Güncellemeler
+1 yıl
Yardımm pliss
Güncellemeler
+1 yıl
Dersten önce hocayı bulup para teklif etsem olur mu, hocaya durumu anlatıp çaktırma, bana derste fazla soruda sorma, ben bir köşede oturup, Türkçe bilmiyor taklidimi yaparım desem.
Yarın ilk günüm. İyi rol yapmam gerek, Rus, Hollandalı, Moldavalı manken gibi kızlar kaynıyor kurs. Ayrıca Türkçe den başka dil bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu Kadar hirs kizlari gozunde Kim buyutturdu sana
Bu yabancılar gözümde çok yüksekte, Türk kızlarıyla stajımı yaptım, şimdi doktora da gözüm.
Niye oyle dusunuyorsun gercekten anlamiyorum ne yonden elde edeceksin ki
Hastalik gibi gelmeye basladi
Nikahı basacam, kasmıyorlar relaxlar.
Aldatma da kizi yazik 1 kisidir umarim
Cok fazla aldatma potansiyelinin oldugunu unutmayarak bas gitsin kirtuluruz bizde
Hayatini mahvediyorsun bence relaxlar falan
Yok aldatmam, tipimle sadakatim ters orantılı.
Bilimsel deneylerle de kanitlanmis cok kiz ya da erkekle iliskisi olanlar zamanla sonuyor birde bikiyor hem relax demenden belli ki aldatma olayi
Niye mahvederim dünyada gezen bir huri gibiler
Dunyada gezen huri ekdmdjjdhdhd
Kiz oldugum icin erkeklerin bir turlu anlayamaiyorum cidden ne var bu kizlarda mk
Yok ya beni tanıyan şaşırıyor, bu kadar üst düzey olupta tek eşliliği savunup tek yeşili olmama
Ust duzey? Ne yonden capkinlik mi cok yaniliyorsn bambaska bir hayat kafa yapisi
Durustlugunu arzularina satma kardesim
Hayır tipim olsun donanımlarım olsun, sadakatte var. Doğru efendi bir yabancı kızı bu ortamda bulurum. Yoksa bir çok başka ortamda bulmam zor değil ama o kafada değilim.
Hayirlisi Olsun da bu zamana dek konustugun kizlardan ders almadin mi bak yinede yalnizsin?
İstesem onlarca teklifimi bekleyen kız var, ama Türk kızları beni geriyor. Kaprisleri olsun hayata bakışları olsun. Ben 3 harflilere yöneldim. RUS lar iyi.
Bizim sinifta ruslar var gun boyunca slk slk kahkaha atmayi birde erkeklerde dokunusup durmayi seviyorlar cumle bile kuramiyorlar
Ne sınıfı, misafir olarak beni sınıfa al o zaman.
Bana ask olursun o sinifta sen Olmaz o yzdn
Siniftaki Turk arap erkekler oyleler
Ne sınıfı merak ettim, Turizm Otelcilik falan mı.
Sorumluluk zor geliyor degil mi tc kizlarindaa
Yooo sorumluluk almaktan korkmam, ama yoruyorlar, strese sokuyorlar. Yoksa sorumluluk benim göbek adım.
Burasi uzadi yazarsan anlatirim sinifi
Yatsı namazını kılayım yazarım ama benim mesaj kutum kapalı. Sen aç yazarım.
Tamam
Uzun uzadı anlat bakalım sınıfı merak ettim
Ekle o zaman
sen nasil türksün diye sorarlar adama
Bir dil konuşmaya çalışacağım kafadan uyduracağım inşallah falso vermem
türkçe degil ingilizceye yazil once hem ingilizce dünyanin ortak dili hemde yabanci dilini gelistirip onlarla diyalog kurarsin
Onlar İngilizce bilmiyor, hele ruslar hiç bilmiyor.
dunyanin ortak dili ingilizce ama herkes can atiyor ogrenmek icin haberin olsun
İngilizceyi ne yapacam, Türkçe candır.
Bu kaçıncı seviye jsjsksmsd
Daha basic seviyedeyim.
Level 1 zampara 🤦🏻♂️😂
Moralim bozuktu güldürdün beni teşekkür ederim Allah da seni güldürsün 😂