Üniversiteye başladığı günden beri müsait olmuyor hep ben yaziyorum ona da bı şey diyemiyorum arada konuşunca her şey yolundaymis gibi davranıyorum küsmesin diye ayrılık acısı da çekmek istemem ama onun için çok da önemli değilmişim gibi hissediyorum nedense nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Bunu düşünmekten şu anda başım ağrıyor iyi hissetmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aynısını sevgilime yapıyorum ama bilerek değil dersler ağır dersler zaman alıyor kendine kalan zamanında da kendine ayırıyor. Eğer üzülüyorsan ona belirt de ki - artık hiç zaman kalmıyor bize daha az konuşmaya başladık sence de değil mi? - de tepkisine bak
Çok yoruldum
Onu kendi haline birakmisim
Canı ne yapmak istiyorsa onu yapsın
Kararlarına müdahale etmek istemiyorum
O zaman sevmiyorsundur bir şey diyemem. Sevmiyorsan da kızın vaktini alma ayrıl uzatmaya gerek yok
Sevmiyor muyum
Ne kadar sevdiğimi tahmin bile edemezsin
Ben sadece artık kendimi önemsiz hissediyorum
Sence? Hem düşünüyorsun hem kararlarına karışmak istemiyor diyorsun. Enteresann
Önemsiz hissediyorsan ona belirt bunu
Evet çünkü defalarca bunun için tartıştık ayrılıyordu zar zor ikna ettim şimdi en ufak bi tartisma da yine ayrılmak isticek sırf onu kaybetmemek için bunu yapıyorum
Ağzımı açsam beni unut diyip gidicek
Bı şey demicek misij
O zaman o sevmiyordur çok istediğini yapma bana kalırsa şu 1 hafta biraz soğuk davran
Bi ölç bak hareketlerine
Bu sefer de şey diyor işte neden yazamiyorsun aramiyorsun falan
Kafam çok karıştı p
Kızın zamanı yok işte
Nasıl yok ya bı yarım saat de mi yok
Müsait misin bu konu hakkında konuşabilir miyiz lütfen çok isterim
Tamam
Hangi bölümü okuyo
Tercümanlık
O kadar da zor bir bolum degil sana vakit ayirmak istemiyor gibi. Bence sende bir süre kendini geri cek yazma o yazmadan. Neden yazmiyorsun derse söyle bana karsi ilgin yok konusmuyorsun vakit ayirmiyorsun bana de
Şimdi ben ona söyledim ilgi görmediğimi merak edilmediğimi falan o da ediyorum vallahi falan dedi ee dedim insan izlediğinde bı mesaj atar özledim der zor değil dedim evet haklisin dedi tekrar özür diledi. Bundan sonra sana vakit ayiricam dedi tamam dedim o zaman
Ama işte ben demesem sanki bunu yapmaya deva edicekti bu yüzden bundan sonra vakit ayirsa bile ben tatmin olamicam sanki
Sence ne yapmalıyım bu konuda
Iyi guzel sevindim senin adina umarim dedigi gibi yapar
Bence yanlis düşünüyorsun senin sikayetlerini ciddiye alip ona gore davraniyorsa seni seviyordur o yuzden bence boyle dusunmemelis8n
Haklisin aslında ama şöyle ben soylemeyene kadar bunu düşünmedi mesela ya da yapmadı işte ne bilim sanki istemiyor gibi geldi
Ama bundan sonra dikkat edicem demesi güzel bı şey gerçekten seven kişi der bunu
Şöyle iliskilerde sen sikayetlerini belirtmedigin surece karsi taraf senin ne düşündüğünü anlayamaz istemiyordan ziyade farkinda değildir. Dürüstçe ve kibarca kendini ifade edersen her sorunu çözebilirsiniz iliskinizde
Evet haklısın bu konuda
Ya ben aslında okul dönemine veriyorum bu dönem de gerçekten yorgun oluyo herkes
Sen daha iyi tanırsın sevgilini olabilir bisi diyemem. Bende universite okuyorum ama sevgilimle 7 24 konusuyoruz
7/24 mü
Bizim öyle değil ne yazık ki
Şu an sence ne yapmalıyım ben
Bi de sen sevgilinle ayrılmadın mi şu an başka biriyle misin
Sevgilimle birlikteyim hala. Genel olarak yazisiyoruz surekli her firsatta aramada konusamasak da. Ikimizde üniversite öğrencisiyiz. Bence sen Şu an olayi akisina birak duzelme olacak mi gozlemle
Birlikte olmanıza sevindim
Peki dediğiniz gibi yapicam gozlemicem ilgi görmuyorsam hala kendisine bunu belirticem
Bı şey dicem sizin de mi uzak ilişki
Ayni sehirdeyiz ama farkli uclarindayiz bulusmak icin 1.5 saat yol harcamamiz gerekiyor
Ee harcamadiniz mi hiç
1.5 saat hiçbir sey
Ben her gün giderdim öyle olsa
Her gun maalesef mumkun degil. Onun okul+iş oluyor benimde okul oluyor hafta sonlari bulusuyoruz.
Hafta sonlar bulusuyorsunuz işte ne güzel
Bizim o da olmuyor
Allah kahretsinki
Farkli sehirde misiniz
Evet
Sanki boşuna sevgiliyiz
Ben olsam acikcasi yurutemezdim uzak mesafe ilişkisini zor sizin isiniz
Evet işte de napiyim acaba
Bulunduğum şehirde birini bulsaydim keşke
Seviyorsan sevildigini hissediyorsan bence devam et. Ama deger görmediğini sevilmedigini hissediyorsan devam etmenin bir manasi yok
Seviyorum tabiki ama bı daha ne zaman bulusuruz hiç bilmiyorum bunu dusunmek kötü hissettriyor
Sevildiğimi de kimi zaman hissediyorum kimi zaman hayır
Bence bir sans daha ver iliskine. duzelme olursa bu konusma mevzusunda devam edersin baktin ayni sekil devam ediyor seni kotu hissettiriyor sonlandiriesin
Haklısın ileriye bakmalıyım
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Arada konuşalım mi
Bazı konular hakkında fikirlesmek için
Müsait misin
Ozman direk ayrıl
Öyle ayrıl demekle de olmuyor yalnız
Belki çok seviyorum