Şu anda hoşlandığım kızı liseden beri tanırdım, o zamanlar içe kapanık utangaç bir kızdı bu yüzden de ilişki yaşayamadık. Aradan 9 yıl geçti sonra tekrar karşılaştık. Benim bi başkasıyla 8 yıllık bi ilişkim vardı. 17 ay önce bitti. Hoşlandığım kızın ise daha kısa süren bir ilişkisi olmuş çocuk ümit verip kandırmış kızı. Onun ilişkisi biteli de 1 ay olmuş. Tekrar karşılaştığımızda aradan 9 yıl geçmesine rağmen ondan hala hoşlandığımı fark ettim. Fakat bazı sorunlar var kız kandırıldığı için kimseye güvenmiyor, bağlanmaktan korkuyor, hatta ilişki bile istemiyor sanırım. Sosyal medyadan konuşmaya başladık 3. günün akşamı bana ilişkisinin yeni bittiğini, bazı şeyleri atlatamadığını, kafasının karışık olduğunu, benimle konuşmak istediğini fakat bunun flört boyutuna gelmesini istemediğini, beni yara bandı olarak kullanmak istemediğini, ayrıldığı çocuğa karşı hala bişeyler hissediyor mu yoksa hisleri bitti mi emin olamadığını söyledi. Şu an birisiyle konuşacak olsam seninle konuşurdum zaten, o kadar zamansız geldin ki şimdi sana zarar vermekten korkuyorum sürekli duygularım değişiyor emek veriyorsun ben karşılığını veremiyorum bana değer veriyorsun ben de sana değer veriyorum ama sana karşı bişeyler hissedecek miyim bundan da emin olamıyorum seni de ben acı çekerken arkamdan sürüklemek istemiyorum dedi. Ben de saygı duydum yoluma baktım ama ne yaparsam yapim aklımdan bi türlü çıkarıp atamadım. Bir hafta bekledim tekrar yazdım. Pes etmek istemedim seviyorsam emek veririm dedim veriyorum da. Ara ara yazıyorum konuşmaya başladığımız zaman önünü alamıyoruz akşama hatta geceye kadar sürüyor ama ben yazmadığım zaman bana yazmıyor. Bu konudan çok şikayetçiyim tamam bir ilişkiden çıkarsın yorgun olursun, modun düşüktür, kimseyle konuşmak istemezsin bunları anlarım ama ben yazdığım zaman gayet mutlu neşeli birbirimize değer verir nitelikte konuşuyoruz. Böyle olmasına rağmen ben yazmadığım zaman bana yazmıyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Nasıl bir davranış tavır sergilemeliyim ona karşı?
2 ay
Hoşlandığım ben yazmayınca bana yazmıyor. Ne yapabilirim, nasıl davranmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç üsteleme fazla üsteleyince dötleri kalkıyor
Hocam o işin sonu maalesef pek iyi bitmiyor, kendine olan saygını kaybedebilirsin. Bence neresinden dönersen kar, yeni sulara yelken aç.
Bilmiyorum ne zaman uzaklaşmaya çalışsam daha çok yakınlaştım.
ne kadar süredir duygularını açtın ve konuşuyorsun onunla?
Duygularımı tam olarak açmadım 3 hafta oldu sadece hoşlandığımı biliyor
Yazma
Önüne geçemiyorum ki yazmıyorum aradan bi kaç gün geçiyor yazmıyor. Sonra aklıma takılıyor yazıyorum.
boş ver o zaman
Ağla