Aşk İlişkileri Her kavgadan sonra sevgilinizin karşı cinsle takipleşse ne yapardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşımla her küstüğümüzde karşı cinsten kişileri ekliyor amacı nedir sizce Güncellemeler+1 yıl güncellll Her kavgadan sonra sevgilinizin karşı cinsle takipleşse ne yapardınız? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hâlâ ergen ergen hareketler yapan var mı ya? Çocuk büyütme bence git ayrıl şundan. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl konuşmuyoruz ayrıyız şu an en son abuk subuk konuştu durup dururken suçlu hep benmişim gibi bende arayıp sormuyorum Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl Suçluluk psikolojisi yaratmaya çalışıyor işte. Yorumla Soran +1 yıl aslında bir kaç defa bitirdik ama sonra geri döndü biraz zaman geçtikten sonra yine eski haline geri dönmeye başladı ve biz ne zaman konuşmasak aynı şeyleri yapmaya başlıyor Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saçma sapan davranıyor çocukça 0 4 Yorumla Soran +1 yıl çocukça hareketler zaten bir kere uyardım aslında saçma bir cevapla geçiştirdi şimdi yine aynısını yapıyor Yorumla aichaa +1 yıl Öyle insanları bırak da büyüsün Yorumla Soran +1 yıl sorsan olgun bir insan karşıdaki insanda olgun olmasını bekliyor ama her kavgada böyle yapması itiyor beni Yorumla aichaa +1 yıl Haklısın Yorumla
Zombie17 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. S et eklesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl konuşmuyoruz yine en son abuk subuk konuştu durup dururken bende arayıp sormadım Yorumla Zombie17 +1 yıl boş ver ayrıl devam et Yorumla Soran +1 yıl haklısın en iyisi dediğin gibi yapmak Yorumla
Emirpoyrazoglu Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ayril birak ya ergen ergen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl konuşmuyoruz yine en son abuk subuk konuştu durup dururken bende arayıp sormadım Yorumla Emirpoyrazoglu +1 yıl tamam iste ergen uf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hâlâ ergen ergen hareketler yapan var mı ya? Çocuk büyütme bence git ayrıl şundan.
konuşmuyoruz ayrıyız şu an en son abuk subuk konuştu durup dururken suçlu hep benmişim gibi bende arayıp sormuyorum
Suçluluk psikolojisi yaratmaya çalışıyor işte.
aslında bir kaç defa bitirdik ama sonra geri döndü biraz zaman geçtikten sonra yine eski haline geri dönmeye başladı ve biz ne zaman konuşmasak aynı şeyleri yapmaya başlıyor
Saçma sapan davranıyor çocukça
çocukça hareketler zaten bir kere uyardım aslında saçma bir cevapla geçiştirdi şimdi yine aynısını yapıyor
Öyle insanları bırak da büyüsün
sorsan olgun bir insan karşıdaki insanda olgun olmasını bekliyor ama her kavgada böyle yapması itiyor beni
Haklısın
S et eklesin
konuşmuyoruz yine en son abuk subuk konuştu durup dururken bende arayıp sormadım
boş ver ayrıl devam et
haklısın en iyisi dediğin gibi yapmak
Ayril birak ya ergen ergen
konuşmuyoruz yine en son abuk subuk konuştu durup dururken bende arayıp sormadım
tamam iste ergen uf