Belki kuzeninle konuşuyorsun, belki bir arkadaşınla konuşuyorsun, belki yardıma ihtiyacı olan bir insana yardım ediyorsun o an ama sevgilin seni dinlemeden, anlamadan, direkt olarak yargıtay başsavcısı unvanını taşıyan insan edasıyla yanınıza gelip ilişkimiz bitti diyip üstüne bir de tokat atarsa ya da atmasın sert ve sinkaflı, argo cümleler kursa tepkiniz ne olurdu? İkinci senaryo ise sizi seven karşıt siz size sinsi bir oyun kurup merhametinizi kullanıp yardım istedi sizde yardımına gittiniz ve o an dudaklarınıza yapıştı ve o saniyede sevgilinizin de orada olmasını sağladı. Amanın amanın gel de sevgiliye bu durumu anlat demi. Şimdi bu noktada neler yaparsınız? Açıklama yapmaya mı çalışırdınız yoksa bana güvenmiyorsan hadi kapı orada mı dersiniz?
Sevgiliniz sizi karşı cins ile "yakın bir halde görse" ve ön yargılı bir şekilde ilişkimiz bitti dese ne tepki verirdiniz?
Gidene yol açık bazı insanlara ne anlatırsan anlat ne yaparsan yap anlamıyor ve sabit fikirli oluyor. Bu çok yorucu bir süreç ben inatçıyım ama karşımdaki anlamayacak kapasitede ve boş karaktersiz olunca çabalar çöp oluyor. Onun için sallamamak lazım. Yol verip duyguları gömmek üstüne toprak atıp ölmesini beklemek en doğru karar olur.
İlk durumu düşünecek olursam, anlamadan dinlemeden beni yargılamasını istemem. Fakat direkt olarak gözden çıkarıyorsa zaten bunu aklına koymuş bu da bir bahane olmuş diye düşünürüm. Çünkü beni tanımış olması gerek. Asla hayatımda bir erkek varken başka bir erkeğe düşündüğü gibi yaklaşmak. İkinci ihtimale gelirsek, dudaklarıma yapışacak kadar sınırıma hiçbir erkeğin girebileceğini sanmıyorum ama varsayalım oldu. O zaman sevgilime kesinlikle açıklama yaparım. Çünkü empati kurulunca bile çok mide bulandırıcı durum.
Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gönderme bir yere Sarıl bana kal biraz öyle Dur biraz öyle sus biraz öyle Soluğun yerine beni al içine Verme geriye kal biraz öyle Ah ne yangınlar delilikler içimde Öyle durma beklemek yerine Bir sevda türküsü sadece iki hece Bir bilmece gecelerce Bir bilmece saatlerce . . .
İnsanlar konuşarak anlaşır hocam. Ben zaten kuzenlerle bile mesafeli biriyim. Benle konuşurken yabancı gibi davranmalarını sağlarım. İyilik yapıyorsam da birine kimse bilmez. Çünkü bir elin verdiğini diğeri görmez.
Artık kimseye açıklama falan yok, kendimi paralayamam “hee yavrum aha kapı orada bye bye” modundayım :D çok meraklılar saçma sapan insanların dolduruşuna gelip sevgili yargılamaya veya gördüklerini farklı yorumlayıp sevgilinin sözüne itimat etmemeye. Bana güvenmeyen insanlarla ne arkadaş nede sevgili olamam.
Kuzenlerimle veya yakın arkadaşlarım dediğim insanlarla farklı bir şey olacağını düşünürse zaten durmasın hayatımda. Bir nevi hakarete girer bu. Sevgilim varken, başkası ile yakınlaşacağımı düşünmesi bile küfürdür.
Bana güvenmiyorsa bir ilişkimizin olması saçma değil mi zaten, bitmesi en iyisi. 2. Olarak da, kendimi anlatmaya çalışırım tabii ama inanmazsa da bir şey demem, sonuçta gözü var ben karşımdakine, o hareketi yüzünden tepki gösteriyorsam işin içinde bir şey var demektir, bunu göremiyorsa ayrılmamız en iyisi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim yok ki Sevgilim sandığım kişi vardı meğer sorunları varmış artık birer iki medeni insanlar gibi ayrıldık bitti birbirimizi artık dusunmuyeceğiz yarım kaldık ikimizde birbirimizden ilgimizi tamamıyla kestik bizi anlayacak insanlarla vakit geçirmek en doğru karar,,
Nereden baksan elde kalır bi durum ama Benim ona karşı verdiğim güveni bileceği için ne olursa olsun yalan söylemeyip doğruları söylücemi bilirse bana itimat eder Durumu açıkladığım da inanır bana
Ben kimseyle öyle yakınlık kurmuyorum hiç erkek arkadaşım da yok, kuzenlerimi tanımam bile. Oldu da yanlış anladı bitirdi yapacak bişe yok. Biz gideni uğurlamaya alıştık zaten 😂
Yakın durum dediğin nedir? Bir duygu falan varsa, başka anlamda yakın durum varsa ben de olsam bitirirdim. Ama öyle yanında durman olursa önce nedenini ve kim olduğunu öğrenirim. Tanımıyorsa ve nedensiz ordaysa yine söylüyorumm bitirirdim.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz sizi karşı cins ile "yakın bir halde görse" ve ön yargılı bir şekilde ilişkimiz bitti dese ne tepki verirdiniz?