dokunmak güzel bi şiler sööylemek falan çekiniyorum bu da insanları itiyo yaş 26 insanlara yabani davranmak istemiyom nasıl rahat hissederim
2 ay
İlişkilerde aşırı utanmayı nasıl aşabilirim?

dokunmak güzel bi şiler sööylemek falan çekiniyorum bu da insanları itiyo yaş 26 insanlara yabani davranmak istemiyom nasıl rahat hissederim
İlişkilerin başında utangaç olmak gayet normal bir durum. Bunu zamanla karşımdaki kişinin yardımıyla bir şekilde aşarsın. Çünkü karşındaki insan sana ne kadar rahat davranıyorsa seninde rahat olman için elinden geleni yapacaktır. Sen sadece sen olmaktan vazgeçme yeter.
Merhaba, bence o zaman kafa olarak karşınızdaki insana karşı daha bir bağlılık hissetmelisiniz ki temas etme konusunda veya güzel şeyler söyleme konusunda adım ilerleyebilesiniz yani biraz zaman tanımanız lazım kendinize ciddi bir zaman hem de. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
İlişkinin başlarında herkes utangaç tavırlar sergiler. İlerleyen zamanlarda ise artan güvenle birlikte çekingenlikte azalacaktır. Uzun lafın kısası her şeyi zamana bırakmalısın. Zamanla üstündeki utangaçlığı atacaksın.
Cevap
9Cevap
Fazla rahat olunca da sen bir şey mi içtin diyorlar. d o yüzden kafana göre takıl
Aşırı utanman bırakda evlenince geçsin. İlla her şeyi evlenmeden önce tüketmek zorunda değiliz
Lan öyle değil her şeyden utanıyom
Lan mı? Sen utandığından emin misin? Bu utanma hayadan değil bence
Sevgilinle bolca halay çek. Temas edeceğinden dolayı utanma hissin gider
halaya nası ikan etcem dskjdsakjdas
Mendili al. Sen karsısında cilveli halay çek. Erkek dayanamaz halaya kalkar
he tamam aklımda bulunsuj
Alkol herşeyi aşar emin ol.
Yanaşamayıp söylüyemediğin herşeyi dilin söyler.
Tabi bunun ertesi günü var.
Ona göre adım at.
alkol almam ben abi
Bu yaştan sonra zor :D
deme vardır bi yolu
İlişki derken yatak olayı mı
yok genel
Bu da güzel bir özellik bence
değil abi fazla yabaniyim
Yabani olmak ayrı utangaç olmak ayrı
Karşı tarafa bağlı bencee
Üstüne giderek çözebilirsin