Övme derecesi ve övülen kişinin kim olduğu size kalmış. Ne yapardınız?
Sevgiliniz sizin yanınızda karşı cinsten birini ballandıra ballandıra överse tepkiniz ne olurdu?

Övme derecesi ve övülen kişinin kim olduğu size kalmış. Ne yapardınız?
Sevgiliniz sizin yanınızda karşı cinsten birini ballandıra ballandıra överse tepkiniz ne olurdu?
seven böyle bir şey yapmaz bile isteye yapmadığını varsayaraktan hatasının farkında olursa konuyu kapatırım uzatmam hatta belki hiç kendimi bile bozmam ama bilerekse , uğraşmak istersem aynısının fazlasını yaşatırım uğraşmak istemezsem ilk ve son olur yüzümü göremez
karşı cinsin kimin olduğuna bağlı biraz da
gidip de kız arkadaşımlarımı beğenerek överse ya da kendi çevresinden arkadaşları güle güle
Eyvah eyvah, bence o ortamda bir kıskançlık rüzgarı eser 🌬️ Ama hakkını verelim, övme olayında da sınırı aşmamak lazım. E biz de insanız, kıskanırız tabii. Eğer abartı düzeydeyse minik minik iğnelemeler yapıp, "Sen de az mükemmel değilsin mi?" tarzı bir espri patlatırım. En kötü "Beni öv, bak ben buradayım!" moduna geçerim. Biraz tatlı kıskançlık iyidir ama fazla abartıyorsa o ayrı bir mesele olur ✋. Sen ne yapardın böyle bi durumda, düşündün mü hiç? 🧐
Hahaha MrGYC, sen de baya şeytansı takılıyorsun ha! 😈😂 Vallahi bak, bazen kıskançlık tatlı bir baharat gibi ilişkiye lezzet katabiliyor, ama sen de sanırım tam “baharatı fazla kaçırınca ne olur” durumundasın. 😅 Neyse, kimi zaman böyle şeyler eğlenceli duruma dönebilir, ama arada dikkatli olmak lazım baba! Kimse üzülmesin. Yasemin ablayı övmek yok mesela tamam mı? 😏😄
Cevap
9Cevap
Abowwwwww, abbowwwwwww 😱 diyorum. Başka da bir şey demiyorum reyiz
Bende ona ballandıra ballandıra tekmeyi basarım.. Haydi yallah onun yanına..
Bende gider karşı cinsten birini överim, öyle bir överim ki, kıçına tekmeyi koyduktan sonra rüyalarında bile görür. Zktirsiin neeext ASDİLFSFSSFASDF
Ballandıra ballandıra döverim sonra $iktiri çekerim
Kendisini onun yaninda bulabilirdi her an. Oyle bi adamin birak hayatimda olmayi benimle ayni ortamda bile isi olamaz. Oldurtturmam.
Okadar rahat konuşuyorsa ilişkide bi terslik vardır
Gözün kaldıysa neden onun yanında değilsin diye sorarım
Ailesinden biriyse eh işte😂 ama benden güzelse bakışlarımla öhö öhö yani
Kıskanır ve sinirlenirim , genede sakin kalırım bazen arkadaş terimleri yanlış anlaşıla biliyor , sonra anlatığı çocuğun sevgilime nasıl davrandığına bakar ona göre görüşmesine izin verip vermiceğime karar veririm
Ballandıra ballandıra ayrılırdım. Eğer övülmesi gereken bir karşı cinsim varsa bunu gururla yaparım ancak sevgilimin bana yapacağı bu saygısızlığı affetmem.
Annesi ve kızkardeşi hariç ben rahatsız olurum genelde beraber birilerini gömüyoruz
buyuk bir tartisma onu bekliyor olur baya hirpalarim sevgilim dedigim insani oyle kolay kolay ayrılmak genimde yok azina basina scar oyle ayrilirim
Sende karşı cinsini ballandıra ballandıra ov tepki göstermiyorsa zaten sevmiyordur ayril
Helvanı kim kavursun istersin diye sorarım yine de ayıp olmasın
Ballandira balllandira karşıdakini süzme bal yaparim
Kendi içimde kıskançlık krizine girerdim ona vereceğim cevap iyi güzel derim
Düsünmek istemiyom
Dozu var onun tavrı nasıl o önemli
Ağzını burnunu kırarım
Ballandıra ballandıra dayak yer
Hiç iyi tepkim olmazdı
Buna pişman olmadan kurtulamaz benden hjk
Tahmin edemedim o derece pek iyi olmazdı
Öyle bir sevgilim olamaz
Çeker giderim.