Hayatımda yeni birisi var ama?

2 aydır konuşuyoruz onun bana ilgisi ilk günden beri vardı o kadar naif o kadar düşünceli birisi ki bana karşı bunca zaman galiba isteyipte bulamadığım birisiydi aynı burcumuz o kadar aynıyız ki birbirimizle herneyse. şu an bedellide yeni sevgili olduk sayılır o bana ilk günden beri flörtcene yaklaşsada 🥰 Haftaya felan gelicek konuşurken seninle uyumak istiyorum kokunu içime çekerek dedi ondan sonra böyle fırsatımız olmaz mı felan dedi en başında bunları söylemeden yanlış anlamandan cok korkuyorum dedi. Evde baş başa olalım birşeyler alalim evde olalım seninle uyumak istiyorum yiyelim içelim yemek yapalım oturalım uyuyalım dedi gün boyu beraber gecse güzel olmaz mı dedi. İçinde bir kötülük sapıklık olmadığını biliyorum tabi diceksiniz 2 aydır ne kadar tanıyorsun. Ama insan bazen hisseder ya ve benimle yaşıt kız kardeşide var. Herneyse 2 ci defa dedi uyucakmiyizz diye bende tam olarak ne evet ne hayır dedim onunla baş başa vakit geçirmek isterim ama yanlış anlamasından korkuyorum. Çünkü bana instagramdan yazmıştı ben ilk basta ters cevap vermiştim. Ve buluştuğumuzda birazda hoşuma. giden buydu dedi direk biraz tepki vererek konuşmandı dedi aslında böyle biriside değil ama bu demesinden sonra soru işareti oluştu acaba gitsek mi gitmesek mi
Hayatımda yeni birisi var ama?