Utanma duygusu nasıl aşılabilir?

Merhaba 22 yaşımdayım Askerlik yaptım Çok rütbeli ile beraber oldum Aklınız hayaliniz alabildiğince büyük rütbelilerle hiç heyecanlanmadım Ama kızlarla normal muhabbet olunca sorun Yok aşk meşke gelince el ayak titriyor Hayır duyguda beslemiyorumki. Bir türlü aşamadım sorun şu aslında Benim çalıştığım yerdeb askerlik vasıtası ile ayrıldım daha sonra o işyeri ile samimiyet olduğu için gidip geliodum abilerim kardeşlerşm var yanlarında bir dükkan kapandı yerine Açılan dükkan çocukluk kız arkadaşım ablası açmış bu kız ile 7 yaşından 12 yaşına kadar sürekli beraberdik daha sonra okul ve Muhafazkar olduğum için bu durumu sınır koymalıydım. Bu kız her bokumu bilir küçükteki halimizi İşin garip olanı o dükkan açıldığından sonra gördüm uzun zamandır görüşüyorduk dükkan açıldığından beri konuşamıyorum yanından geçemiyorum komşu dükkana o olunca girince elim ayağım titriyor ne öneririsiniz ama başkaları şle olmuyor bu çok garip. Aşamadım. Duyguda beslemiyorumki desem aşığım heyecanı nasıl yenebilirim bu benim normal hayatınıda etkiliyor Ticarette yardımcı olursanı sevinirim yoksa en son çare piskolaga gidecem?

Utanma duygusu nasıl aşılabilir?