Yeni tanıştık 15 gün oluyor önceleri iyi guzel konuşuyoruz pubg oynuyoruz sonra sıkılıyorum gidiyorum diyorum instadan ona yazıyorum bakmiyor ve bide şunu öğrenmiş bilmiyorum ne kadar doğru uyuyakaldım , bildirim kapalıydı geceleri rahatsız etme modu acik bende diyor telefonu iphone bu arada ben ertesi gün olup umursamayınca özürler diliyor gerçekten çok yorgundum uyuya kaldım diyor vs her zaman değil tabi dün mesela güzel konuştuk geceye kadar ama bu sefer o saat akşam 22 de yok oldu yani ben pubgden çıkınca ona mesaj atınca cevap vermedi daha? Bu ne ayak size soruyorum uzun oldu kb?
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu yardımcı olacak
Güncellemeler
+1 yıl
yardım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aynen kanka, bazen insanlar böyle garip hareketler yapabiliyor, özellikle tanışma süreçlerinde. PUBG'de iyi anlaştığınız halde birden ortadan kaybolması ve mesajlarına geç dönmesi kafa karıştırıcı olabilir. Belki gerçekten bahsettiği şeyler yüzünden seni ihmal ediyor olabilir. Bir yandan da birini tam anlamıyla tanımak 15 günde zor, zaman tanımakta fayda var. Sen biraz daha rahat ol ve kendi oyun keyfine bak, böyle şeylerin kafanı fazla kurcalamasına izin verme. PUBG'de takılmaya ve yeni oyunlara devam et, keyfine bak 😉🎮.