kıskanç bir insanım bir erkeğin yakın kız arkadaşı olması bana ters geliyor gevşek ve rahat bir kız değilim benim bu zamana kadar kardeş ayağı normal erkek arkadaşım bile olmadı samimiyet kurmadım öyle evime falan çağırmadım ben kimseye güvenmem bana dedi hayatıma sonradan giren kimse için arkadaşımı hayatımdan çıkarmam ona ihanet edemem dedi ki kızında 1 yılı aşkındır sevgilisi varmış ben dedim o kimse dediğin ilerde senin herşeyin olursa yinede yapmazsın değil mi dedim o da evet dedi hayatımdan çıkarmam dedi ben dedim bir hilal Ayşe Fatma etmezmişim onu anladım dedim yerimi çok iyi biliyorum dedim o da sadece sen değil kimse etmez dedi beni çok kıskanç olmamla suçladı arkadaşını anlatınca tripten tribe giriyormuşum normal karşılayacakmış yani karışamazmışım o kadar ağırıma gitti ki yol verdim sorsan bana değer veriyor sevgiyle bakıyordu amacı meğer başkaymış sizce?

Hayatıma yeni giren kişi?