Sevgiliniz sizi karşı cins ile "yakın bir halde görse" ve ön yargılı bir şekilde ilişkimiz bitti dese ne tepki verirdiniz?

Belki kuzeninle konuşuyorsun, belki bir arkadaşınla konuşuyorsun, belki yardıma ihtiyacı olan bir insana yardım ediyorsun o an ama sevgilin seni dinlemeden, anlamadan, direkt olarak yargıtay başsavcısı unvanını taşıyan insan edasıyla yanınıza gelip ilişkimiz bitti diyip üstüne bir de tokat atarsa ya da atmasın sert ve sinkaflı, argo cümleler kursa tepkiniz ne olurdu? İkinci senaryo ise sizi seven karşıt siz size sinsi bir oyun kurup merhametinizi kullanıp yardım istedi sizde yardımına gittiniz ve o an dudaklarınıza yapıştı ve o saniyede sevgilinizin de orada olmasını sağladı. Amanın amanın gel de sevgiliye bu durumu anlat demi. Şimdi bu noktada neler yaparsınız?
Açıklama yapmaya mı çalışırdınız yoksa bana güvenmiyorsan hadi kapı orada mı dersiniz?
Sevgiliniz sizi karşı cins ile yakın bir halde görse ve ön yargılı bir şekilde ilişkimiz bitti dese ne tepki verirdiniz?
Sevgiliniz sizi karşı cins ile "yakın bir halde görse" ve ön yargılı bir şekilde ilişkimiz bitti dese ne tepki verirdiniz?