Hala bu tür gelenekleri istiyor musunuz?
Maddiyat için sormuyorum, sadece gelenekçi ve çok samimiyetsiz bir ortam bana göre.
Maddiyat için sormuyorum, sadece gelenekçi ve çok samimiyetsiz bir ortam bana göre.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 saat süren bir eğlence zaten 1 saati takıya gidiyor kaldı 2 saat 🤔 O 2 saat için aylarca plan program organizasyon ıvır zıvır yapılıyor üstüne o kadar para verip sadece 2 saat eğleniyorsun🤔
Gel de , gel de bunu bizim insanımıza anlat...
Bana göre de öyle. Kapitalist düzenin bize dayattığı bir ritüelden ibaret. Düğüne vereceğim parayı hayır kurumuna bağışlarım. Ha şöyle bişey var geniş bir sülaleye sahipsen ve takılacak altınların düğün masrafından daha fazla olacağını düşünecek kadar kurnaz ve akıllı biriysen düğün yapılabilir.
Cevap
2Cevap
Düğün istemezdim ben. zaten para yok ki knk. üstüne bir de bir gece yapacağım bir şey için hiç kalabalığı çekemem. ben evlenirsem bir gün sade olur nikah. düğün istemezdim. bu zamanda yapılmaz
Istemıyorum tanımadıgım akrabalarımla tanısmak zorunda kalacagım bı ortam netıcede hıc samımı degıl shshjs
Kadınlar mal mülk ev araba lüks takı lüks araba düğün gösteriş şatafat herşeyi istiyorlar.
maalesef varmış
Bizim gelinin ailesi
boş ver şimdi gelini Sağdaki kim güzelmiş:d
Arkadasim
Tamam ben de senin arkadaşınım bundan sonra :)))
😂😂
Istemiyorum evlencenmi benle
Yoç evlenmiçem çenle
Ok sen bilirsin
Dur dur takip at da bari bi şey yapak yinede ciddiysen :dd
Ahahah konusmaya bak bdbdbb
Küçük bir şey
Sana göre öyle ama işte
Küçük düğün. Aile arası ve bir kaç insan tarzı
Akraba, yüksek ses müzik, takı merasimi vs olmaması kafi, kabul edilebilir.
Takı neden takılmıyor?
Çünkü zaten bunu para için istemediğimi dile getiriyorum baştan da, e şimdi onu da kabul etsem olur mu?
Yani bana garip geliyor başkasının gelirleriyle yola devam etmek, nasıl ki onlar bana misafirlige geldiginde veya ben onlara gittiğimde bana para vermiyor ben de o kişiye para vermiyorsam, ki insanın yüzü kızarır bunu isterken.
Bu günde de aynı şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Şimdi bu özel bi gün diyeceksin yine evet ama değil işte.
Aile arası ve sevdiğin insandan takı istemek mi garip?
Aile arasından bile birisinden para istemek bana kolay bişey gibi gelmiyorsa evet öyle
Kendi gelirin?
Kendi gelirim mi? Nasıl yani?
Kazanmıyor musun?
Evet kazanıyorum da kendi paramı kendime takmaktan mı bahsediyorsun?
Kadına
Buna da gerek yok bence, o paranın etrafta dolaşması göze sokulmasina da hiç gerek yok. Para demek emek demek. Kimse diğerinin emehmğini sorgulamamalı diğerinin emeğini ortada görüp de saygıyi o şekilde kazanmamalı.
O kişiyle bu konuları arka planda zaten konuşur irdelenir. Neden bi başkası bu reklam ve afişi görmek zorunda ki?
Küçük ama
Üşeniyorsun galiba çok, ne kadar fazla kelime benden de o kadar sana, yani...
Küçükse küçük..
Yok nikah yeterli
Siz nikah mı yaptınız?
Evlenmedin mi sen bu yaşına kadar , m
Tamam teyze kızma
Hayir yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?